0

اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

پاسخ به:اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن

چيني ها صدر نشيني را رها نمي کنند

چين، آمريکا و فرانسه در پايان چهارمين روز بازيهاي المپيک 2012 لندن، همچنان رتبه هاي اول، دوم و سوم را در جدول توزيع مدال ها در اختيار دارند و کره جنوبي و شمالي نيز به جايگاه چهار و پنجم صعود کرده اند.

به گزارش روابط عمومي کميته ملي المپيک، در ادامه مدال آوري ورزشکاران چيني در المپيک آنها در رقابت هاي روز سه شنبه نيز موفق شدند شش مدال ديگر نيز به اندوخته هاي خود بيفزايند و با مجموع 23 مدال جايگاه خود را در صدور جدول تحکيم بخشند.

در روز چهارم بازيها همچنين شش کشور ديگر به جمع مدال آوران المپيک پيوستند و به اين ترتيب تاکنون 43 کشور از مجموع 204 کشور شرکت کننده در بازيهاي المپيک موفق به دريافت مدال شده اند.

در حال حاضر چين با 13 طلا،6نقره و 4 برنز در صدر است.آمريکا با9طلا،8نقره و6برنز در رده دوم و فرانسه با 4 طلا،3نقره و4برنز در رده سوم قرا دارد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

چهارشنبه 11 مرداد 1391  5:31 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

برگزاري مراسم بدرقه تيم ملي تکواندو

مراسم بدرقه تيم ملي تکواندو شب گذشته بعد از مراسم افطار در محل خانه تکواندو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي کميته ملي المپيک؛ اين مراسم با حضور مسئولان ورزش کشور و مدعوين در سالن خانه تکواندو برگزار شد که بعد از مراسم افطار و نماز جماعت و مولودي ميلاد با سعادت حضرت امام حسن(ع) مراسم  دعاي بدرقه کاروان اعزامي تکواندو کشورمان نيز برگزار شد که در آن اعضاي خانواده بزرگ تکواندو نيز حضور داشتند.

در پايان اين مراسم ضمن نمايش کليپي از نحوه آماده سازي تيم ملي تکواندو سيد محمد پولادگر ابراز اميدواري کرد تا تيم ملي تکواندو نمايش مطلوبي از خود در بازيهاي المپيک لندن داشته باشد.

تيم ملي تکواندو 14 مرداد ماه عازم لندن شده و محمد باقري معتمد 19 مرداد ماه و سوسن حاجي پور و يوسف کرمي 20 مرداد ماه بر روي شياپچانگ مي رود.

هادي ساعي مديرفني تيمهاي ملي روز گذشته عازم لندن شد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 11 مرداد 1391  5:32 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

المپيک 2012

ديدارهاي حساس در يک هشتم نهايي بدمينتون

دور مقدماتي رقابتهاي بدمينتون بازيهاي المپيک 2012 لندن پيگيري شد.

به گزارش پايگاه اختصاصي مسابقات، نتايج اين رقابتها به شرح زير است:

سيمون سانتوسو از اندونزي 2 - 0 ميشائيل لان اشتينر از اتريش

کاشياپ پاروپالي از هند 2 - 0 نگوين تين مينه از ويتنام

وونگ وينگ کي از هنگ کنگ 2 - 0 بريس له ورده از فرانسه

شون وان هو از کره جنوبي 2 - 0 سو جن هائو از چين تايپه

يان او يورگنسن از دانمارک 2 - 0 درک وونگ از سنگاپور

مارک زويبلر از آلمان 2 - 1 ديميترو زاوادسکي از اوکراين

کوين کوردون از گواتمالا 2 - 1 راجيو اوزف از انگليس

توفيق هدايت از اندونزي 2 - 0 پابلو آبيان از اسپانيا

بدين ترتيب جمع صعود کنندگان به دور يک هشتم نهايي مشخص شد.

- برنامه ديدارهاي اين مرحله به شرح زير است :

لي چونگ وي از مالزي - سيمون سانتوسو از اندونزي

چن لونگ از چين - وونگ وينگ کي از هنگ کنگ

شون وان هو از کره جنوبي - پيتر گيد از دانمارک

لي هيون ايل از کره جنوبي - يان او يورگنسن از دانمارک

لين دان از چين - توفيق هدايت از اندونزي

کوين کوردون از گواتمالا - شو ساساکي از ژاپن

نيکولا کاروناراتنه از سريلانکا - کاشياپ پاروپالي از هند

مارک زويبلر از آلمان - چن جين از چين

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

المپيک 2012

دومين باخت چين در بسکتبال مردان

رقابتهاي بسکتبال بازيهاي المپيک 2012 پيگيري شد.

به گزارش پايگاه اختصاصي مسابقات، نتايج رقابتهاي مردان به شرح زير است:‌

* گروه يک:

ليتواني 72 - 53 نيجريه

فرانسه 71 - 64 آرژانتين

تونس 63 - 110 آمريکا

- امريکا با 4 و آرژانتين با 3 امتياز اول و دوم هستند.

* گروه دو:

چين 54 - 73 روسيه

استراليا 70 - 82 اسپانيا

انگليس 62 - 67 برزيل

- روسيه و اسپانيا با 4 امتياز در رده هاي اول و دوم قرار دارند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

دخئا:

اسپانيا مي‌خواهدبا سري بلند المپيک را ترک کند

داويد دخئا مي‌گويد تيم المپيک اسپانيا انگيزه بسياري براي بازي با مراکش در گروه D المپيک دارد و مي‌خواهد ارزش خود را ثابت کند.

اسپانيا هيچ بختي براي صعود ندارد. آنها به ژاپن و هندوراس باخته‌اند.

دروازه‌بان 21 ساله منچستريونايتد در گفتگو با وب‌سايت رسمي فدراسيون فوتبال اسپانيا مي‌گويد: «ما دوران دشواري را مي‌گذرانيم، اما بازي ديگري پيش رو داريم و حرفه‌اي خواهيم بود. ما تلاش خواهيم کرد بازي را ببريم. هنوز به خود باور داريم و مي‌دانيم چگونه بازي مي‌کنيم و که هستيم.

تلاش مي‌کنيم از خود دفاع کنيم و به همه نشان دهيم چه تيم خوبي هستيم.

ما نااميد شده‌ايم چون در دوران دشواري به سر مي‌بريم. حذف در مرحله گروهي آسان نيست اما فوتبال همين است. بايد سخت مبارزه کرد. ما جوانيم و بي‌ترديد چيزهاي زيباي بسياري براي زندگي داريم!»

بازي دو تيم در ورزشگاه اولدترافورد برگزار مي‌شود و دخئا مي‌گويد: «روزي ويژه براي من خواهد بود چون در زمين خانگي‌مان بازي مي‌کنم، مقابل هوادارانمان. ما مي‌خواهيم با نتيجه خوبي جام را ترک کنيم.»

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

المپيک 2012

برتري تيم چين در شيرجه زنان

رقابتهاي شيرجه بازيهاي المپيک 2012 لندن پيگيري شد.

به گزارش شين هوآ از لندن، نتايج رقابتها در ماده سکوي10 متر هماهنگ زنان به شرح زير

است:

1- چن رولين و وانگ هائو از چين 368.40 امتياز

2- مکزيک 343.32

3- کانادا 337.62

در پايان اين رقابت پائولا اسپينوسا شيرجه رو 26 ساله تيم مکزيک با دنياي قهرماني وداع کرد.

وي سابقه کسب دو عنوان نقره سري جهاني در سال 2011 را نيز دارد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

تيم فوتبال بانوان ژاپن حريف برزيل در يک‌چهارم شد

برنامه مسابقات يک‌چهارم نهايي فوتبال زنان

با مشخص شدن تيم‌هاي راه‌يافته به مرحله‌يک‌چهارم نهايي تيم فوتبال بانوان ژاپن جمعه به مصاف برزيل مي‌رود.

آخرين بازي مرحله گروهي فوتبال بانوان در المپيک لندن شب گذشته برگزار شد و در نهايت تيم‌هاي راه‌يافته به مرحله يک‌چهارم نهايي مشخص شدند.

ژاپن که عنوان قهرماني جام‌جهاني زنان را در سال 2011 دارد شب گذشته مقابل آفريقاي جنوبي با تساوي بدون گل متوقف شد. بريتانيا نيز با نتيجه يک بر صفر از سد برزيل گذشت.

کره شمالي با شکست مقابل آمريکا شانس حضور در مرحله بعد را از دست داد تا آسيا تنها با يک نماينده کارش را ادامه دهد.

نتايج کامل مسابقات به شرح زير است:

نيوزيلند 3 - کامرون يک

فرانسه يک - کلمبيا صفر

بريتانيا يک - برزيل صفر

آمريکا يک - کره شمالي صفر

ژاپن صفر - آفريقاي جنوبي صفر

سوئد 2 - کانادا 2

جدول رده‌بندي:

گروه اول:

1. بريتانيا 9 امتياز

2. برزيل 6 امتياز

3. نيوزلند 3 امتياز

4. کامرون بدون امتياز

گروه دوم:

1. سوئد 5 امتياز

2. ژاپن 5 امتياز

3. کانادا 4 امتياز

4. آفريقاي جنوبي يک امتياز

گروه سوم:

1. آمريکا 9 امتياز

2. فرانسه 6 امتياز

3. کره شمالي 3 امتياز

4. کلمبيا بدون امتياز

برنامه مسابقات يک‌چهارم به شرح زير است:

جمعه (زمان برگزاري به وقت محلي است)

بريتانيا - کانادا، ساعت 19:30

آمريکا - نيوزيلند، ساعت 14:30

سوئد - فرانسه، ساعت 12

برزيل - ژاپن، ساعت 17

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 11 مرداد 1391  5:33 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

تباني در بازي‌هاي المپيک

فدراسيون بين المللي بدمينتون امروز چهارشنبه هشت بازيکن بخش دونفره را متهم به کم کاري و تباني در دو ديدار بحث‌انگيز در بازي‌هاي المپيک لندن کرد.

بر همين اساس احتمال دارد چهار تيم دو نفره شامل يک تيم چيني، يک تيم اندونزيايي و دو تيم کره جنوبي مشمول مقررات تنبهي شوند.

اين بازيکنان بدمينتون روز سه‌شنبه در دو بازي با کم کاري و زدن توپ به بيرون و يا فرستادن توپ هاي بلند فرياد اعتراض تماشاگران را در‌‌آوردند و در حالي که تماشاگران آنها را هو مي‌کردند از زمين بازي خارج شدند.

به نظر مي‌رسد هدف از اين کم کاري، دست کاري جدول رده بندي تيم‌‌ها در دور اول بود تا در دور بعد با رقباي ضعيف مسابقه دهند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، به نظر مي‌رسد در يکي از اين بازي‌ها دو بازيکن چيني براي آنکه در دور بعد با دو بازيکن هم وطن خود مسابقه ندهند در برابر دو رقيب کره جنوبي خود بطور نمايشي بازي کردند.

در بازي ديگري هم دو بازيکن کره جنوبي در برابر رقباي اندونزيايي خود کم کاري کردند که اين موضوع هم از سوي فدراسيون بين المللي بد مينتون در حال بررسي است.

تباني در بازي‌هاي المپيک

فدراسيون بين المللي بدمينتون امروز چهارشنبه هشت بازيکن بخش دونفره را متهم به کم کاري و تباني در دو ديدار بحث‌انگيز در بازي‌هاي المپيک لندن کرد.

بر همين اساس احتمال دارد چهار تيم دو نفره شامل يک تيم چيني، يک تيم اندونزيايي و دو تيم کره جنوبي مشمول مقررات تنبهي شوند.

اين بازيکنان بدمينتون روز سه‌شنبه در دو بازي با کم کاري و زدن توپ به بيرون و يا فرستادن توپ هاي بلند فرياد اعتراض تماشاگران را در‌‌آوردند و در حالي که تماشاگران آنها را هو مي‌کردند از زمين بازي خارج شدند.

به نظر مي‌رسد هدف از اين کم کاري، دست کاري جدول رده بندي تيم‌‌ها در دور اول بود تا در دور بعد با رقباي ضعيف مسابقه دهند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، به نظر مي‌رسد در يکي از اين بازي‌ها دو بازيکن چيني براي آنکه در دور بعد با دو بازيکن هم وطن خود مسابقه ندهند در برابر دو رقيب کره جنوبي خود بطور نمايشي بازي کردند.

در بازي ديگري هم دو بازيکن کره جنوبي در برابر رقباي اندونزيايي خود کم کاري کردند که اين موضوع هم از سوي فدراسيون بين المللي بد مينتون در حال بررسي است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 11 مرداد 1391  5:33 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

المپيک 2012

کارل لوئيس:در دوي 100 متر انتظار شگفتي دارم

کارل لوئيس قهرمان افسانه اي دو ميداني جهان و المپيک از آمريکا مي گويد در دو صد متر المپيک لندن رقابت بين ورزشگاران تنگاتنگ است و او انتظار شگفتي دارد.

کارل لوئيس که براي تماشاي رقابت هاي دو و ميداني به لندن رفته است در اين باره گفت:« من درباره مسابقات پيش گويي نمي کنم. اما فکر مي کنم موضوع مهم اين است که احتمال شگفتي در اين رقابت ها وجود دارد.»

کارل پنجاه و يک ساله افزود:« من درباره تيم دو ميداني آمريکا هيجان زده ام زيرا هرکسي فکر مي کند تيم آمريکا ديگر سريعترين تيم جهان نيست. اما من فکر مي کنم ما سريع ترين تيم جهان هستيم. ما احتمالا مدال هاي طلاي زيادي در دو سرعت و با مانع بدست مي آوريم.» کارل لوئيس آمريکايي ده مدال المپيک به دست آورده است که نه تا از آنها طلا بوده اند. او همچنين ده مدال جهاني از جمله هشت طلا به دست آورد.

لوئيس معتقد است دونده هاي سرعت آمريکايي شانس زيادي در المپيک لندن دارند. اما او در عين حال شانس رکورد زدن در دو صد متر را کم دانست.

به گزارش خبرگزاري شين هوا از لندن، لوئيس گفت:« من حتي درباره رکوردهاي جهاني فکر نمي کنم. من فکر مي کنم قهرماني در رقابت هاي المپيک به عملکرد ورزشکاران بر مي گردد. من هميشه گفته ام رکوردها قرض گرفتني هستند اما مدال ها ماندني هستند. بنابراين تنها براي کسب مدال بايد به اينجا آمد.»

لوئيس قهرمان دو سرعت و پرش طول بوده است که در رقابت هاي دو صد متر، دويست متر و پرش طول و در فاصله سال هاي هزار و نهصد و هشتاد و يک تا اوايل دهه هزار و نهصد و نود مدال هاي متعددي کسب کرد.

المپيک 2012

کارل لوئيس:در دوي 100 متر انتظار شگفتي دارم

کارل لوئيس قهرمان افسانه اي دو ميداني جهان و المپيک از آمريکا مي گويد در دو صد متر المپيک لندن رقابت بين ورزشگاران تنگاتنگ است و او انتظار شگفتي دارد.

کارل لوئيس که براي تماشاي رقابت هاي دو و ميداني به لندن رفته است در اين باره گفت:« من درباره مسابقات پيش گويي نمي کنم. اما فکر مي کنم موضوع مهم اين است که احتمال شگفتي در اين رقابت ها وجود دارد.»

کارل پنجاه و يک ساله افزود:« من درباره تيم دو ميداني آمريکا هيجان زده ام زيرا هرکسي فکر مي کند تيم آمريکا ديگر سريعترين تيم جهان نيست. اما من فکر مي کنم ما سريع ترين تيم جهان هستيم. ما احتمالا مدال هاي طلاي زيادي در دو سرعت و با مانع بدست مي آوريم.» کارل لوئيس آمريکايي ده مدال المپيک به دست آورده است که نه تا از آنها طلا بوده اند. او همچنين ده مدال جهاني از جمله هشت طلا به دست آورد.

لوئيس معتقد است دونده هاي سرعت آمريکايي شانس زيادي در المپيک لندن دارند. اما او در عين حال شانس رکورد زدن در دو صد متر را کم دانست.

به گزارش خبرگزاري شين هوا از لندن، لوئيس گفت:« من حتي درباره رکوردهاي جهاني فکر نمي کنم. من فکر مي کنم قهرماني در رقابت هاي المپيک به عملکرد ورزشکاران بر مي گردد. من هميشه گفته ام رکوردها قرض گرفتني هستند اما مدال ها ماندني هستند. بنابراين تنها براي کسب مدال بايد به اينجا آمد.»

لوئيس قهرمان دو سرعت و پرش طول بوده است که در رقابت هاي دو صد متر، دويست متر و پرش طول و در فاصله سال هاي هزار و نهصد و هشتاد و يک تا اوايل دهه هزار و نهصد و نود مدال هاي متعددي کسب کرد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 11 مرداد 1391  5:34 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

فيفا به‌دنبال جريمه بازيکن سوئيس

رئيس فدراسيون جهاني فوتبال «فيفا» خواهان جريمه شدن بازيکن اخراجي و خطاکار تيم ملي سوئيس شد.

به نقل از روزنامه بازلرسايتونگ، دو روز پس از آنکه ميشل مورگنلا از طريق يکي از شبکه‌هاي اجتماعي  به تيم کره‌جنوبي و مردم اين کشور آسيايي توهين کرد، «سپ بلاتر» گفت: اين حرکت بازيکن تيم سوئيس، رفتاري اشتباه فقط در قبال تيم کره و مردم اين کشور نيست. بلکه مايه شرمساري کل خانواده فوتبال است. همچنين باعث شرمندگي المپيک نيز شده است.

وي ادامه داد: از اين که مسئولان تيم او را از اردو و دهکده مسابقات اخراج کردند و مدافع خاطي را به کشور بازگرداندند،‌ حمايت مي‌کنم. به نظرم کار او آنقدر بد است که حتي فدراسيون فوتبال سوئيس بايد به فکر جريمه‌اش باشد.

اين مقام افزود: اگر اين خواسته عملي شود، اطمينان دارم بازيکنان، ديگر جرات نمي‌کنند چنين رفتار جسارت‌آميزي انجام دهند.

اين اظهارات در حالي عنوان شد که مورگنلا صبح روز دوشنبه با وجود عذرخواهي و ندامت از کار خود، توسط مديران کاروان ورزشي کشورش از دهکده اخراج شد.

وي پيش از بازي تيمش با کره‌جنوبي، دشنام‌هاي نژادپرستانه‌ به بازيکنان حريف و مردم کشور کره نسبت داده بود.

پيکارهاي لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاريخ يکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد يافت.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 11 مرداد 1391  5:34 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

المپيک 2012

دور گروهي فوتبال مردان امروز به پايان مي رسد

دور گروهي رقابتهاي فوتبال مردان بازيهاي المپيک 2012 امروز به پايان مي رسد.

به گزارش پايگاه اختصاصي مسابقات ، برنامه مسابقات به شرح زير است:‌

* گروه يک:

سنگال - امارات

انگليس - اروگوئه

- در اين گروه انگليس و سنگال با 4 و اروگوئه با 3 امتياز بخت صعود دارند.تيم امارات بدون کسب امتياز حذف شده است.

* گروه دو:

مکزيک - سوئيس

کره جنوبي - گابن

- در اين گروه مکزيک و کره جنوبي با 4 امتياز اول و دوم هستند اما سوئيس و گابن با يک امتياز بخت صعود دارند.

* ‌گروه سه:

برزيل - نيوزيلند

مصر - بلاروس

- در اين گروه برزيل با 6 امتياز صعود کرده و بلاروس با 3 و مصر و نيوزيلند با يک امتياز همچنان بخت صعود دارند.

* گروه چهار:

ژاپن - هندوراس

اسپانيا - مغرب

- در اين گروه ژاپن با 6 امتياز صعود کرده و هندوراس با 4 و مغرب با يک امتياز بخت صعود دارند.حذف تيم مدعي اسپانيا که در دو بازي هيچ امتيازي کسب نکرده شگفتي بزرگ رقابتهاست.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 11 مرداد 1391  5:35 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

به گزارش روابط عمومي کميته ملي المپيک، هر روز که از روز شمار بازي‎هاي المپيک 2012 لندن مي‏گذرد، شمار کشورهاي مدال‌آور در اين بازي‎ها بيشتر مي‎شود طوري که در پايان پنجمين روز رسمي اين بازي‎ها تعداد کشورهايي که نام آنها در جدول توزيع مدال‎ها ثبت شده است، به 43 کشور رسيد اين در حالي است که در پايان رقابت‎هاي روز چهارم نمايندگان 37 کشور مدال‌آور شده بودند.

اسلووني، دانمارک، مصر، سوئد، نيوزلند و قطر 6 کشوري هستند که در جريان رقابت‎هاي روز پنجم بازي‏هاي المپيک لندن توسط ورزشکاران رشته‎هاي مختلف خود صاحب يک مدال شدند. در اين ميان اسلووني صاحب يک مدال طلا شد. دانمارک، مصر و سوئد به مدال نقره دست يافتند و حاصل تلاش ورزشکاران نيوزلند و قطرهم يک مدال برنز بود.

در روز پنجم بازي‏هاي المپيک لندن، نمايندگان ديگر کشورهايي که پيش از اين مدال‌آور شده بودند در ساير رشته‏ها نيز صاحب مدال شدند طوري که مجموع مدال‎هاي توزيع شده در پايان اين روز از رقابت‏ها با 47 مدال بيشتر از 120 مدال به 167 رسيد.

در ميان کشورهاي مدال‌آور، چين و آمريکا همچنان نزديک‌ترين رقابت را با يکديگر دارند و از نظر مجموع تعداد مدال‎هاي کسب شده در عدد 23 برابر هستند هرچند که چيني‎ها با 4 مدال طلاي بيشتر پيشتاز هستند.

در ميان 43 کشوري که تاکنون توسط ورزشکاران خود به مدال سي‎امين المپيک تابستاني دست يافته‎اند، تنها 20 کشور صاحب مدال طلا شده‎اند. علاوه بر اسلووني که روز گذشته با کسب اولين مدال خود به رنگ طلا، وارد جدول توزيع مدال‏ها شد، آلماني‏ها نيز صاحب دو مدال طلا شدند. آلمان که پيش از اين يک مدال نقره کسب کرده بود با تصاحب اين مدال‌هاي طلا و دو نقره و يک برنز ديگر در جدول توزيع مدال‎ها از رده 21 (مشترک با 6 کشور ديگر) به رده هشتم صعود کرد.

کاروان ورزش کشور ميزبان نيز روز گذشته يک مدال نقره به مجموع سه مدال خود اضافه کرد با اين حال يک رده سقوط داشت و در رده بيست و يکم قرار گرفت.

