شکست رکورد شنای المپیک 2016 توسط یک روبات! ؛ عکس
اگر ژاپن در المپیک بعدی تمامی مدالهای طلای بخش شنا را درو کرد، تحقیق و بررسی جدی لازم خواهد بود که معلوم شود آیا قهرمانان این رشته، انسان هستند یا روبات؟
[-] اندازه متن [+]
به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (August 01)، محققین به امید ساخت یک غریق نجات تمام عیار، یک روبات شناگر را اختراع کردند.
به گزارش جام نیوز انگلیسی، تیم تحقیقاتی "دانشگاه تکنولوژی ژاپن"، روباتی ساختهاند که شنای "کرال پشت" را بینقص انجام میدهد، اگرچه در برخی موارد با انجام خطاهایی، شنای آزاد را هم انجام میدهد.
پروفسور "موتومو ناکاشیما" امیدوار است که در نهایت روبات "Swumanoid" بتواند به عنوان یک روبات غریق نجات کار کند، و در سواحل نگهبانی و به شناگرانی که در حال غرق شدن میباشند، کمک نماید.
Swumanoid میتواند به رویای مهندسان درباره غریق نجات پایان دهد، همچنین میتواند در تحقیقات مربوط به شنا نیز مفید باشد.
Swumanoid میتواند به محققین کمک کند که عناصر متعددی را بررسی و اندازهگیری کنند مانند اینکه چه مقدار نیرو نیاز است تا یک شناگر را در آب به سمت جلو هدایت کند؟
محققین، Swumanoid را با استفاده از یک اسکنر سه بعدی(3D) ساختهاند تا بتوانند هیکل یک شناگر انسان را ترسیم کنند. آنها با استفاده از این اندازهگیریها این روبات که متشکل از 20 موتور ضدآبی که با کامپیوتر کنترل میشود را ساختند که این موتورها شناکردن را برای روبات میسر میکند.
در حال حاضر این روبات میتواند کرال پشت و کرال جلو را شنا کند، اما برای انجام شنای کرال سینه به یک جفت پا نیاز دارد.
در هر صورت، با طی کردن 6 متر در ثانیه، Swumanoid یک سوم سریعترین رکورد انسان را شنا میکند.