منوچهری: به استقلال آمده ام تا بهترین بازی ها را برای این تیم به نمایش بگذارم
مهاجم جدید تیم فوتبال استقلال تهران توانست اولین گل خود را برای این تیم به ثمر برساند و 3 امتیاز را برای استقلالی ها به ارمغان بیاورد.
[-] اندازه متن [+]
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از ایپنا، "امین منوچهری" اظهارداشت: «استقلال خیلی برتر از ذوب آهن بود و ما حتما باید 3 امتیاز این دیدار را به دست می آوردیم. ذوب آهن هم در چند صحنه روی دروازه استقلال خطرساز شد اما بخت با ما یار بود که توانستیم از موقعیتی که بدست آمد به خوبی استفاده کنیم و بازی را ببریم. برد در این دیدار خانگی اهمیت زیادی برای استقلال داشت.»
وی در خصوص گل 3 امتیازی که برای استقلال به ثمر رساند، افزود: «این گل نتیجه زحمت همه بچه های استقلال بود. همه برای این گل زحمت کشیدند و این از خوش شانسی من بود که گل به نام من تمام شد. این برد هدیه من به هواداران استقلال است که در بازی دیشب با صبوری تیم را تشویق کردند و نتیجه صبرشان را هم گرفتند.»
منوچهری با بیان اینکه می خواهد جواب اعتماد امیر قلعه نویی را بدهد، گفت: «من به استقلال آمده ام تا بهترین بازی ها را برای این تیم به نمایش بگذارم. امیر قلعه نویی به من اعتماد کرده و من هم می خواهم پاسخ اعتمادش را بدهم خودم می دانم انتظارات در استقلال خیلی از من زیاد است و زیر ذره بین قرار دارم به همین دلیل باید هر بازی بهتر از بازی قبل باشم.»
وی با اشاره به اینکه استقلال در هفته های آینده بهتر خواهد شد، ادامه داد: «تیم ما هنوز به آمادگی صد در صد نرسیده است. استقلال برای بهتر شدن به زمان نیاز دارد و من به هواداران قول می دهم در هفته های آینده بازی های بهتری را از تیم خواهند دید.»