امنیت ملی افغانستان از کشته شدن پنج تن که قصد راهاندازی عملیاتهای انتحاری در شهر کابل را داشتند، خبر داد.
به نقل از "خبرگزاری بخدی"، فرمانده پلیس کابل اعلام کرد که این پنج تن در نزدیکی شهر کابل و در منطقهای موسوم به "بت خاک" در منزلی مخفی شده بودند.
به گفته "ایوب سالنگی"، این پنج تن قصد داشتند حملات تروریستی را در داخل شهر کابل راه اندازی کنند اما قبل از رسیدن به هدف در یک درگیری چند ساعته از پای در آمدند.
وی خاطر نشان کرد: درگیری از شب گذشته تا صبح امروز (پنجشنبه) ادامه داشت و مأموران امنیت ملی توانستند تمام تروریستان را به قتل برسانند.
در همین حال فرمانده امنیتی ولایت کابل نیز اذعان کرد که اگر این پنج تروریست به اهداف خود دست پیدا میکردند بار دیگر شهر کابل شاهد حادثه خونینی بود.
در همین حال پلیس کابل از دستگیری 3 فرد که قصد داشتند بمبهای کنترل از راه دور را در شهر کابل جاسازی کنند، خبر داده است.
به گفته این منبع، تروریستان پیش از آن که به هدف خود برسند، شناسایی و دستگیر شدند.