تهران - سرپرست مدیریت طرح و برنامه سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیكی گفت: در راستای خدمت رسانی مطلوب به مشتریان تصمیم جدیدی برای تسهیل در برگزاری مزایده اموال غیر منقول اتخاذ شده است.
|
|
|
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان اموال تملیكی،'مجید رجبی' افزود: امكان ثبت پیشنهاد شركت در مزایده اموال غیر منقول توسط متقاضیان از هر استان در استان های دیگر بدون حضور فیزیكی فرد در استان محل برگزاری مزایده فراهم شده است.
رجبی گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته از این پس متقاضیان قادرند با مراجعه به سازمان اموال تملیكی استان محل سكونت خود، پیشنهاد شركت در مزایده اموال غیر منقول در استان های دیگر را ارائه دهند.
وی افزود: پیش از این متقاضیان جهت شركت در مزایده اموال غیر منقول باید از سراسر كشور به استان برگزاركننده مزایده مراجعه و نسبت به ارائه پاكت پیشنهاد به صورت حضوری اقدام می كردند كه در حال حاضر با فراهم شدن شرایط لازم، شركت كنندگان می توانند در استان مورد نظرخود نسبت به ارائه پیشنهاد اقدام كنند.
سرپرست مدیریت طرح و برنامه این سازمان اظهار داشت: امكان ثبت پاكت های پیشنهادی شركت در مزایده ها كه پیش از این به صورت متمركز در ستاد مركزی انجام می گرفت ، اكنون در هر استان فراهم شده است.
شایان ذكر است پیش از این نیز، امكان ثبت پیشنهاد و شركت در مزایده اموال منقول توسط متقاضیان از هر استان جهت شركت در مزایده سایر استان ها فراهم شده بود.