پاسخ به:پاسخگویی به سئوالات و ابهامات تخصصی در رابطه با طرح بها
سلام
در صفحه مربوط به پرداخت حسنه ، دوبار 500 حسنه از من کم شد
500 تای دوم را میشه بگردونین
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
شماره فاکتوری که میخواهید حذف شود را در این تاپیک ارسال نمائید تا مورد بررسی و حذف قرار گیرد.
با تشکر
با سلام
در قسمت دانلود فایل مشخصات داوطلبین ، فلیل در ورد 2007 باز نمی شود و پیغام می دهد که فایل با فرمت جدیدترین نسخه ورد2007 نوشته شده است ، چاره کار چیست لطفا راهنمایی بفرمایید ، ضمنا دربخش دانلودمنابع آموزشی قسمت شنایی با خدمات فوریت های پزشکی (115) بارگذاری نمی شود ( صفحه مربوطه ظاهر نمی شود)
کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
فایل مشخصات داوطلبین سازگار با Word 2007 به ایمیل شما ارسال گردید.
در رابطه با بازنشدن صفحه مربوط به لینکی که شما ذکر کرده اید،لینک مذکور، یک لینک دانلود است و با کلیک روی آن صفحه ای باز نمی گردد و باید عملیات دانلود توسط مرورگرتان یا برنامه مدیریت دانلود سیستم شما آغاز شود، در غیر این صورت، روی لینک کلیک راست کرده و گزینه save link as... یا save target as... را انتخاب نمائید تا فرآیند دانلود اطلاعات آغاز گردد.پس از دانلود می توانید فایل را با برنامه متناسب باز نمائید.
انتقاد
با توجه به اینکه بنده فرم ثبت نام شما رو پر کرده وارسال نموده ام هنوز بعد از گذشت بشتر از یک هفته جوابی دریافت نکرده ام.
محبت بفرمائید پیگیری نمائید.
اینکه گفتید منابع جدید در هر 5 شنبه بارگذاری میشه آیا به این معنی هستش که علاوه بر مطالبی که در اینجا وجود داره مطالب دیگه ای هم افزوده میشه
خلاصه بیشتر توضیح بفرمائید
ممنون از لطفتون
بمنظور آگاهی دوستان از زمان ارسال منابع آموزشی جدید، تصمیم گرفتیم منابع در بازه های زمانی مشخص(هر 5 شنبه) در اختیار دوستان قرار گیرد.
هم اکنون منابع در قالب پست های انجمن ارسال و پایان یافته است اما پاره ای دیگر از منابع در قالب فایل های ویدئویی و صوتی باقی مانده است که در مرحله آتی ارسال منابع بارگذاری می شود.
اطلاعات شما دریافت و ثبت نامتان با موفقیت انجام شده است.
آیا مدارک من دست شما رسید.. گیج شدم من .. تکلیف من چیه!؟
مدارکی از شما به دست ما نرسیده است
لطفا مجددا ارسال فرمائید
سلام یه سوال؛ من اسکن کد ملی رو قبلا یکبار فرستادم .. چرا هر بار باید واسه شرکت در هر طرح یا مسابقه ای مجدد اسکن رو فرستاد!؟
لطف میکنید بررسی کنید که مدارک منم رسیده یا نه
آخه درسمو به موقع میخونم یه زمون حالم گرفته نشه
اطلاعات ارسالی شما دریافت شده و ثبت نامتان با موفقیت در طرح بها انجام شده است.
با تشکر از حضور و مشارکت شما
جهت مشارکت در طرح بها، دریافت فایل "مشخصات داوطلبین شرکت در طرح بها" در قالب ورد و تکمیل دقیق همه بخش های آن و ارسال به ایمیل انجمن ها(forum@rasekhoon.net) الزامی است.
پست اعلان طرح را دقیقا مطالعه فرمائید.
من هزینه رو پرداخت کردم ولی نوشته پرداخت نشده
کد فاکتور تاریخ وضعیت مبلغ (ریال) حسنه
10933 جمعه، 6 مرداد 1391 ارسال شده 0 500
دوره ی میانی(مرحله ی دوم) طرح بها برای کسانی که مرحله ی اول را با موفقیت پشت سر گذاشته اند، بلافاصله بعد از مرحله ی اول برگزار میشود؟(در چه تاریخی؟)
لطفا درباره ی دوره ی میانی توضیح دهید.
صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اسامي شركت كنندگان مرحله اول طرح بها رو از کجا میتونیم ببینیم؟