شمار کشورهاي آسيايي در جدول توزيع مدال‏ها نيز جالب توجه است. چين، کره جنوبي، کره شمالي، ژاپن، قزاقستان، تايلند، چين تايپه، اندونزي، هند، مغولستان و قطر کشورهاي آسيايي مدال آور هستند در حاليکه کاروان ايران همچنان در کسب مدال ناکام بوده است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 11 مرداد 1391  5:35 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

عباسي فردا مسابقه مي دهد

شادي امروز به آب مي زند

حريفان نمايندگان ايران در رقابتهاي قايقراني روئينگ بازيهاي المپيک 2012 لندن مشخص شدند.

به گزارش پايگاه اختصاصي مسابقات، بر اين اساس در قايق سنگين وزن انفرادي (اسکالز) زنان، سولماز عباسي در زير گروه يک مرحله نيمه نهايي رده هاي سي و دي روز پنج شنبه با قايقراناني از آرژانتين، مکزيک، برزيل، تايلند و ايرلند جنوبي رقابت مي کند.

همچنين در بخش نيمه نهايي سي و دي مردان در همين ماده محسن شادي از ايران روز چهارشنبه، در زير گروه يک به مصاف حريفاني از کرواسي ، موناکو ، هند ، شيلي و کره جنوبي مي رود.

رقابتهاي رده هاي سي و دي براي مشخص شدن رده قايقرانان از 13 تا 24 برگزار مي شود.

ر

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 11 مرداد 1391  5:36 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

المپيک 2012

صدرنشيني کرواسي و فرانسه در هندبال مردان

رقابتهاي هندبال مردان بازيهاي المپيک 2012 لندن پيگيري شد.

به گزارش پايگاه اختصاصي مسابقات، نتايج اين رقابتها به شرح زير است:

* گروه يک:

تونس 22 - 32 ايسلند

انگليس 19 - 41 سوئد

فرانسه 32 - 20 آرژانتين

- فرانسه و سوئد با 4 امتياز اول و دوم هستند.

* گروه دو:

صربستان 23 - 31 کرواسي

کره جنوبي 19 - 22 مجارستان

دانمارک 24 - 23 اسپانيا

- کرواسي و دانمارک با 4 امتياز اول و دوم هستند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 11 مرداد 1391  5:37 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

اتهام دوپينگ شناگر 16 ساله چيني را رد کرد

کميته بين‌المللي المپيک اتهام دوپينگ بانوي شناگر چيني را در رقابت‌هاي المپيک 2012 لندن رد کرد.

به گزارش روابط عمومي کميته ملي المپيک؛ کميته بين‌المللي المپيک روز گذشته اعلام کرد که نتيجه هيچ يک از تست‌هاي دوپينگ يي شيون چيني که موفق شد مدال طلاي المپيک را در رشته شنا کسب کند، مثبت اعلام نشده است.

شناگر 16 ساله در رقابت‌هاي شناي انفرادي 400 متر رکورد دنيا را بهبود بخشيد؛ زمان وي حتي در 100 متر آخر از قهرمان مردان المپيک 2012 در اين ماده هم بهتر بود.

مارک آدامز در پاسخ به اينکه آيا نتيجه تست دوپينگ وي پس از رکوردشکني مثبت بوده است، اظهار داشت: ما تنها زماني که نتيجه تست دوپينگ ورزشکاري مثبت باشد، اظهار نظر مي‌کنيم و من در اين مورد اظهار نظري نمي‌کنم. پس خودتان نتيجه‌گيري کنيد.

کميته بين المللي المپيک براي جلوگيري از تقلب در مسابقات از 5 ورزشکار برتر در تمام رشته‌ها تست دوپينگ مي‌‌گيرد.

آدامز ادامه داد: فکر مي‌کنيم اينجا بايد به حقيقت برسيم. اينها بهترين ورزشکاران جهان هستند که در اين سطح با يکديگر رقابت مي‌کنند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 11 مرداد 1391  5:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها