به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، شب گذشته برنامه تقدیر از عوامل فیلم سینمایی «خوابم میآد» توسط مجمع هنرمندان خراسان در پردیس سینمایی ملت با حضور «رضا عطاران» برگزار شد.
«رضا عطاران» در این مراسم هزینه ساخت فیلم سینمایی «خوابم میآد» را 500 میلیون تومان اعلام کرد.
وی در ادامه افزود: من در این اثر به طرف هیچ فلسفهای نرفتهام و فقط قصد داشتم فیلم متفاوتی ارائه دهم و در بخشهای مختلف سعی کردم از کارهای تلویزیونیام بهتر عمل کنم.
* با انتخاب اکبر عبدی در نقش زن تابوشکنی کردیم
عطاران تصریح کرد: تمام اتفاقات رخ داده در فیلم به صورت عمدی بوده و تمام تلاش ما بر این بوده است تا بهترین پلانها را انتخاب کنیم و به نوعی با انتخاب «اکبر عبدی» در نقش یک زن تابوشکنی کردیم.
در ادامه این نشست یکی از حضار از «رضا عطاران» پرسید با ساخت این فیلم به فکر بازارهای جهانی هستید که وی در پاسخ به خنده، اظهار داشت: نه به بازارهای جهانی فکر نمیکنم و نه میخواستیم فیلم را به اسکار بفرستیم اما همین که جشنواره فیلم فجر فیلم ما را پذیرفت، کافی است.
در ادامه این نشست «رضا عطاران» در مورد زندهیاد «حمید سمندریان»، اظهار داشت: هیچ وقت شاگرد ایشان نبودهام ولی در اولین سریال تلویزیونیام «سیب خنده» از شاگردان این هنرمند مثل «مجید صالحی» استفاده کردم که خود استاد سمندریان سرضبط این سریال حضور داشتند.
انتهای پیام/ی