0

"بی قرار" منتشر شد

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

"بی قرار" منتشر شد

کتاب زندگینامه و خاطرات سردار شهید حاج جعفر جنگروی با عنوان «بی قرار»، از سوی گروه فرهنگی شعید ابراهیم هادی منتشر شد.

به گزارش ساجد، کتاب «بی قرار» حکایت بزرگمردی است که بیش از همه تلاش می کند اما کمتر از همه از مواهب مادی خود را برخوردار می کند. و در آنچه به دست می آورد همه را شریک می کند. کسی که به زرق و برق دنیا دل ندوخته و به راحتی از همه آن می گذرد. او بی قرار است. بی قرار وصال.

در بخشی از این کتاب آمده است:
«آمدم دیدن حاج جعفر، حال او کمی بهتر شده بود. شنیده بودم که پانزده عمل جراحی روی صورت او انجام شده. حاجی پرسید: ماشین داری؟ گفتم: بله، جایی می خواهی بروی؟ گفت: پنج تا آدرس خانواده شهدا است که باید به آن ها سر بزنیم. گفتم: حاجی شما هنوز حالت خوب نیست. چرا این قدر خودت را اذیت می کنی؟ بگذار من بروم اگر مشکلی داشتند...
حاجی میان حرفم پرید و گفت: سر زدن به خانواده شهدا وظیفه است.من خودم باید بیایم. آن ها بچه هایشان را داده اند. ما اگر کاری از دستمان بربیاید باید برایشان انجام دهیم.»

«می گفتند حاج جعفر فقط تلفن خدا را ندارد! هر کسی را که می گفتیم شماره تلفنش در دفتر حاج جعفر بود! یک دفتر جیبی داشت مثل مداح ها، شماره تلفن همه را در آن می نوشت.
تقریباً شماره منزل همه خانواده شهدایی را که می گفتیم داشت. در دوران نقاهت که در تهران بستری بود، مرتب برنامه دیدار با خانواده شهدا را برگزار می کرد.
اکثر مادران شهدا، حاج جعفر را می شناختند. وقتی حاجی شهید شد بیشترین کسانی که سر مزار او می آمدند، خانواده شهدا بودند.»
گفتنی است، سردار شهید حاج جعفر جنگروی در عمليات هاي مختلف جبهه ايران از جمله بازي دراز، فتح المبين، بيت المقدس، رمضان والفجر 8 و ...شركت نمود، و در حاليكه مسؤوليت جانشيني فرمانده لشگر 10 سيد الشهداء را به عهده داشت در تاريخ 27/11/64 در عملیات والفجر 8 منطقه فاو، شهد شيرين شهادت را نوشيد.

کتاب «بی قرار»، کاری از گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی، از سوی نشر امینیان در 2 هزار نسخه و با قیمت 4500 تومان راهی بازار نشر شده است.

علاقمندان برای تهیه این کتاب می توانند به نشر امینیان به نشانی: خیابان انقلاب، خیابان مظفر جنوبی، ساختمان شماره 18، پلاک55، طبقه اول، واحد 3 مراجعه و یا با شماره تلفن های: 66407661- 66406760 تماس بگیرند. همچنین برای ارتباط با گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی می توانید نیز با شماره 09127761641 تماس حاصل کنید

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
دوشنبه 26 تیر 1391  11:36 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها