0

پاسخگویی به سئوالات و ابهامات تخصصی در رابطه با طرح بها

ms57bd45
ms57bd45
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1141

پاسخ به:پاسخگویی به سئوالات و ابهامات تخصصی در رابطه با طرح بها

با سلام

عزیزان مسئول ، لطفا به چند مورد در رابطه با طرح بهاء توجه کنید :

1- پاسخ قسمت اعظم سئوالات در منابع وجود نداشت ودر  این مورد فقط و فقط شانس برای فبول شدگان  در کار بود نه مطالعه دقیق .

2- 5بار منابع را مطالع کردم ولی باز نتوانستم جوابها را پیدا کنم

3- در آزمون قبلی شما نوشته بودید که هیپوکسی به چه معناست میشه لطفا بفرمایید در کجای منابع این کلمه بکار رفته است

4- ساعت 23 پنچم مهرماه اینترنت قطع شد و من هرچه صبر کردم اتصالی در کار نبود

5- بنده هرجه فکر می کنم می بینم که جوابهایی که ارسال کرده ام نباید غلط باشد ، لطفا تعداد جوابهای صحیح و غلط هر شرکت کننده اعلام نمایید ، تاشک برطرف شود.

با این اوصاف ، آزمون مورد نظر برای بعضی ، پایانی خوش و برای بعضی ناراحت کننده به علل و عوامل گوناگون (عدم وجود جوابهادر منابع و قطعی اینترنت و .........) پایان یافت ولی به نظر من ، عدالتی در کار نبود و حداقل برگزاری آزمون مجدددیگر در روزهای نزدیک و یا مرحله ای دیگر ضروری به نظر می رسد

در پایان امیدوارم به تک تک سئوالات جوابی قانع کننده بدهید .با تشکر : ms57bd45

پنج شنبه 6 مهر 1391  6:33 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mahmoodsafari
DZANJANI
DZANJANI
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 8

باسلام وعرض ادب و احترام وتبریک هقته کرامت و ولادت امام رضا (ع) از مدیریت راسخون خواهشمندم اوندسته از کسانی رو که نتوستن تو طرح بها ثبت نام کنند ولی در آزمونش شرکت کردند و نمره حدنصاب رو کسب کردند رو از انجام سایر مراحل اداری و صدور گواهینامه منع نکنید ولادت امام رضاست و عیدشیعیان این لطفتون رو عیدی حساب کنید و یه فرصت دیگه به اینا بدین تا مدارکشونو کامل کنن تا دلشون شاد بشه دلتون همیشه شاد باشه
پنج شنبه 6 مهر 1391  7:00 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8846

نقل قول doctor114

سلام:

کاش به جای دو آزمون در امروز ، یکی از آن ها را در روز جمعه که تعطیل است و کاربران وقت دارند برگار می کردید .

سپاس

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با توجه به پنج مرتبه برگزاری آزمون و آن هم در روز ها و بازه های زمانی مختلف و مطابق با زمانبندی انجام شده با مرکز مدیریت حوادث استان اصفهان، قادر به انجام این امر نبودیم.

ضمنا اگر کاربری تمایل به شرکت در آزمون را داشت، در یکی از این بازه های زمانی شرکت می نمود.

با تشکر

پنج شنبه 6 مهر 1391  8:20 AM
تشکرات از این پست
xplod2012
xplod2012
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 125

بسياري از سوالات در منابع آموزشي نبود با اين كه چندين مرتبه آنها را بررسي كردم باز هم حداقل 10 سوال برايم بدون جواب ماند!!!

پنج شنبه 6 مهر 1391  8:30 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mahmoodsafari

با سلام و عرض خسته نباشید

سوالات آزمون صبح خیلی سخت بودند ،لطفا یه 3 نمره ی دیگه ارفاق کنید(حاضرم 120000 حسنه برای اون 3 امتیاز بدم.) که کاربرانی مثل من که با جواب درست دادن به 17 سوال(بیش از 56درصد) از آزمون امروز صبح موفق به گذراندن آزمون شده اندبتوانند در این آزمون قبول شوند.(اصلا بیشتر سوالات تو قسمت منابع که به کاربرا داده شده بود نبودن،من بیش از 7 بار منابع رو خونده بودم))

میخواستم تو آزمون ساعت 9 شب هم شرکت کنم ولی میگه شما شرکت کردید! مگه این آزمون همون سوالای نوبت صبحه؟

پس چرا دفعه ی قبل کاربرا تو هر سه آزمون میتونستن شرکت کنن؟

با تشکر

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

متاسفانه امکان  این کار وجود ندارد.

در ارتباط با نحوه طراحی و محتوای سئوالات در این تاپیک بارها توضیحات کافی داده شده است. لطفا مطالعه فرمائید.

در ارتباط با آزمون مجدد، بمنظور جلوگیری از شرکت بیش از یکبار در آزمون و همچنین برای ایجاد فرصت کافی جهت پاسخگویی به سئوالات و به نوعی اعمال ارفاق در آزمون، از یکئ آژمون واحد استفاده شده است.

با تشکر

پنج شنبه 6 مهر 1391  8:40 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول ms57bd45

با سلام

عزیزان مسئول ، لطفا به چند مورد در رابطه با طرح بهاء توجه کنید :

1- پاسخ قسمت اعظم سئوالات در منابع وجود نداشت ودر  این مورد فقط و فقط شانس برای فبول شدگان  در کار بود نه مطالعه دقیق .

2- 5بار منابع را مطالع کردم ولی باز نتوانستم جوابها را پیدا کنم

3- در آزمون قبلی شما نوشته بودید که هیپوکسی به چه معناست میشه لطفا بفرمایید در کجای منابع این کلمه بکار رفته است

4- ساعت 23 پنچم مهرماه اینترنت قطع شد و من هرچه صبر کردم اتصالی در کار نبود

5- بنده هرجه فکر می کنم می بینم که جوابهایی که ارسال کرده ام نباید غلط باشد ، لطفا تعداد جوابهای صحیح و غلط هر شرکت کننده اعلام نمایید ، تاشک برطرف شود.

با این اوصاف ، آزمون مورد نظر برای بعضی ، پایانی خوش و برای بعضی ناراحت کننده به علل و عوامل گوناگون (عدم وجود جوابهادر منابع و قطعی اینترنت و .........) پایان یافت ولی به نظر من ، عدالتی در کار نبود و حداقل برگزاری آزمون مجدددیگر در روزهای نزدیک و یا مرحله ای دیگر ضروری به نظر می رسد

در پایان امیدوارم به تک تک سئوالات جوابی قانع کننده بدهید .با تشکر : ms57bd45

سئوالات آزمون ها توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان و بر اساس معیار ها و ضوابط و منطبق بر منابع آموزشی طرح شده است.

نظر شما را به بند زیر در تاپیک جامع منایع آموزشی جلب می نمائیم:

-سئوالات آزمون از منابع بخش الف طرح خواهد شد که جهت تفهیم اصولی و بهتر مباحث و مشاهده تئوریات در عمل و آشنایی با چگونگی انجام عملی یافته های تئوریک و موفقیت در آزمون، مشاهده فایل های ویدئویی اکیدا توصیه می شود.

علیرغم آنچه گفته شد و با توجه به مسائلی از این دست، حداقل تعداد پاسخ صحیح مورد نیاز برای پذیرفته شدن در آزمون از 21 به 20 کاهش یافت.

-در ارتباط با قطع اینترنت، آزمون نوبت دوم از ساعت 21 الی 24 برگزار گردید تا ضریب اینگونه خطاها کاهش یابد. چه ضمانتی هست که در صورت برگزاری آزمونی دیگر، دومرتبه ارتباط شما با اینترنت قطع نگردد.

-تصحیح سئوالات آزمون بطور کاملا مکانیزه و بدون دخالت انسان انجام گرفته و ضریب دقت بسیار بالایی دارد. به جهت نیاز به زمان زیاد و محاسبات دستی، از ارائه جزئیات آزمون برای همه شرکت کنندگان معذوریم. البته با در اختیار قراردادن سئوالات و پاسخ آنها، کلیه ابهامات مرتفع خواهد شد.

-قاعده ذکر شده توسط جنابعالی در کلیه آزمون های زندگی صدق می کند. همواره در پایان آزمون ها عده ای خرسند و عده ای ناراحت و غمگین خواهند بود. اما مشکلی وجود ندارد، بزودی دوره جدید طرح بها با کیفیت بیشتر و رفع نواقص احتمالی برگزار خواهد شد. می توانید در آن شرکت و البته اینبار در آزمون پایانی موفق شوید.

-با توجه به برگزاری آزمون های متعدد و در بازه های زمانی مختلف و بنا بر هماهنگی های انجام شده، به هیچ عنوان امکان برگزاری آزمون دیگر مجدد وجود ندارد.

با تشکر فراوان

پنج شنبه 6 مهر 1391  8:51 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول xplod2012

بسياري از سوالات در منابع آموزشي نبود با اين كه چندين مرتبه آنها را بررسي كردم باز هم حداقل 10 سوال برايم بدون جواب ماند!!!

پاسخ شما در این تاپیک و از جمله در پست های زیر داده شده است.

با تشکر

پنج شنبه 6 مهر 1391  8:52 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول DZANJANI
باسلام وعرض ادب و احترام وتبریک هقته کرامت و ولادت امام رضا (ع) از مدیریت راسخون خواهشمندم اوندسته از کسانی رو که نتوستن تو طرح بها ثبت نام کنند ولی در آزمونش شرکت کردند و نمره حدنصاب رو کسب کردند رو از انجام سایر مراحل اداری و صدور گواهینامه منع نکنید ولادت امام رضاست و عیدشیعیان این لطفتون رو عیدی حساب کنید و یه فرصت دیگه به اینا بدین تا مدارکشونو کامل کنن تا دلشون شاد بشه دلتون همیشه شاد باشه

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از حسن مشارکت شما
ضمن ارج نهادن به درخواست شما، هر آزمون از قواعدد و بروکراسی خاصی تبعیت می نماید و زمانبندی های ارائه شده جهت ساماندهی امور و امکان برگزاری صحیح فرآیند آزمون و جلوگیری از تضییع حقوق افراد وضع می گردد. انجام درخواست شما تضییع حق شرکت کنندگانی است که بدرستی و با دقت کلیه فرآیند آزمون را انجام داده اند و بدون شک شما راضی به این امر نیستید.
ضمنا شما در آزمون پذیرفته نشده اید.
با تشکر

پنج شنبه 6 مهر 1391  8:58 AM
تشکرات از این پست
xplod2012
xplod2012
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 125

سلام

مي خواستم بدونم آيا امكان اين وجود داره كه جواب سوالات رو در تاپيك قراربدين چون من هنوز هم براين باورم كه جواب سوالاتم رو در منابع پيدا نكردم ، همچنين اگر امتياز كسب شده رو هم بزارين ممنون ميشم  از جمله سوالات

1- اتساع معده

2-انجمن قلب آمريكا

3-جمود نعشي

4-در چه صورتي احياء نمي كنيم و...

با تشكر

پنج شنبه 6 مهر 1391  9:08 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول xplod2012

سلام

مي خواستم بدونم آيا امكان اين وجود داره كه جواب سوالات رو در تاپيك قراربدين چون من هنوز هم براين باورم كه جواب سوالاتم رو در منابع پيدا نكردم ، همچنين اگر امتياز كسب شده رو هم بزارين ممنون ميشم  از جمله سوالات

1- اتساع معده

2-انجمن قلب آمريكا

3-جمود نعشي

4-در چه صورتي احياء نمي كنيم و...

با تشكر

سئوالات و پاسخ  هر سه آزمون در تاپیک اعلام نتایج آزمون طرح بها(بسیج همگانی آموزش احیاء)  بمنظور دانلود در قالب PDF قرار گرفته است.

با تشکر

پنج شنبه 6 مهر 1391  11:07 AM
تشکرات از این پست
architect0811
tayebesedighi
tayebesedighi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 9

سلام دوست عزيز تو منابعي كه اعلام شد دو فايل پي دي اف وجود داشت كه توي اون دوتا چندتا سوال بود

جستجوي اينترنتي رو براي همين جاها گذاشتن

موفق باشي

پنج شنبه 6 مهر 1391  5:34 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
saeid2488@yahoo.com
saeid2488@yahoo.com
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 60

با سلام:

کسانی که جزء نفرات برتر   در آزمون طرح بها شدند چگونه جوایز به دستشون میرسه و باید چه اقدامی کنن؟

سپاسگزارم.

کیست زهرا(سلام الله علیها)،دل ز یادش نور باران می شود.

التفاتی گر کند هر مشکل آسان می شود.

پنج شنبه 6 مهر 1391  10:08 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
farzane58
farzane58
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 55

سلام

فرصت مجدد رو ای کاش  با ایمیل اطلاع رسانی می کردید یا میزاشتید آخر هفته پنجشنبه یا جمعه  تا شرکت می کردیم ، افسوس فرصت نشد چه خوب بود یک فرصت دیگه قرار بدید ...

