0

ویژگی‌های خبرنگار و خبررسانی خوب از نگاه وزیر ارشاد

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ویژگی‌های خبرنگار و خبررسانی خوب از نگاه وزیر ارشاد

نسخه چاپيارسال به دوستان
در جلسه تقدیر از خبرنگاران قرآنی عنوان شد
ویژگی‌های خبرنگار و خبررسانی خوب از نگاه وزیر ارشاد

خبرگزاری فارس: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم تجلیل از رسانه‌ها و خبرنگاران فعال قرآنی در بیست‌ونهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم به تبیین ویژگی‌های یک رسانه و خبرنگار خوب پرداخت.

خبرگزاری فارس: ویژگی‌های خبرنگار و خبررسانی خوب از نگاه وزیر ارشاد

 

به گزارش خبرنگار قرآنی باشگاه خبری فارس «توانا»، سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن حضور در مراسم تقدیر از رسانه‌ها و خبرنگاران فعال در بیست و نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، طی سخنانی با اشاره به اینکه خبرنگاری و خبررسانی شغل انبیاء الهی است، گفت: اخبار انبیاءالهی حاوی خبرهای مهم نظام خلقت، مبدأ، معاد، گذشته و آینده است.

وی با اشاره به موضوع خبر و خبررسانی در قرآن کریم گفت: انبیاء الهی علاوه بر خبررسانی به مردم، از ابزار خبررسان نیز استفاده می‌کردند که نمونه آن داستان هدهد و سلیمان است که خبر ملکه صبا را به او رساند و بدین وسیله زمینه‌های ایمان آوردن قوم صبا را به وجود آورد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه خداوند به واسطه قرآن کریم شفا و رحمت را نازل می‌کند، گفت:‌ خبرنگاران در کار خود باید به دنبال درمان مشکلات باشند و با توجه به این امر تیتر کردن گرفتاری‌ها و کاستی‌ها و کوبیدن دائم بر طبل یأس و ناامیدی، دردی را دوا نمی‌کند و مناسبتی با رحمت ندارد.

وی خبرنگاران قرآنی را به واسطه اتصال آنها با قرآن کریم، دارای شرافت خاصی دانست و گفت: حتی شرافت ماه رمضان و لیلة القدر نیز به خاطر نزول قرآن کریم در آنها است.

حسینی سپس به جایگاه والای انصاف در خبررسانی پرداخت و گفت: قرآن کریم حتی در طرح موضوع حرمت خمر و میسر، ضمن بیان زیان‌بار بودن این دو گناه می‌فرماید؛ در این دو منافعی نیز برای مردم وجود دارد، اما زیان و گناه آن بیش از این منافع است که این نشان از انصاف قرآن در بیان مسائل است.

وی سپس با اشاره به اینکه بعضی افراد هنگام بیان موضوعی فقط ضرر و بدی آن را می‌بینند، گفت: این در صورتی است که باید نقاط روشن مسائل نیز بیان شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از خبرنگاران خواست تا در شرایط سخت و دشوار کنونی به جای لرزاندن دل دوستان، در دل دشمنان رعب و وحشت بیفکند تا همگی با همدلی و همراهی از مقطع کنونی پیش روی انقلاب اسلامی عبور کنیم.

وی اقدام رسانه‌ها بر مبنای حق و حقیقت را از دیگر اصول خبررسانی دانست و گفت: از آنجا که حق ماندنی است و موجب هدایت و کمال است، خبر مبتنی بر آن نیز اثرگذار خواهد بود.

حسینی امانت‌داری، واقع‌گویی و دقت در منبع خبر و صدق خبر را مهم دانست و در ادامه افزود: کسب اعتماد مردم به عنوان سرمایه هر رسانه فقط در این صورت میسر خواهد بود.

وی حق‌گویی را ادعای بسیاری از رسانه‌های بیگانه دانست و در ادامه افزود: آنها با چنین ادعایی در عین‌حال تحلیل خود را در لابه‌لای اخبار ارائه می‌دهند، در صورتی که ما معتقدیم ضمن بیان واقعیت‌ها به عنوان خبر مستقل، تحلیل و نظر خود را نیز باید ارائه دهیم.

وزیر ارشاد در این باره به داستان فرعون در قرآن کریم اشاره کرد و افزود: قرآن ضمن بیان واقعیت‌های مرتبط با این فصل، در انتهای آیه مفسد بودن آن را نیز به صراحت بیان می‌کند.

انتشار اخبار نافع و مفید برای مردم از دیگر محورهای موردنظر وزیر ارشاد در رابطه با ویژگی‌های یک رسانه خوب بود که حسینی ضمن اشاره به آن، افزود: رسانه‌ها باید اخبار مضر و بی‌فایده را از دستور کار خود خارج کنند و در عوض به مسائل عبرت‌آموز و پندآموز بپردازند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در انتها با اشاره به همراهی خوب رسانه‌ها در شرایط اقتصاد مقاومتی کشور، گفت: جایی که دشمن حلقه را تنگ می‌کند، نیازمند مقاومت همه‌جانبه هستیم، چرا که آنها با تحریم ملت ایران یک بازار 75 میلیونی را از دست داده‌اند و در این میان پیروزی با کسی است که صبر و مقاومت بیشتری داشته باشد.

انتهای پیام/

 

چهارشنبه 11 مرداد 1391  7:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها