0

هوادار شاهین بوشهر:زندگی ام رفت،یکی به دادم برسد/روز قیامت منتظرتان هستم

hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

هوادار شاهین بوشهر:زندگی ام رفت،یکی به دادم برسد/روز قیامت منتظرتان هستم

علی نعمتی-شاهین بوشهر

نام علی نعمتی برای هواداران شاهین بوشهر بسیار آشناست. هواداری که منزل خود را در رهن بانک قرارداد تا برای باشگاه وام بگیرد اما با عدم پرداخت اقساط وام ،منزل او توقیف شد. وی مبلغی را هم به باشگاه قرض داده بود که آن پول هم مسترد نشد تا حالا با حدود یک میلیارد و یکصد میلیون تومان طلب از باشگاه ، ناچار باشد مغازه موتورسیکلت فروشی خود را هم تعطیل کند.

نعمتی چندی پیش حکم توقیف و مزایده سهام باشگاه شاهین را گرفت اما در آخرین لحظات، مزایده ای که آگهی آن هم در روزنامه منتشر شده بود به تعویق افتاد تا همه امید وی ناامید شود. نعمتی به سایت گل می گوید« همه کارها انجام شده بود تا مزایده برگزار شود روز آخر گفتند قاضی اشتباه کرده و مزایده به تعویق می افتد. تاوان اشتباه قاضی را من باید بدهم؟ می گویند فردی که در باشگاه شاهین برگ ابلاغ دادگاه را تحویل گرفته سمتش معلوم نیست. می گویند نرخ کارشناسی به طرفین ابلاغ نشده. اینها چه معنایی دارد؟ مقصر اینها منم؟ یعنی قاضی روز اول این ها را نمی دانست؟من از هرکسی می پرسم می گوید این اشتباهات مثل این است که سوییچ ماشین دستت نباشد و بگویی روشن نمی شود. اینها ساده ترین موضوع بوده اند. پس حق دارم به همه چیز شک کنم.همه تلاش ها صورت گرفته که باشگاه برای آقایانی که همه بوشهر علیه شان شعار می داند که آنها را نمی خواهیم باقی بماند.یک باشگاه خصوصی که مال و منال من را از بین برده چرا اینقدر مورد حمایت است؟ چرا بیهوده می گویید اگر مزایده برگزار می شد تیم از بوشهر بیرون می رفت؟ تیم هیچ جا نمی رفت و تازه از دست اینها خارج می شد تا نفس بکشد. آقای افراشته، دست بردارید. شما یکسال به فوتبال آمدید شاهین را بیچاره کردید. دیگر چرا برای ماندن تلاش می کنید؟چرا نمی بینید همه سرمایه من از بین رفته و خانه و کاشانه ام را توقیف کرده اند؟ چرا دادگاه نمی خواهد حق من را بستاند؟چرا حتی وکیلم را به دادگاه راه نمی دهند؟ با پولی که حق زن و بچه من است در کرج اردو زده اند. تا آه و نفرین خانواده من و همه طلبکاران پشت سر شاهین است این تیم نتیجه نمی گیرد. چرا نمی خواهید این را بفهمید.قرآن سراسر درمورد حق الناس است.شما به حق الناس اعتقاد ندارید؟»

او که بسیار عصبانی بود ادامه داد« سرمایه ام نابود شد. مغازه ام را 15روز است تعطیل کرده ام. آقای افراشته ، اگر ذره ای انصاف دارید بگویید چرا چک 52میلیونی خود را پاس نمی کنید؟ پولی که دستی از من گرفتید تا تیم سال قبل را به اردوی ترکیه ببرید را لااقل پس می دادید. اگر من بودم تا حالا هزار بار زندانی شده بودم اما او با این همه چک برگشتی شخص مشکلی ندارد. چرا؟چون معاون مجلس است؟ شما را به خدا ما را نسبت به سیستم قضایی بدگمان نکنید.از کجا پول آورده اید تیم می بندید؟آقای بحرانی، جناب رییس دادگستری و همشهری خودم، غریبه ها و ابوالفتحی هر بلایی خواستند بر سرم آوردند شما اگر حقم را نمی ستانید حداقل با آنها همراه نشوید. به همین شب های عزیز کارد به استخوانم رسیده. آخر هفته می روم با زبان روزه مقابل دفتر رییس قوه قضاییه تحصن می کنم و همانجا می نشینم. جواب نگرفتم برمی گردم خودم را مقابل ورزشگاه بوشهر سر به نیست می کنم. بگذار همه بدانند در فوتبالی که همه دارند پول پارو می کنند من به سبب عشق به تیم شهرم زندگی ام را از دست داده ام.بگذار همه بدانند کسی به دادم نرسید. بگذار همه بدانند کسی نخواست حرفم را بشنود. من که قانون را نمی دانم. شما که می دانستید چرا حالا به دلیل نواقص اداری دارید از رسیدنم به حق و حقوقم جلوگیری می کنید؟ آنجا مسند حضرت علی (ع) است. در این ماه مبارکی که ماه خود اوست همه کسانی که در حقم جفا کرده اند را به خدا و حضرت علی(ع) واگذار کرده ام.»

نعمتی که با بیان درد دل هایش آرام تر شده بود گفت« بیش از همه از حاج حیدر بحرانی رییس دادگستری بوشهر گلایه دارم. او شرایط من را می داند و مانع فروش سهام باشگاه شد. افراشته نشان داده در فوتبال نمی تواند موفق شود چون تخصصی ندارد اما دارد پول های بیت المال را بی دلیل خرج می کند. این دنیا شاید او زور داشته باشد، شاید همه شان بتوانند کاری کنند که من در خیابان چادر بزنم شاید فردا مرا به دلیل همین حرفهایم دادگاهی کنند، برایم مهم نیست. روز قیامت سر پل صراط منتظر همه شان هستم.دیگر چیزی برایم باقی نمانده. آخر همین هفته بعد به تهران می روم و همان کاری را که گفتم انجام می دهم.این آخرین تیر ترکش من است. به وضوح همه دیدند جمشیدی مدیرکل تربیت بدنی از دستور قاضی استنکاف ورزید و هیچ اقدامی نکردند. همه اینها را برای رهبرعزیزانقلاب نوشته ام تا برخی تصور نکنند که مصونیت قضایی دارند.برای رییس جمهور نوشته ام. نوشته ام تا بلکه ایشان به دادم برسند. به سازمان بازرسی هم نوشته ام.دیگر در بوشهر به کسی امیدی ندارم.همه متحد شده اند تا هیئت موسس شاهین تیمداری کند.هیچکس هم نیست بپرسد چرا برای تیم بستن پول دارید اما برای پرداخت بدهی ها ندارید؟»

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

جمعه 13 مرداد 1391  11:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها