0

گزارش تمرين امروز پرسپوليس

 
alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 3248
محل سکونت : هرمزگان

گزارش تمرين امروز پرسپوليس

 

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس امروز با حضور دروازه‌بان برزيلي سرخ پوشان پيگيري شد.


 

  آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس قبل از ديدار مقابل صنعت نفت آبادان در ورزشگاه درفشي‌فر برگزار شد.


در اين تمرين که از ساعت 9:30 صبح تا 11 برگزار شد، بازيکنان ابتدا پس از گوش دادن به حرف‌هاي مانوئل ژوزه بدن‌هاي خود را گرم کردند و سپس به مرور کارهاي تاکتيکي پرداختند.


* نيلسون، دروازه‌بان جديد برزيلي پرسپوليس در تمرين اين تيم شرکت کرد و پس از صحبت با ژوزه و مربي دروازه‌بان‌ها به تمرين پرداخت.


* امير عابدزاده نيز در تمرين امروز حضور داشت، به اين دروازه‌بان فعلا شماره‌ پيراهني داده نشده است.


* حدود 50 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند که شيريني، سرپرست موقت پرسپوليس در بين آنها حضور پيدا کرد و براي آنها علت برگزاري تمرينات پشت درب‌هاي بسته را توضيح داد.


* تمرينات ويژه ژوزه با مهاجمان براي گلزني و استفاده از توپ‌هاي آخر در محوطه 18 قدم هم در نوع خود جالب بود.


* بيشتر دقايق تمرين امروز به بازي فوتبال مربوط مي شد که اين بخش از تمرين سرخ پوشان پشت ديوارهاي درفشي‌فر برگزار شد تا هيچ هوادار و خبرنگاري به ترکيب احتمالي پرسپوليس براي ديدار با نفت آبادان پي نبرد.


* پرسپوليسي‌ها پس از تمرين امروز راهي هتل اوين شدند. آنها پس از صرف ناهار و جلسه با ژوزه ساعت 19 امشب براي ديدار مقابل صنعت نفت عازم آبادان خواهند شد.


* تذکرات جدي ژوزه به بازيکناني که رفع مسئوليت پاس به يکديگر مي‌دادند و يا توپ‌ها را بيش از اندازه از زمين بلند مي‌کردند در تمرين امروز در نوع خود جالب بود.


* حرکات و دريب‌هاي کريمي که در تمرين امروز بسيار شاداب نشان مي‌داد، تماشايي بود تا حدي که دستياران ژوزه به وجد آمدند و بارها او را مورد تشويق قرار دادند.


*‌پرسپوليس در اولين گام دوازدهمين دوره مسابقه ليگ برتر ايران فردا در آبادان ميهمان صنعت نفت است.


 

چهارشنبه 28 تیر 1391  1:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها