قلعهنويي بيدغدغهترين مربي ليگ دوازدهم
چشم بر چارچوب دروازه ببنديد! جايي كه استقلال تنها سيدمهدي رحمتي را در اختيار دارد و اگر ناگهان اين دروازهبان مصدوم شود گزينهاي در حد او نيست. اينجا تنها نقطه نگراني است هر چند كه سابقه نشان داده رحمتي طي همه سالهايي كه يگانه دروازهبان تيمش بوده هرگز مصدوم نشده است. به نقاط ديگر نگاه كنيد. از خط دفاع (قلب دفاع و مدافعان كناري) تا خط حمله يعني حتي بازيكناني كه ممكن است در گوش راست يا چپ بازي كنند. تا چشم كار ميكند بازيكن مدعي ديده ميشود. بگذريم از اينكه قلعهنويي گزينههايي را هم با خود به استقلال آورده كه هرگاه بخواهد آنها را نيمكتنشين مي كند، نوعي برنامهريزي پنهان براي مديريت تيمش. امير براي آرام نگه داشتن تيمش بازيكناني مثل بائو، اكبرپور، صادقي و حتي امين منوچهري را استخدام كرده است. شايد حتي حمودي، توزي و زندي هم در اين قاب قرار بگيرند! يعني هرگاه قلعهنويي بخواهد آنها را بيدغدغه و بيآنكه مشكلي ايجاد كنند روي نيمكت بنشاند. امير قلعهنويي هم از بابت حاشيههاي اين مشكل بيدغدغه و بيهمتا است و هم از حيث داشتن تيمي پر مهره. استقلال او در هر پست بازيكنان شاخصي دارد كه ميتوانند خيال او را از غيبتهاي احتمالي آسوده كند.
اگر جباري مصدوم شود كه احتمالش كم نيست يا بازي درآورد، مثل هر سال! او جانواريو و توزي را دارد. فريدون زندي و بائو هم هستند گزينههايي كه براي بازي در پست جباري بسيار مطلوب و ايدهآلاند. در واقع مصدوميت يا غيبت هر يك از اين بازيكنان به هر دليل نگراني به همراه نخواهد داشت. تيم امير در خط دفاع و خط آتش نيز از اين مزيت برخوردار است. منتظري، عمرانزاده، صادقي و ميثم حسيني كه اندكي مصدوم است خيال او را بابت تشكيل زوج قلب دفاع آسوده ميكنند. در دفاع راست و چپ نيز دست قلعهنويي باز است. در راست خسرو و علي حمودي توانايي بازي دارند و در چپ بيكزاده، ساموئل و خود حسيني كه اين يكي در قلب دفاع هم ميتواند جا بگيرد اما در خط آتش؛ استقلال گزينه هاي كمي براي قرار دادن در اين پست ندارد. اگر قلعه نويي با يك مهاجم، دو مهاجم و سه مهاجم بازي كند آنقدر دستش باز هست كه به راحتي هر يك از اين بازيكنان را جابجا كند. دست قلعه نويي براي گزينش هر نوع سيستمي باز است و به سادگي ميتواند از بازيكنان خود به شكل دلخواه بازي بگيرد. با اين تيم پرستاره و پر مهره يا به قول ميثم بائو كهكشاني به توان 10 آيا از استقلال مقامي جز قهرماني انتظار ميرود؟
آيا قلعهنويي ميتواند در صورت قهرمان نكردن استقلال بهانهاي بياورد؟ اگر استقلال در فصل دوازدهم با مصدوميتهايي كه سال قبل گريبانگيرش شد روبرو نشود بدون شك در فصل دوازدهم به واسطه داشتن چهرههاي شاخص و بينالمللي مدعي اول خواهد بود. اين تيم را با رحمتي، نكونام، جباري، ميداودي، خسرو حيدري، جانواريو، زندي، توزي، منتظري، عمرانزاده و... در ذهن تصور كنيد تا قدرت آبيها را به راحتي بتوانيد در ذهن تجسم كنيد؛ تيم فوقالعادهاي است اين استقلال امير قلعهنويي!