نتايج يك مطالعه جديد در ايرلند نشان داده است كه تماس مداوم با مقادير اندك روغن چاي، خطر ابتلا به نوعي عفونت ناشي از باكتريهاي مقاوم به آنتيبيوتيك را افزايش ميدهد.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، روغن چاي فرد سازنده بسياري از محصولات زيبايي است. متخصصان دانشكده الستر ميگويند تماس با مقادير اندك اين روغن ممكن است باكتريهاي مقاوم به آنتيبيوتيك نظير MRSA، ايكولي و سالمونلا را توليد كند.
به گزارش سايت اينترنتي هلت ايريش، اين متخصصان در آزمايش اخير دريافتند استفاده عمومي از روغن چاي با غلظت پايين عامل افزايش مقاومت اين باكتريهاي خطرناك در برابر آنتيبيوتيكها است. بنابراين استفاده مداوم از اين روغن در محصولات زيبايي باعث ميشود اين قبيل باكتريها را بيش از گذشته در برابر داروهاي آنتيبيوتيك مسلح كنيم.
انتهاي پيام