تهران - سرمربی تیم هندبال زنان هیات تهران كه امسال تیمش از لیگ دسته یك به برتر صعود كرده است، گفت: در حال مذاكره با یك حمایت كننده مالی هستیم و امیدوارم تا پایان هفته در این رابطه به نتیجه برسیم.
|
|
|
'الهام سلوكی' روز یكشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینكه قرعه كشی رقابت های لیگ برتر هندبال زنان ، پنجم شهریور ماه برگزارخواهد شد،افزود:اگروضعیت حامی مالی تیم مشخص شود،با تعدادی ازبازیكنانی كه سال گذشته نیز در تیم بوده اند و چند بازیكن خوب تهران قرار دادبسته و تمرینات را آغاز می كنیم.
پیش از این رییس كمیته مسابقات لیگ هندبال زنان اعلام كرده بود كه همه تیم های حاضر در لیگ حامی مالی دارند.
سلوكی با بیان اینكه نداشتن حامی مالی مهم ترین مشكل ورزش زنان است ، افزود:طی دوسال اخیررقابتهای لیگ درسطوح مختلف به شكل منظم و منسجمی در حال پیگیری است و این مساله كمك شایان توجهی به توسعه هندبال زنان دارد.
این مربی جوان، مشكل داوری رقابتهارا یكی دیگر ازمشكلات هندبال زنان عنوان كردوگفت:امیدوارم با برگزاری دوره های آموزشی داوری این مشكل مرتفع شود.
سلوكی درمورد اظهارنظر اخیر سرمربی خارجی تیم ملی هندبال زنان،كه مربیان ایرانی را 'همچون بازیكنال هندبال جوان و كم تجربه' خطاب كرده بود، گفت: با توجه به سابقه كم این رشته در بین زنان ایرانی و از سوی دیگر برگزاری اندك دوره های مربیگری و احساس بی نیازی برخی مربیان به حضور در این دوره های آموزشی ، نظر این مربی كاملا كارشناسانه است.
سلوكی افزود: اگر شرایطی برای حضور مربیان در مسابقات برون مرزی و امكان انالیز مسابقات انجام شود، همراه باحضور در دوره های مربیگری با مدرسی مربیان برترخارجی فراهم شود قطعا در زمانی كوتاه سطح علمی و فنی مربیان داخلی ارتقا می یابد.