اميدوارم لوو براي سال ها اينجا بماند
|
مدير فني جديد تيم ملي آلمان:
اميدوارم لوو براي سال ها اينجا بماند
رابين دات، مدير فني جديد تيم ملي آلمان، اعلام کرد قصد ندارد جاي يواخيم لوو را به عنوان سرمربي آينده ژرمن ها بگيرد.
|
 |
|
|
دات که فصل گذشته هدايت بايرلورکوزن را برعهده داشت، بعد از جدايي ماتياس سامر، جاي او را در سمت مدير فني تيم ملي آلمان گرفت.
بعد از حذف آلمان از رقابت هاي يورو در مرحله نيمه نهايي، آينده لوو در اين تيم در هاله اي ابهام قرار گرفت اما دات تاکيد کرد که قصد ندارد جانشين اين مربي 52 ساله شود.
او در گفتگو با نشريه بيلد گفت:" در قرارداد من بندي در مورد پذيرفتن هدايت تيم نيست. من مدير فني هستم و اکنون در انتظار تجربه اين تجربه هيجان انگيز هستم.
نمي توانيم از من بخواهيد که بي دليل در مورد آينده لوو صحبت کنم. اميدوارم او براي سال ها مربي ما بماند.
ما تلفني با هم صحبت کرديم و به اين نتيجه رسيديم که ايده هاي مشترکي در مورد فوتبال داريم. ما به دنبال ايجاد يک سيستم يکدست بين تيم هاي زير 15 سال تا تيم بزرگسالان هستيم.
ميشائيل بالاک جانشين لوو؟ بايد يادآور شوم که بالاک هنوز مدرک مربيگري ندارد."
دات همچنين از اينکه فدراسيون فوتبال آلمان براي پست مدير فني به سراغ او رفت، اظهار تعجب کرد.
" وقتي هلموت ساندروک (دبير کل فدراسيون فوتبال آلمان) با من تماس گرفت، حسابي تعجب کردم. راهرو فدراسيون پر از عکس بازيکناني است که من در زمان کودکي طرفداران شان بودم. کار کردن در اينجا اتفاق ويژه اي است."
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
یک شنبه 8 مرداد 1391 5:45 PM
تشکرات از این پست
doctor114