توتي:بايد بازيکنان بزرگ بيايند
توتي:بايد بازيکنان بزرگ بيايند
کاپيتان جالوروسي به ستايش از سرمربي تيمش و سرمربي پيشين اين تيم پرداخت.
|
 |
|
|
به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، رم که اکنون در تور پيش فصل خود در آمريکا به سر ميبرد، تيم ملي السالوادور را 2 بر يک مغلوب کرد.
فرانچسکو توتي پس از اين ديدار در گفتوگو با فاکس ساکر گفت: ديد "زدنک زمن" را در ارائه فوتبال تهاجمي ميپسندم. لوچيانو اسپالتي نيز شيوه خوبي براي ارائه فوتبال تهاجمي داشت که بسيار عالي بود. آنها بهترين مربياني هستند که مدل تهاجمي در فوتبال را ارائه ميکنند.
وي اضافه کرد: اگر قرار باشد مربي تيم، بازيکني را به المپيکو بياورد، بايد بگويم از او ميخواهم بازيکنان بزرگ و بين المللي را به ترکيب تيم اضافه کند ولي ميدانم باشگاه در حال گفتوگو با برخي بازيکنان جوان است که براي آينده باشگاه بسيار مهم هستند. رم شهري فوقالعاده است ولي زماني که صحبت از فوتبال ميشود، همه چيز سخت ميشود. اگر اتفاقي خلاف آن چيزي که بايد اتفاق بيفتد، شما را خواهند کشت.
توتي تاکيد کرد: من در رم بزرگ شدهام. همواره دوست داشتهام پيراهن باشگاه را به تن کنم و بازوبند کاپيتاني را نيز بر بازو ببندم. من با اين تيم قهرماني در اسکودتو و چندين جام ديگر را نيز بدست آوردهام. خاطرههايي از اين جامها دارم که همواره آنها را با خودم نگه خواهم داشت. پس از فتح جام جهاني با تيم ملي ايتاليا تصميم گرفتم از بازيهاي ملي خداحافظي کنم زيرا تصور ميکنم اين بالاترين چيزي است که يک بازيکن در ديدارهاي ملي ميتواند بدست بياورد.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
یک شنبه 8 مرداد 1391 11:35 AM
تشکرات از این پست