

حجتالاسلام رستمنژاد در گفتوگو با فارس:
اسراف در افطاریها عبور از حد و مرز خداست
خبرگزاری فارس: عضو هئیت علمی جامعةالمصطفی(ص) العالمیه گفت: افرادی که افطار میدهند باید حد و مرز خدا را رعایت کنند و وارد حریم خداوند نشوند، یکی از مهمترین این حدود «اسراف» نکردن است.
حجتالسلام والمسلمین مهدی رستمنژاد عضو هئیت علمی جامعةالمصطفی العالمیه در گفتوگو با خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس در مورد حد و حدود آیین افطاری که متأسفانه این روزها از سوی برخی مردم و بسیاری از ارگانها، نهادها و مؤسسات رعایت نمیشود، اظهار داشت: افطار در اسلام سفارش شده است. پیامبر اکرم فرمود: طعام بدهید حتی با نیمی از خرما!
وی افزود: افرادی که افطار میدهند باید حد و مرز خدا را رعایت کنند و وارد حریم خداوند نشوند. یکی از حد و مرز اسلام اسراف نکردن است به خصوص نیت اگر قرب به خداوند باشد آنچه که موجب رشد انسان میشود حقیقت قرب است.
رستمنژاد ادامه داد: اصلی در دین ما وجود دارد که برای رسیدن به امر متعالی نباید از ابزار نامتعالی استفاده کرد. بنابراین برای تقرب خدا، خود ابزار و وسیله نیز باید پاک باشد.
وی افزود: اسلام با مکتبهای مادی فرق دارد که هدف وسیله را توجیه میکند. اسلام منطقا این باور را دفاع میکند که برای دستیابی به امر مقدس خود ابزار باید مقدس باشد.
عضو هئیت علمی دانشگاه در پاسخ به این پرسش که روایتی از ائمه در افطاری دادن وجود دارد، خاطرنشان کرد: امام حسن(ع) که به «کریم اهل بیت» معروف است، هر فقیری که از راه میرسید مهمان میکرد. امیر مومنان(ع) نیز در 4 سال حکومت خود در کوفه افطار میداد و بعد از افطار سخنرانی میفرمود.
انتهای پیام/ک