پاسخ به:پاسخگویی به سئوالات و ابهامات تخصصی در رابطه با طرح بها
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیر محترم انجمن ها:
حریان ارسال مدارک بنده به کجا رسید؟ دریافت شده است یا از نو بفرستم؟
سپاس
مدیر گرامی و همراه عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
ایمیل ثبت نام شما در طرح بها+مدارک با موفقیت دریافت شده است.
موفق باشید
کاربر گرامی و همراه عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با سلام
آقا ما چند بار با ايميلهاي مختلف مدارك رو ارسال كرديم ولي ايميلي به منزله دريافت مدارك دريافت نكرديم ميشه بررسي بفرماييد.
با كمال تشكر
مدیر تالار پزشکی و سلامت
ma.mr1384@chmail.ir
تالار و زیر تالار جام حذفی ، لیگ دسته یک ، سایر ورزشها ، صفحه اول روزنامه های ورزشی
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
ایمیلی از شما دریافت نشده است، در روز های آتی اسامی ثبت نام شدگان اطلاع رسانی می شود و پس از آن مهلت چند روزه برای ثبت نام مجدد یا تکمیل مدارک داده خواهد شد.
با تشکر
من تعجبم هر بار كه مدارك رو فرستادم پيغام اوكي هم داده شده مگه ايميل شما همون نيست كه نوشته بودين؟ مگه غير از همون روش معمول ارسال ايميل كار ديگه اي هم بايد كرد؟
اهدای عضو , اهدای زندگی
تا جاييكه يادم مي آيد بنده فرم تكميل شده طرح بهاء را ارسال كردم ولي نمي دانم چرا در قسمت ثبت نام شدگان نام بنده موجود نيست اگر لازم است اطلاع داده شود تا مجددا ارسال گردد با تشكر م.صابري
با سلام و خسته نباشید
یکی از دوستان من موفق به ثبت نام نشده است آیا تا روز شنبه فرصت را تمیدید مینمایید ؟
من نسبت به ارسال مدارک و ثبت نام در طرح اقدام نمودم حتی چند بار
ولی هیچ پیغامی در مورد تایید اون دریافت نکردم
و شرکت داخل این طرح برام خیلی مهمه
اگه امکان داره تایید دریافت مدارک من رو بفرسید و اینکه ثبت نام شدم یا نه
با تشکر از همه دوستان
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
نام کاربری شما در لیست ثبت نام شدگان در طرح بها وجود دارد، لذا ثبت نام شما با موفقیت انجام شده است.
وضعیت ثبت نام داوطلبین شرکت در دومین دوره طــرح بــهــا
اینکه نام کاربری شما در هیچ یک از لیست های تاپیک "وضعیت ثبت نام داوطلبین شرکت در دومین دوره طــرح بــهــا" موجود نمی باشد، به این مفهوم است که ایمیلی از شما برای ثبت نام در طرح بها دریافت نشده است. شما تا تاریخ 92/03/18 می توانید نسبت به دانلود فایل مشخصات داوطلبین شرکت در طرح بها و تکمیل دقیق آن اقدام و سپس آن را به ایمیل elearning@rasekhoon.net ارسال نمائید.
-آشنایی با طرح بها و ثبت نام در آن
مدیر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب
در تاپیک "وضعیت ثبت نام داوطلبین شرکت در دومین دوره طــرح بــهــا" توضیح داده شده است کت تا تاریخ 92/03/18 مهلت برای رفع نقص مدارک و ثبت نام جدید در طرح وجود دارد.
سلام من مدارك رو مجدد ارسال كردم. الان نمي دونم اشكالي داره يا نه؟
كي مي تونم باخبر بشم از اينكه مداركم ناقصه يا نه؟
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش