0

شیرینی کرم دار

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

شیرینی کرم دار

مواد لازم:



کره 125 گرم 
پودر قند 2 قاشق غذاخوری 
آرد 1 پیمانه و 2 قاشق سوپ خوری 
نشاسته ذرت 4 قاشق سوپ خوری 



طرز تهیه:
کره و پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا نرم شود. سپس مخلوط آرد و نشاسته ذرت (که قبلاً با هم مخلوط کرده و الک کرده ایم) را اضافه می کنیم. سپس این مخلوط را در قیف ریخته و به شکل شکوفه ریز در آورده و در سینی چرب شده می چینیم. بعد سینی را در پنجره وسط فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا رنگ روی شیرینی طلائی شود. پس از پخت و سرد شدن شیرینی ها بین دو شیرینی را کرم (که مواد لازم و طرز تهیه آن در زیر آمده است) می زنیم و دو قسمت را به هم می چسبانیم. 




مواد لازم برای کرم لیموئی داخل شیرینی:
کره 30 گرم 
رنده ی پوست لیمو کمی 
پودر قند نرم ربع پیمانه 
آب لیموی تازه 1 قاشق چایخوری 



طرز تهیه:
کره را با همزن برقی هم می زنیم، رنده ی پوست لیمو و پودر قند را اضافه کرده و دوباره با همزن هم می زنیم تا این که پف کند. سپس آب لیمو را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. 

* پور قند را حتماً الک ریز کنید. 

شنبه 14 مرداد 1391  2:39 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها