0

عضو جمعيت الوفاق: رژيم بحرين سركوب مردم را تشديد كرده است

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

عضو جمعيت الوفاق: رژيم بحرين سركوب مردم را تشديد كرده است

عضو جمعیت وفاق ملی بحرین گفت: رژیم حاکم نقض حقوق ملت را افزایش داده و سرکوب مردم و معترضان بی دفاع را تشدید کرده است.
به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه العالم، مجید میلاد در مصاحبه با شبکه خبری العالم تصریح کرد: نیروهای امنیتی بحرین در ماه مه 10 نفر ، ماه ژوئن 199 نفر و در دو هفته اول ماه جاری میلادی 89 نفر را بازاشت کردند.
وی گفت: در ماه مه 3 نفر به دست نیروهای امنیتی زخمی شدند و تعداد زخمی ها در ماه ژوئن 39 نفر و در دو هفته اول ماه جاری به 10 نفر رسید.
عضو جمعیت وفاق ملی بحرین اظهار داشت: نیروهای امنیتی رژیم بحرین همچنین در ماه مه 10 بار به منازل مردم برای بازرسی حمله کردند و در ماه ژوئن 113 بار و در دو هفته اول ماه جاری 21 بار این اقدام را تکرار کردند.
وی گفت: نیروهای رژیم بحرین در ماه مه در 15 منطقه مسکونی سیم های خاردار کشیدند و به سوی منازل مردم گلوله های گاز اشک آور شلیک کردند و این اقدامات در ماه ژوئن در 30 منطقه تکرار شد و یک نفر نیز در ماه ژوئن به دست نیروهای امنیتی شهید شد.
میلاد افزود: افزایش اقدامات خشونت آمیز رژیم آل خلیفه بیانگر ضعف و ناتوانی این رژیم در برابر معترضان بی دفاع است.
عضو جمعیت وفاق ملی بحرین گفت: اعضای خاندان آل خلیفه بر سر قدرت با یکدیگر درگیر هستند و با همدیگر درباره نحوه تعامل با انقلاب مسالمت آمیز مردم بحرین اختلاف دارند .
عضو جمعیت وفاق ملی بحرین وجود اختلافات مذهبی در کشور را به شدت رد کرد و گفت: رژیم برای حفظ قدرت خود همواره مدعی وجود اختلافات مذهبی در کشور است.
وی خبر حمایت مالی طرف های خارجی از مخالفان بحرینی را تکذیب و خاطرنشان کرد: در گزارش کمیته حقیقت یاب شریف بسیونی نیز تاکید شده است که بحران بحرین داخلی است و هیچ طرف خارجی از مخالفان حمایت نمی کند.
وی افزود: اعتراضات بحرین ملی و مردمی است و مخالفان بحرینی هرگز حمایت خارجی را نخواهند پذیرفت بلکه این رژیم آل خلیفه است که از حمایت مالی و تسلیحاتی طرف های خارجی برخوردار است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 27 تیر 1391  5:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها