نقل قول ms57bd45
با سلام
عزیزان مسئول ، لطفا به چند مورد در رابطه با طرح بهاء توجه کنید :
1- پاسخ قسمت اعظم سئوالات در منابع وجود نداشت ودر این مورد فقط و فقط شانس برای فبول شدگان در کار بود نه مطالعه دقیق .
2- 5بار منابع را مطالع کردم ولی باز نتوانستم جوابها را پیدا کنم
3- در آزمون قبلی شما نوشته بودید که هیپوکسی به چه معناست میشه لطفا بفرمایید در کجای منابع این کلمه بکار رفته است
4- ساعت 23 پنچم مهرماه اینترنت قطع شد و من هرچه صبر کردم اتصالی در کار نبود
5- بنده هرجه فکر می کنم می بینم که جوابهایی که ارسال کرده ام نباید غلط باشد ، لطفا تعداد جوابهای صحیح و غلط هر شرکت کننده اعلام نمایید ، تاشک برطرف شود.
با این اوصاف ، آزمون مورد نظر برای بعضی ، پایانی خوش و برای بعضی ناراحت کننده به علل و عوامل گوناگون (عدم وجود جوابهادر منابع و قطعی اینترنت و .........) پایان یافت ولی به نظر من ، عدالتی در کار نبود و حداقل برگزاری آزمون مجدددیگر در روزهای نزدیک و یا مرحله ای دیگر ضروری به نظر می رسد
در پایان امیدوارم به تک تک سئوالات جوابی قانع کننده بدهید .با تشکر : ms57bd45
کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
سئوالات آزمون ها توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان و بر اساس معیار ها و ضوابط و منطبق بر منابع آموزشی طرح شده است.
نظر شما را به بند زیر در تاپیک جامع منایع آموزشی جلب می نمائیم:
-سئوالات آزمون از منابع بخش الف طرح خواهد شد که جهت تفهیم اصولی و بهتر مباحث و مشاهده تئوریات در عمل و آشنایی با چگونگی انجام عملی یافته های تئوریک و موفقیت در آزمون، مشاهده فایل های ویدئویی اکیدا توصیه می شود.
علیرغم آنچه گفته شد و با توجه به مسائلی از این دست، حداقل تعداد پاسخ صحیح مورد نیاز برای پذیرفته شدن در آزمون از 21 به 20 کاهش یافت.
-در ارتباط با قطع اینترنت، آزمون نوبت دوم از ساعت 21 الی 24 برگزار گردید تا ضریب اینگونه خطاها کاهش یابد. چه ضمانتی هست که در صورت برگزاری آزمونی دیگر، دومرتبه ارتباط شما با اینترنت قطع نگردد.
-تصحیح سئوالات آزمون بطور کاملا مکانیزه و بدون دخالت انسان انجام گرفته و ضریب دقت بسیار بالایی دارد. به جهت نیاز به زمان زیاد و محاسبات دستی، از ارائه جزئیات آزمون برای همه شرکت کنندگان معذوریم. البته با در اختیار قراردادن سئوالات و پاسخ آنها، کلیه ابهامات مرتفع خواهد شد.
-قاعده ذکر شده توسط جنابعالی در کلیه آزمون های زندگی صدق می کند. همواره در پایان آزمون ها عده ای خرسند و عده ای ناراحت و غمگین خواهند بود. اما مشکلی وجود ندارد، بزودی دوره جدید طرح بها با کیفیت بیشتر و رفع نواقص احتمالی برگزار خواهد شد. می توانید در آن شرکت و البته اینبار در آزمون پایانی موفق شوید.
-با توجه به برگزاری آزمون های متعدد و در بازه های زمانی مختلف و بنا بر هماهنگی های انجام شده، به هیچ عنوان امکان برگزاری آزمون دیگر مجدد وجود ندارد.
با تشکر فراوان