ويلانوا: من تصميم مي گيرم
ويلانوا: من تصميم مي گيرم
'تيتو ويلانوا' سرمربي بارسلونا گفت: اين من هستم که تصميم مي گيرم در رقابت سوپرکوپاي کاتالونيا شرکت کنيم يا نه.
|
 |
|
|
سرمربي بارسلونا گفت: سوپرکوپاي کاتالونيا در بدترين زمان ممکن انجام مي شود و به همين خاطر بارسلونا با تيم ب خود در آن حضور خواهد يافت.
به گزارش روزنامه هاي اسپانيا، دولت کاتالونيا از تصميم بارسلونا براي حضور نيافتن تيم اصلي اش در رقابت سوپرکوپا اين ايالت انتقاد کرده و گفته بود تيم ها بايد به تعهدات خود پايبند باشند.
هرچند که '' خوزه ماريا بارتومئو'' نايب رييس باشگاه بارسلونا هم به طور ضمني و هم آشکارا اعلام کرده تصميم گيري در اين زمينه با باشگاه بوده، ويلانوا مسئوليت آن را به عهده گرفت و گفت برنامه ديدارها مهمترين نکته اي بوده که درباره آن با باشگاه صحبت کرده و باشگاه نيز متعاقب آن تصميم به حضور در رقابت کاتالونيا در سطحي پايين تر گرفته است.
سرمربي بارسلونا گفت: بازيکنان فقط يک هفته فرصت دارند با يکديگر تمرين کنند. هفته بعد از آن دو ديدار در پيش داريم. من فقط نگراني هايم را دراين باره به باشگاه گفتم و باشگاه هم تصميم گرفت بارسا با تيم ب در رقابت سوپر کوپا کاتالونيا شرکت کند.
مسابقه سوپرکوپاي کاتالونيا روز 26 سپتامبر( 5 مهر) ميان تيم هاي بارسلونا و اسپانيول انجام خواهد شد.
|
سه شنبه 10 مرداد 1391 5:52 PM
تشکرات از این پست