وبلاگ تخصصی حسابداری 

چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده هایت از ته دل، گریه هایت از سر شوق
پنج شنبه 6 مهر 1391  10:44 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
azadeh_69
azadeh_69
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 649

باسلام

من در آزمون سوم قبلی شرکت کردم اما قبول نشدم.

در آزمونی که فرصت دادید من مطمئنم که بیش از 20 جواب را درست زدم اما صفحه بسته شد و نمیدانم جواب به دستتان رسید یا نه.

من کلی زحمت کشیدم برای بار دوم خواندم.

500 امتیاز هم از دست دادم.

لطفا تجدید نظر فرمایید یا باز فرصتی بدهید تشکر چون من در بیمارستان  تازه مشغول به کار شدم واین مدرک خیلی به دردم میخورد.تشکر

پل ارتباطی:     azadeh_mail@yahoo.com 

هرگز بر روی زمین با ناز راه مرو که تو نمی توانی زمین را بشکافی و قامتت به بلندی کوه ها نخواهید رسید.

قران کریم         

جمعه 7 مهر 1391  2:24 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول saeid2488@yahoo.com

با سلام:

کسانی که جزء نفرات برتر   در آزمون طرح بها شدند چگونه جوایز به دستشون میرسه و باید چه اقدامی کنن؟

سپاسگزارم.

كاربر و دوست عزيز ضمن سلام و عرض ادب

با توجه به تكميل و ارسال فرم ثبت نام در طرح بها و در دسترس بودن آدرس پستي و ساير موارد مورد نياز جهت ارسال جوايز، جايزه در نظر گرفته شده بزودي براي شما ارسال خواهد شد.

در كل روال ارسال جوايز و محصولات براي كاربران از طريق ارسال مدارك و دريافت كد مدرك انجام مي گيرد كه توضيحات لازم در اين رابطه در زير آمده است:

1-       عضویت در سایت راسخون و داشتن نام کاربری در سامانه راسخون الزامی است

2-       جوائزی که شامل اعتبار حسنه، اعتبار پیامک، امتیاز اهدائی و یا مشابه آن باشد، به صورت خودکار به نام کاربری شما ظرف مدت 48 ساعت افزوده می شود.

3-       برای دریافت سایر جوائز لازم است کد مدارک داشته باشید. در صورتی که فاقد کد مدارک هستید و قبلاً برنده نشده اید برای دریافت جوایز خود می بایست فایل ضمیمه این پست را که به صورت فایل word می باشد دانلود،اطلاعات داخل فیلدهای آن را پر کرده و آن را به آدرسmosabeghat@rasekhoon.net ارسال نمایید

دریافت فایل ضمیمه مشخصات کاربری"

4-       در صورتی که قبلاً مدارک خود را ارسال نموده اید و کد مدارک به شما تعلق گرفته است، کافیست آن کد را به همراه عنوان مسابقه (در مورد مسابقات روزانه تاریخ آن ذکر شود) یا پست مربوطه و نام جایزه ای که برنده شده اید از طریق همان ایمیلی که در سایت ثبت نام کرده اید، به ایمیلmosabeghat@rasekhoon.net ارسال نمائید.

5-       در صورتی که از محل سکونت خود نقل مکان نموده اید و قبلاً نیز کد مدارک دریافت کرده اید، جهت اصلاح آدرس شما در سیستم جوائز، کافیست کد مدارک خود را به همراه آدرس جدید پستی به ایمیل mosabeghat@rasekhoon.net ارسال نمائید و در متن ایمیل قید شود برای اصلاح آدرس.
لازم به ذکر است مدارک و ایمیل هایی که موارد فوق را رعایت نکرده باشد تأیید نشده و عواقب به تعویق افتادن ارسال بر عهده برنده خواهد بود.

6-       جوائز به هیچ عنوان قابل تغییر، انتقال و یا تعویض با دیگری نمی باشند.

7-       جوائز از طریق پست سفارشی ارسال می شوند و به محض ارسال، لیست آن در این قسمت قرار می گیرد

پیشنهادات،انتقادات و سوالات ازروابط عمومی-1391  

پیشنهادات،انتقادات و سوالات جوائز - 1391

جمعه 7 مهر 1391  6:00 PM
تشکرات از این پست
amines
دسترسی سریع به انجمن ها