يك فوق تخصص جراحي پستان توصيه كرد: بهتر است زنان پيش از 35 سالگي از انجام عمل جراحي زيبايي سينه خودداري و پس از فرزندآوري و شيردهي براي اين كار اقدام كنند.
دكتر نسرين السادات علوي در گفتوگو با خبرنگار سرويس «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه زنان بايد در مواقع ضروري اقدام به عمل جراحي زيبايي سينه كنند، درباره عمل جراحي كوچك كردن سينه گفت: زماني كه به علت بزرگي سينه، عضلات گردن و مهرههاي پشتي تحت فشار قرار ميگيرند، عمل كوچك كردن انجام ميشود البته زنان پيش از 21 سالگي نبايد اين نوع جراحيها را انجام دهند اما پس از آن تا هر سني ميتوانند اقدام به اين كار نمايند به شرط آن كه شرايط بيهوش شدن را داشته باشند.
علوي درزمينه تاثير انجام عمل جراحي كوچك كردن پستان بر شيردهي اظهار كرد: ممكن است بيمار پس از عمل جراحي توانايي شير دادن را از دست بدهد يا شيرش تا حد زيادي كاهش يابد بنابراين اگر عمل كوچك كردن سينه قابل به تعويق انداختن است، بهتر است اين كار پس از فرزندآوري و شيردهي انجام شود.
وي با بيان اينكه هر عمل جراحي عوارضي را به همراه دارد، گفت: بيحسي و بيحالي، برجسته شدن جاي عمل جراحي، عدم تقارن پستانها و يا عفونت ممكن است بر اثر انجام عمل جراحي كوچك كردن سينه رخ دهد.
اين فوق تخصص جراحي پستان افزود: هنگام عمل جراحي تا حدودي سينهها ورم ميكند بنابراين ممكن است پس از فروكش كردن ورم، يك پستان از ديگري بزرگتر باشد البته تفاوت اين دو چندان زياد نيست.
وي درباره عمل بزرگ كردن سينهها اظهار كرد: افرادي كه هر دو پستان آنها يا يكي از آنها كوچكتر از ديگري است ميتوانند تحت عمل جراحي بزرگ كردن سينه قرار گيرند. در اين شرايط پروتز در يك يا دو پستان قرار داده ميشود. پروتز انواع مختلفي دارد اما در هر صورت بايد از پروتزهاي استاندارد استفاده شود.
اين فوق تخصص جراحي پستان در زمينه تاثير عمل جراحي بزرگ كردن پستان بر قدرت شيردهي اظهار كرد: مادر پس از عمل جراحي ميتواند به نوزاد خود شير دهد اما شيردهي ممكن است باعث افتادگي نسج پستان شود در نتيجه مادر پس از اين دوران ممكن است به عمل جراحي تصحيح افتادگي پستان نياز پيدا كند البته عمل جراحي كوچكي محسوب ميشود.
علوي در پايان گفت: بيمار پس از دو تا سه هفته از عمل جراحي بزرگ كردن پستان ميتواند به فعاليت عادي خود بازگردد. در 20 درصد موارد ممكن است بيمار دچار چسبندگي در محل پروتز، افتادگي كپسول دور پروتز شود كه در موارد شديد پزشك مجبور به خارج كردن پروتز ميشود علاوه بر آن احتمال ابتلا به عفونت و نشت ژل پروتز به خارج از آن وجود دارد.
انتهاي پيام