پاسخ به:بانك جوك و لطيفه
دانشمندان تشخیص دادن علت ۹۹ درصد از بی وفایی ها
بی شارژیه
سوال امتحانی غضنفر !
۱۲۴۰۰۰ پیغمبر را نام برده و توضیح دهید !
حیف نان خیلی چاق بوده
جلو دوستاش می ره رو ترازو ، واسه اینکه ضایع نشه شکمش رو می ده تو !
یکنفر مغازشو شب قبل دزد میزنه صبح میره درب مغازه درو که میخواد باز کنه میگه بسم ا... الرحمن الرحیم میبینه مغازش دزد زده درو میبنده میگه صدق ا...العلی والعظیم
دعای تنبلهای شکمو خداوندا ماه رمضان را همچون جام جهانی هر چهارسال یکبار وهرسال در یک کشور ومارا در همان مرحله مقدماتی حذف بفرما
پسره تو خواستگاری از یه دختره می پرسه اسم شما چیه؟ دختره می گه اسم من توی تمام باغچه ها هست. پسره می گه: آهان فهمیدم ، اسمتون شلنگه
از یه کچل می پرسن اسم شامپوت چیه؟ می گه من شامپو لازم ندارم از شیشه پاک کن استفاده می کنم!
غضنفر ميميره ميره اون دنيا، ازش ميپرسن چي شد مُردي؟ ميگه داشتم شير ميخوردم ! ميگن: شيرش فاسد بود؟ ميگه نه بابا، گاوه يهو نشست
یه روزی از طرف دامپروری میرن گاوداریه یه بابایی. میگن شمابه گاواتون چی میدی میخورن. میگه پوست هندونه، طالبی و ... دویست هزار تومن جریمش میكنن. چند ماه دیگه دوباره میان می پرسن چی میدی میخورن یارو می ترسه میگه: چلوكباب، چلومرغ، و ... اینبار دویست و پنجاه هزار تومن جریمش میكنن. میرن چند وقت دیگه میان میگن چی میدی میخورن؟ میگه والا نمیدونم پولشو میدم خودشون میرن میخرن می خورن!
به حیف نون می گن بیا اینجا به انگلیسی چی می شه؟ میگه: کام هیر.
میگن حالا برو اونجا به انگلیسی چی میشه؟ میگه: میرم اونجا میگم کام هیر!
از حیف نون می پرسن شراب زندگی چیه؟
می گه نمی دونم، من فقط دوغ می خورم!
سال 2200 پسره از مامانش میپرسه مامان من چه جوری به دنیا اومدم. مامانش جواب میده از اینترنـت دانلودت کردم