0

ياوري: از برد مقابل ذوب آهن راضي نيستم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم فوتبال فجر معتقد است بازيکنانش در بازي مقابل تيم ذوب آهن اشتباهات تاکتيکي داشته‌اند و به همين خاطر از پيروزي در اولين بازي راضي نيست!

محمود ياوري در گفتگويي با اشاره به اولين پيروزي تيمش برابر ذوب آهن تصريح کرد: اولين برد ما نتيجه زحمات بازيکنان بود که يک ماه و نيم تمرينات فشرده را پشت سر گذاشتند؛ با اين حال ما در بازي اول اشتباهات و نارسايي‌هاي تاکتيکي زيادي داشتيم و به همين خاطر کادر فني هنوز از بازيکنان رضايت کامل ندارد.

وي در خصوص بازي با پرسپوليس تاکيد کرد: اين بازي جنگ دارا و ندار است. ما بازيکنان خوب و جنگنده‌اي داريم و به نسبت بودجه باشگاه توانستيم تيم خوبي جمع کنيم. فردا مشخص مي‌شود تيمي که گفته مي‌شود با 30 ميليارد تومان بسته شده است در مقابل تيمي که فقط سه ميليارد تومان هزينه کرده است چه کار خواهد کرد.

سرمربي فجرسپاسي شيراز درباره ارزيابي‌اش از تيم پرسپوليس يادآور شد: اين تيم در سطح مديريت هميشه پولدار بوده است، اما در کادر فني و بازيکنان تغييرات زيادي داشته است. ما از هر تغييري در تيم‌هاي حريف به نفع خودمان استفاده مي‌کنيم تا حداکثر امتياز را کسب کنيم.

وي افزود: شخصا دوست داشتم در حضور تماشاگران پرسپوليس بازي کنيم تا مردم از بازي زيبا لذت ببرند. چه اشکالي دارد يک تيم خوب بازي کند و تماشاگران حريف از آن لذت ببرد!

ياوري در پايان به جدالش با "مانوئل ژوزه" سرمربي پرسپوليس که به جدال پيرمردها نامگذاري شده است، اشاره کرد و با خنده گفت: شايد "ژوزه" پيرمرد باشد، اما من جوان و قبراق هستم! در هر صورت من از چيزي نگران نيستم. بازيکنان جنگنده‌اي دارم و کاملا براي اين مسابقه آماده‌ام.

تيم فوتبال فجرسپاسي در دومين مسابقه خود در ليگ دوازدهم، روز سه شنبه در ورزشگاه آزادي ميزبان پرسپوليس است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 2 مرداد 1391  5:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها