0

تاثير روغن چاي در افزايش خطر باكتري‌هاي مقاوم به آنتي‌بيوتيك‌ها

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

تاثير روغن چاي در افزايش خطر باكتري‌هاي مقاوم به آنتي‌بيوتيك‌ها

تاثير روغن چاي در افزايش خطر باكتري‌هاي مقاوم به آنتي‌بيوتيك‌ها

» سرویس: اجتماعي - سلامت
200-51.jpg

نتايج يك مطالعه جديد در ايرلند نشان داده است كه تماس مداوم با مقادير اندك روغن چاي، خطر ابتلا به نوعي عفونت ناشي از باكتري‌هاي مقاوم به آنتي‌بيوتيك را افزايش مي‌دهد.

 

 

به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، روغن چاي فرد سازنده بسياري از محصولات زيبايي است. متخصصان دانشكده الستر مي‌گويند تماس با مقادير اندك اين روغن ممكن است باكتري‌هاي مقاوم به آنتي‌بيوتيك نظير MRSA، ايكولي و سالمونلا را توليد كند.

 

 

به گزارش سايت اينترنتي هلت ايريش، اين متخصصان در آزمايش اخير دريافتند استفاده عمومي از روغن چاي با غلظت پايين عامل افزايش مقاومت اين باكتري‌هاي خطرناك در برابر آنتي‌بيوتيك‌ها است. بنابراين استفاده مداوم از اين روغن در محصولات زيبايي باعث مي‌شود اين قبيل باكتري‌ها را بيش از گذشته در برابر داروهاي آنتي‌بيوتيك مسلح كنيم.

 

 

انتهاي پيام

 

 
 
یک شنبه 25 تیر 1391  11:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها