پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
امير رضا خادم بامداد فردا راهي لندن ميشود
امير رضا خادم نماينده پيشنهادي ايران براي شرکت در انتخابات هيات رييسه فدراسيون بين المللي کشتي ( فيلا ) پس از کش و قوس بسيار به خاطر عدم دريافت ويزا و آي دي کارت ورود به دهکده المپيک 2012، صبح فردا پنجشنبه راهي لندن خواهد شد.
|
 |
|
|
خادم که حدود 3 ماه پيش از سوي فدراسيون کشتي ايران براي شرکت در انتخابات هيات رييسه فيلا به فدراسيون بين المللي کشتي معرفي شده است تا لحظه ارسال خبر هنوز آي دي کارت ورود دهکده المپيک لندن را دريافت نکرده و قرار است اين مهم در فرودگاه لندن اتفاق بيافتد.
قهرمان سابق جهان و المپيک دراين خصوص به ايرنا گفت: داستان دريافت ويزا و آي دي کارت چند هفته اي است که ادامه دارد و تني چند از مسوولان نيز بارها اعلام کرده اند که دريافت ويزا و آي دي کارت امکان پذير نيست، اما اکنون با پي گيري هاي صورت گرفته مشخص شد که اين کار شدني است و اگر اقدامات لازم زودتر انجام مي شد، اکنون من در لندن بسياري از کارهاي مقدماتي از جمله رايزني هاي رايج را نيز انجام داده بودم.
خادم افزود: به هر صورت طبق برنامه ريزي جديد از سوي کميته ملي المپيک، من فردا ساعت 8:30 صبح راهي لندن خواهم شد و قرار است آي دي کارت تهيه شده نيز در فرودگاه داده شود.
لازم به يادآوري است که اوائل هفته جاري، فيلا در سايت اختصاصي خود اسامي نفرات مجاز براي شرکت در انتخابات هيات رييسه فيلا را اعلام کرده است که نام امير رضا خادم همراه با شهراني از قطر و برزينسکي از لهستان به عنوان نامزدهاي جديد براي عضويت در اين هيات معرفي شده است .
انتخابات هيات رييسه فيلا روز 13 مرداد ماه جاري در لندن برگزار خواهد شد.
ايران از سال 2010 صندلي عضويت در هيات رييسه فيلا را که در اختيار محمد توکل بود از دست داده است.
اميررضا خادم دارنده مدال هاي برنز و طلاي وزن 74 کيلوگرم جهان در سال هاي 1990 و 1991 و 2 مدال برنز المپيک هاي 1992 و 1996 است .
در ضمن وي در سال 1998 به عنوان سرمربي تيم ملي کشتي آزاد و در سال 2002 نيز به عنوان رييس فدراسيون کشتي موفق شده است به عنوان قهرماني جهان دست يابد.
|

پنج شنبه 12 مرداد 1391 1:42 PM
تشکرات از این پست