پاسخ به:بانك جوك و لطيفه
- ماشين غضنفر رو تو روز روشن، جلو چشماش ميدزدن، رفيقاش ميدون دنبال ماشينه و داد ميزنن: آاااي دزد! بگـــيـــرينش! يهو غضنفر داد ميزنه: هيچ خودشو ناراحت نكنيد.. هيچ غلطي نميتونه بكنه! رفيقاش واميستن، ميپرسن: چرا؟ ميگه: من شمارشو برداشتم!!!
مملي مي ره بانك وام بگيره، ضامن نداشت، منفجر مي شه!
به یکی میگن در روز چه نون هایی میخوری.میگه تافتون-لواش-سنگک. بعد ازش میپرسن خب پس کی بربری میخوری؟ میگه پس فکر کردی این نون ها رو با چی میخورم
حيف نون داشته راه میرفته خسته میشه شروع میکنه به دویدن!!!!!!
هر سال موقع قرعه کشی بانک یارومیرفته مشهد التماس امام رضا میکرده که در قرعه کشی ماشین برنده بیشه اما هیچوقت هیچی برنده نمیشده. دوباره پامیشه میره مشهد التماس تا ازشدت خستگی خوابش میبره. امام رضا میاد به خوابش و میگه بنده خدا اول یه حساب توی بانک باز کن بعد بیا سراغ من
مملي سوار اتوبوس میشه، میره یک گوشه وامیسته . راننده بهش میگه: آقا این همه صندلی خالی، چرا نمیشینی؟ مملي میگه: حالا صبر کن، دو دقیقه دیگه همین یک ذره جا هم پیدا نمیشه!!!
مملي از ساختمون ده طبقه میفته پایین، همه جمع میشن دورش، ازش میپرسن: آقا چی شده؟ میگه: والله منم تازه رسیدم!!!
یه روز یه مگس می افته داخل سطل زیاله . میگه : منو این همه خوشبختی محاله , محاله !!
يه معتاده هي داد ميزد تاكشي تاكشي، بالاخره يك تاكسي ده متر جلوتر واي ميسه، معتاده ميگه: لا مششب، اونجا كه مقصدم بود!
دوتا خانم داشتند با هم صحبت می کردند. یکی شون که ازدواج کرده بوده به اون یکی میگه:
فکرشو بکن دیروز یکی توی فروشگاه منو دوشیزه خانم صدا کرد
اون یکی میگه: خوب بابا حق داشته دیگه، اون فکر کرده آخه کی ممکنه تو رو گرفته باشه
به دو دلیل زنها فوتبالیست نمیشن:
۱ – عمرا ۱۱ تا زن یجور لباس بپوشن
۲ – عمرا بازی بعدی همون لباسو بپوشن
بهحيف نون میگن عجب مملکت خر تو خری داریم میگه آره بابا من 3 بار رفتم سربازی هیچکی نفهمید!
طرف ميره نونوايی ، يه 5 ريالي ميده به نانوا ،
نانوا ميگه : 5 ريالی كه نون نميشه ! طرف ميگه :
صداشو در نيار من ماكسی ميليانوس هستم !
با وجود تكراري بودن ولي باز خنديديم
پرسپوليس 740
به يارو ميگن اصغري بابات مرد
ميگه دمش گرم از فردا تيريپ مشكي