0

زکات علمت را بده . از رشته ات بگو.

ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

زکات علمت را بده . از رشته ات بگو.

زکات علم نشرش آن است

پس دست به کار شو و خوبیها و بدیهای کار،حرفه و یا رشته تحصیلی کهباعث  انتخاب شغلت شد رابگو تا کمکی کرده باشی برای دیگرانی که هنوز نمیدانند چه کاره می خواهند بشوند

ویا میخواهند رشته تورا انتخاب کنند ولی نمیدانند چه مزایا وحسناتی دارد وچه بدیهایی.

هیچ میدانی راهنمایی تو باعث میشود کسی این رشته را انتخاب کند ویا از خیر آن بگذرد. بازار کار آن درجامعه را متوجه شود و.......

خلاصه همه اش به خاطر راهنمایی خیر تو بوده که تو هم در ثواب آن شریکی .

موفق باشی که چراغ راهنمای دیگران میشوی.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

سه شنبه 27 تیر 1391  3:22 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 hojat20
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:زکات علمت را بده . از رشته ات بگو.

نقل قول ayeneh

زکات علم نشرش آن است

پس دست به کار شو و خوبیها و بدیهای رشته تحصیلی و یا شغل خود را بگو تا کمکی کرده باشی برای دیگرانی که هنوز نمیدانند چه کاره می خواهند بشوند

ویا میخواهند رشته تورا انتخاب کنند ولی نمیدانند چه مزایا وحسناتی دارد وچه بدیهایی

موفق باشی که چراغ راهنمای دیگران میشوی.

سلام و تشکر از شما بابت همکاری با تالار گفتگوی آزاد.

کاربر گرامی این مبحث تکراری است و قبل از شما مطرح شده است:

خصوصیات رشته تحصیلی شما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا نظرات خودتون را در این زمینه، به همان تاپیک ایجاد شده اضافه فرمائید.

این تاپیک غیر فعال می شود.

در صورت ایجاد هر نوع سوال، لطفا از مسیر

صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

اقدام فرمائید.

موفق باشید.

سه شنبه 27 تیر 1391  4:00 PM
تشکرات از این پست
hojat20
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

با سلام و قبولی طاعات شما

کاربر گرامی قفل تاپیک شما برداشته شد.

لطفا با ویرایش پست اول، موضوع را جامع تر مطرح بفرمائید. تا از تکراری بودن هم خارج شود.

موفق باشید.

دوشنبه 2 مرداد 1391  11:19 PM
تشکرات از این پست
ayeneh hojat20
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

در مورد رشته علوم  تغذیه  من شناخت دارم اینکه من میخواستم در مورد مواد غذایی آزمایش وتحقیقات  داشته باشم که هر ماده غذایی چه خاصیتی روی بدن دارد مثلا شنیده بودم که عدس گریه میآورد و زعفران خنده وشادی

ولی وقتی به جامعه برای کار مراجعه کردم فهمیدم چون بودجه تحقیقاتی در ایران کم است هر کسی نمیتواند وارد این کار شود ضمنا در ایران اینقدر گسترده تحقیقات نداریم وفارغ التحصیلان باید به رژیم درمانی برای بیماران بسنده کنند

چراکه حتی خود انستیتو تحقیقات تغذیه ای به این وسعت تحقیقات ندارد.

حتی استاندارد کشورهای اروپایی را ما استفاده میکنیم در مورد قد و وزن .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

یک شنبه 8 مرداد 1391  1:01 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

سلام و وقت بخیر

برای افزایش مشارکت کاربران راسخونی، در تاپیک ایجاد شده توسط آنها مشارکت بفرمائید و در انتها آنها را دعوت به مشارکت در این تاپیک بفرمائید.

در رشته اقتصاد که بنده از آن فارغ التحصیل شده ام، متوجه شده ایم که اقتصاد شمشیر دولبه است و کوتاهی در برنامه ریزی صحیح و اجرای آن، عواقبی نظیر تورم، بیکاری یا رکود اقتصادی بدنبال دارد. اما در عمل آنچه نادیده گرفته میشود حساسیت تصمیم گیری و اجرای سیاست های اقتصادی متناسب با شرایط است. در ایران دائم از اقتصاد دستوری استفاده شده است (توسط افرادی که شمه ایی از اقتصاد ندارند).

در هر صورت به هیچ عنوان به هیچ دانشجویی یا پشت کنکوری این رشته را توصیه نمی کنم. 

از لحاظ بازار کاری تقریبا مشابه با حسابداری و مدیریت بازرگانی است و فارغ التحصیلان در بانک و بیمه و ... می توانند مشغول کار شوند بخصوص اگر پشتوانه گرم و داغی داشته باشند!!

در سطح ارشد و دکتری، مثل سایر رشته های دانشگاهی جهت تدریس در آموزشگاهها و دانشگاهها بکار گرفته می شوند.

دانشجویان اقتصاد هر چه بیشتر به نرم افزارهای مختص رشته خود مسلط باشند، راحتتر ادامه تحصیل می دهند و انجام فعالیت های پژوهشی راحتتر امکان پذیر می شود.

در کل به نسبت سختی این رشته، بازار کار خوبی حداقل در ایران وجود ندارد.

موفق باشید.

دوشنبه 9 مرداد 1391  6:00 PM
تشکرات از این پست
ayeneh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

البته دوستان مدنظرداشته باشندکه همیشه آنطوری که می خواهندنمی شود مثلا" من یه کارمند ساده هستم اما رشته اصلی ام مهندسی کشاورزی است وتاحالا دررشته تحصیلی خودم نتوانستم مشغول فعالیت شوم بطوررسما"

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 12 مرداد 1391  11:54 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 hojat20
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

سلام به همه ی دوستان راسخونی گل.

من رشته ی علوم کامپیوتر خواندم و این هم پاره ای توضیحات در مورد علوم کامپیوتر:

علوم کامپیوتر پل ارتباطی دانش کامپیوتر و ریاضی است و مهمترین هدف آن دست یابی به بهترین الگوریتم های موجود (روش های حل مسأله ) در کمترین زمان و با کمترین خطا و بیشترین دقت است. 

به عبارت دیگر هدف این رشته تربیت گروهی متخصص کامپیوتر است که با دید ریاضی تر و منطقی تر به حل مسایل مطرح شده در علوم کامپیوتر یا ریاضی بپردازند. 

این رشته در مقطع کارشناسی دارای چهار گرایش محاسبات علمی ، نظریه الگوریتم ها ، سخت افزار ، سیستم های اطلاعاتی است . 

دروس گرایش محاسبات علمی در زمینه برنامه ریزی خطی ، غیرخطی ، آنالیز عددی و نرم افزار در ریاضی است ؛ یعنی در این گرایش کاربرد ریاضیات در کامپیوتر مطالعه می شود 

گرایش نظریه الگوریتم ها به بررسی راه های مختلف حل مسیله به یاری روش های بهینه تر ، سریعتر و بهتر می پردازد . به عبارت دیگر هدف این گرایش پیاده سازی و بهینه کردن الگوریتم است. 

در گرایش سخت افزار نیز معماری یا ساختار کامپیوتر مطالعه می شود و گرایش سیستم های اطلاعاتی نیز به مدیریت پروژه های نرم افزاری و سیستم های اطلاعاتی می پردازد . 

گفتنی است که تفاوت این رشته با مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار در این است که رشته علوم کامپیوتر برخلاف مهندسی کامپیوتر فاقد دروس آزمایشگاهی و کارگاهی است و بیشتر جنبه تحقیقات نظری دارد. 

● توانایی های لازم : 

تسلط و علاقه به ریاضیات شرط اول موفقیت در رشته علوم کامپیوتر است و دانشجوی این رشته باید بتواند با استدلال ریاضی با مسایل برخورد نماید . در ضمن باید اطلاعات عمومی خوبی داشته و حتی پس از فارغ التحصیلی به مطالعه و تحقیق پشت نکند چون در طی تحصیل تنها اطلاعات پایه ای و کلی را فرا می گیرد و برای حضور در بازار کار باید خود تلاش کند و اهل مطالعه و تحقیق باشد. 

● موقعیت شغلی در ایران : 

موقعیت های شغلی فارغ التحصیل علوم کامپیوتر شباهت بسیاری با مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دارد اما در کل نقش فارغ التحصیل این رشته به عنوان مدیر و هماهنگ کننده بسیار مهم و قابل توجه است . فردی که مسیول انتخاب راه حل مسایل و حل آنها همچنین تقسیم الگوریتم ها در بین مهندسین نرم افزار و در انتها جمع کردن قسمت های توزیع شده می باشد. 

● درس های این رشته در طول تحصیل : 

▪ دروس اصلی و تخصصی مشترک در گرایش های مختلف علوم کامپیوتر : 

ریاضی عمومی ، فیزیک پایه ، آمار و احتمال ، اصول کامپیوتر ، اصول سیستم های کامپیوتری ، جبر خطی عددی ، ریاضیات گسسته ، آنالیز عددی ، ساختمان داده ها و الگوریتم ها ، نظریه اتوماتها و زبان ها ، کامپایلر ، نظریه محاسبات ، اصول طراحی نرم افزار ، منطق ، ذخیره و بازیابی اطلاعات ، پایگاه داده ها ، اصول سیستم های عامل ، شبیه سازی کامپیوتری ، زبان های برنامه سازی ، اصول مدیریت ، مبانی اقتصاد 

▪ دروس تخصصی گرایش محاسبات علمی : 

برنامه ریزی خطی ، برنامه ریزی غیرخطی ، نرم افزار ریاضی ، آنالیز عددی ، طراحی هندسی کامپیوتری 

▪ دروس تخصصی گرایش نظریه الگوریتم ها : 

برنامه ریزی پویا ، نظریه گراف ، بهینه سازی ترکیبی و آنالیز شبکه ها ، نظریه کدگذاری ، سیستم های صفی و مدل های کارآیی 

▪ دروس تخصصی گرایش سخت افزار : 

مدارهای منطقی ، معماری کامپیوتر ، ریزپردازنده 

▪ دروس تخصصی گرایش سیستم های اطلاعاتی : 

تحلیل و طراحی سیستم های اطلاعاتی ، متدولوژی ساخت سیستم های اطلاعاتی ، مدیریت پروژه های نرم افزاری ، سیستم های اطلاعاتی 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 16 مرداد 1391  11:53 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 hojat20
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

مدیر گرامی تالار من قبلاً در تاپیکی دیگه در همین تالار در مورد رشته ای که خوندم توضیحات خوبی دادم(از چند منبع گلچین کرده بودم) پس اون تاپیک چی شد؟  فقط اونجا موضوع تاپیک با موضوع الان تفاوت داشت(یادم نیست موضوع دقیقاً چی بود)

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

دوشنبه 16 مرداد 1391  3:00 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 hojat20 architect0811
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام

مدیر گرامی تالار من قبلاً در تاپیکی دیگه در همین تالار در مورد رشته ای که خوندم توضیحات خوبی دادم(از چند منبع گلچین کرده بودم) پس اون تاپیک چی شد؟  فقط اونجا موضوع تاپیک با موضوع الان تفاوت داشت(یادم نیست موضوع دقیقاً چی بود)

سلام و تشکر از حضور شما.

این تاپیک جامع تر از تاپیک قبلی است. هر چند تاپیک قبلی هم با ارزش بوده و است و فقط به حالت عادی برگردانده شده است.

این تاپیک علاوه بر خصایص رشته تحصیلی، آینده کاری و جایگاه اجتماعی رشته دانشگاهی را در نظر دارد.

موفق باشید.

دوشنبه 16 مرداد 1391  3:10 PM
تشکرات از این پست
bivafa hojat20
دسترسی سریع به انجمن ها