براي انتقاد از پرسپوليس هنوز زود است
براي انتقاد از پرسپوليس هنوز زود است
مجتبي محرمي ميگويد، هواداران پرسپوليس بايد صبر داشته باشند تا اين تيم بتواند به شرايط خوب خود برسد.
|
 |
|
بازيکن اسبق پرسپوليس درباره شرايط کنوني اين تيم در ليگ برتر گفت: فعلا که سه هفته بيشتر از ليگ نگذشته است و بايد صبر کنيم تا تيم خودش را نشان دهد. کميته فني هم تشکيل شده و قديميهاي پرسپوليس حضور دارند.
وي ادامه داد: از الان زود است درباره عملکرد تيم حرف برنيم. وقتي ميگوييم که تيم بهترين بازيکنان را جذب کرده يعني پازلش براي ليگ جديد جور است. به نظر من در خط هافبک هم پرسپوليس چيزي کم ندارد و هواداران بايد حمايت کنند تا به لطف خدا تيم بتواند نتايج خوبي بگيرد.
محرمي درباره انتقاد برخي پيشکسوتان از نتايج پرسپوليس گفت: هنوز زود است که بخواهيم از تيم انتقاد کنيم. پيش از فصل در کميته فني رايگيري کردند و همه گفتند که بايد مربي خارجي بياوريم. رويانيان هم طبق نظر کميته فني سعي و تلاشش را کرد تا يک مربي خوب خارجي بياورد. بازيکنان تيم امسال هم ضعيف نيستند و بايد به مربي جديد زمان دهيم تا بتواند تيم را به شرايط آرماني برساند.
وي در پايان گفت: اين خيلي براي من مايه خوشحالي است که شما از ميان اين همه پيشکسوت با من صحبت ميکنيد. من دنبال پول و ماشين آخرين مدل نيستم. همين که شما من را قابل ميدانيد و نظرات من را ميپرسيد برايم از هر چيزي ارزشمندتر است.
|
جمعه 13 مرداد 1391 11:46 AM
تشکرات از این پست