0

گاتوسو: آقای برلوسکونی جای نستا، سیلوا و زلاتان را چگونه پرمی‌کنی؟

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان
«خروس‌ جنگی»‌ از آینده روسونری‌ها واهمه دارد

خبرگزاری فارس: ستاره ایتالیایی و تازه وارد سیون سوئیس نگران است میلان پس از فروش ستارگانش کیفیت بالای بازی خود را از دست بدهد.

خبرگزاری فارس: گاتوسو: آقای برلوسکونی جای نستا، سیلوا و زلاتان را چگونه پرمی‌کنی؟

به گزارش خبرگزاری فارس، « گنارو گاتوسو» یکی بازیکنان راه‌راه‌پوشان میلان بود که تابستان سال جاری روسونری‌ها را ترک کرد و به تیم سوئیسی ملحق شد. همراه با او چند بازیکن دیگر نیز از کادر میلان خارج شدند که آلساندرو نستا، تیاگو سیلوا و همچنین زلاتان ایبراهیموویچ از این جمله هستند.

گاتوسو که بخاطر فرم خاص بازی‌اش در قالب هافبک دفاعی از سوی هواداران میلان به «خروس‌ جنگی» معروف شد، معتقد است از دست دادن چنین نفراتی به ضرر نایب قهرمان فصل گذشته کالچو است.

او در مصاحبه با روزنامه گازتادلواسپرت گفت: از تصمیم‌هایی که میلان در تابستان جاری گرفته، شوکه‌شده‌ام. چون نگرانم میلان در فصل جدید به مشکلات عدیده‌ای برخورد کند. خروج این همه بازیکن کلیدی به ضرر تیم خواهد بود.

گاتوسو ادامه داد: شرایط من برای ادامه حضور در میلان با بقیه بازیکنانی که اقدام به ترک کردند، تفاوت داشت. بازیکنی 35 ساله مثل من نیاز به چالشی جدید در پایان دوره بازی‌اش داشت که پیشنهاد سیونی‌ها را پذیرفتم. اما تعجب می‌کنم چرا باشگاه اجازه داد سیلوا و نستا که دو مدافع بزرگ و از ارکان اصلی هستند، واگذار شوند. خط دفاع میلان در نبود این بازیکنان ضرر خواهد کرد.

گاتوسو در مورد انتقال ایبراهیموویچ از روسونری‌ها به سن‌ژرمن نیز عنوان کرد: در ظاهر شاید میلان از راه این فروش، رقمی قابل توجه کسب کرده؛ اما باید پرسید چنین تیمی کجا می‌تواند مهاجمی در اندازه‌های او را بیابد؟ مسئولان گویا فراموش کرده‌اند زلاتان فصل قبل یک تنه نتیجه حداقل 10 بازی را رقم زد.

وی ادامه داد: درک‌ می‌کنم ماسیمیلانو آلگری، مربی تیم چه روزهای سختی را تحمل می‌کند. اگر به جای او بودم و در چنین  شرایطی که باشگاه بوجود آورده، قرار می‌گرفتم، محال بود شب‌ها خوابم ببرد. واقعا مسئولان چطوری می‌خواهند خواسته هواداران را در بازی‌های پرفشار و سنگین فصل آینده در کالچو و لیگ قهرمانان را با این شرایط برآورده کنند؟

لژیونر شاغل در لیگ سوئیس همچنین اظهار داشت: هدفم از بیان این اظهارات، انتقاد از شخص سیلویو برلوسکونی یعنی مالک باشگاه نیست. از خاطر نمی‌بریم در 26 سال گذشته او خدمات فراوانی به میلان کرده است. اما با این شرایط چاره‌ای ندارد مقابل هواداران بنشیند و هدفش از از این فروش‌ها را با آنها در میان بگذارد. در غیر این‌صورت میلان باید در انتظار اعتراض های مکرر هوادارانش  باشد. کسانی که این گونه مسائل را تحمل نمی‌کنند.

انتهای پیام/آ

چهارشنبه 28 تیر 1391  1:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها