0

تشدید برخورد با متخلفان عرضه كالاهای ضروری مردم در ماه رمضان

 
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

تشدید برخورد با متخلفان عرضه كالاهای ضروری مردم در ماه رمضان

تهران - معاون حقوقی تعزیرات حكومتی استان تهران از تشدید برخورد با متخلفان عرضه كالاهای اساسی و ضروری مردم در ماه مبارك رمضان خبر داد.

1391/05/01 - 17:03

' بزرگمهر صادقی' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: به منظور تنظیم بازار كالاهای اساسی مردم در ماه مبارك رمضان، با متخلفان عرضه این كالاها مانند گوشت قرمز، گوشت مرغ، روغن، برنج، آش، حلیم، زولبیا و بامیه و ... به شدت برخورد خواهد شد.

این مقام مسوول در تعزیرات حكومتی استان تهران ادامه داد: همچنین برای رسیدگی سریع به پرونده های متخلفان عرضه كالاهای ضروری مردم در ماه رمضان، شعبه ای ویژه در تعزیرات استان تهران ایجاد شده است و پرونده های واصله در اسرع وقت رسیدگی و منجر به صدور حكم می شود.

صادقی یادآور شد: علاوه بر ایجاد شعبه ویژه برای رسیدگی به پرونده های یاد شده، گشت های بازرسی تعزیرات حكومتی استان تهران در دو نوبت صبح و عصر به همراه بازرسان مراجع نظارتی مانند وزارت بازرگانی و شورای اصناف، بر عرضه كالاهای اساسی مردم در ماه مبارك رمضان نظارت می كنند.

وی گفت: در صورت مشاهده تخلف، گشت های بازرسی تعزیرات حكومتی در اسرع وقت و در محل وقوع تخلف به موضوع رسیدگی كرده و برای فرد خاطی حكم صادر می كند.

معاون حقوقی تعزیرات حكومتی استان تهران افزود: مردم می توانند در صورت مشاهده هر نوع تخلف در عرضه كالاهای ضروری، با شماره تلفن گویای 124 تماس گرفته و موضوع را به بازرسان تعزیرات اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

یک شنبه 1 مرداد 1391  11:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها