شماری از مقامات بانک اچ اس بی سی با حضور در برابر کمیته سنای آمریکا به وجود پولشویی در این بانک اذعان کردند.
به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر، دیوید بگلی از مقامات این بانک در برابر کمیته ای از نمایندگان مجلس سنای آمریکا گفت: من به این موضوع پی بردم که موارد زیادی از تخلف رخ داده است و من پیش از این هم به این موضوع اشاره کرده ام و باز هم به این موضوع اشاره می کنم که برخلاف تلاشهای فراوانی که برای ارتقای بانک اچ اس بی سی انجام شده اما ما نتوانستیم به انتظارات خود برسیم ودر آینده باید از این اشتباهات جلوگیری شود و گام های عملی برداشته شود.
کریستوفر لاک یکی دیگر از مقامات این بانک گفت: اگر کمی به عقب برگردیم ما به نگرانی هایی که درباره فضای اقتصادی در مکزیک وجود داشت توجه لازم را نداشتیم اما با وجود تلاشهایمان در این کشور اما نمی دانم چگونه این مشکلات به وجود آمد و از طرف دیگر باید بگویم ساز و کارهای مبارزه با پولشویی در مکزیک نبود.
در این جلسه کارل لوین سناتور مجلس آمریکا از ایالت میشیگان گفت: تعهدات شما به بانک قابل قدردانی است و عذرخواهی شما اگر در جهت بهبود وضعیت باشد پذیرفتنی است و باید بگویم شما مسئوول حوادث گذشته و آنچه از میان رفته هستید.
ایرین درونر یکی دیگر از مقامات بانک اچ اس بی سی در این جلسه گفت:ما اقدامات ضد پولشویی خود را چندین برابر تقویت کرده ایم و قصد داریم تا نیروهایی جدید را در این بخش استخدام کنیم.