0

چرا من گران شدم؟

ailini
ailini
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 499

چرا من گران شدم؟

گوشت مرغ که پای ثابت سفره مهمانی های ایرانی بود در روزهای اخیر که گرانی ها به اوج خود رسیده است خود را از قافله تورم عقب نیانداخت و به جرگه مایحتاج لوکس و گران پیوسته است .

سرویس اجتماعی/ چند هفته ای می شود که یکی از مواد غذایی که در سبد خرید خانوارهای ایرانی جایگاه ویژه ای داشت به چهار برابر قیمت اولیه خود رسیده است و التهاب بسیاری را در جامعه به وجود آورده است .
گوشت مرغ که پای ثابت سفره مهمانی های ایرانی بود در روزهای اخیر که گرانی ها به اوج خود رسیده است خود را از قافله تورم عقب نیانداخت و به جرگه مایحتاج لوکس و گران پیوسته است . گزارش های میدانی خبرنگار ما حاکی از این است که روز گذشته در برخی مغازه های فروش گوشت این حیوان کوچک قیمت ها از 8 هزار تومان هم فراتر رفته است . از سوی دیگر طرح وزارت صنعت، معدن و تجارت هم برای کنترل بازار مرغ با فروش مرغ 4700 تومانی در برخی مغازه ها راه به جایی نبرده است و صف های عریض و طویل به وجود آمده در این مغازه ها که در شأن و جایگاه اقتصاد ایرانی نیست یادآور زمانی است که اقتصاد کوپنی در کشور حکمفرما بود .
حال به نظر شما پای چه کسی در گرانی سرسام آور بازار مرغ در میان است؟ آیا پای یک مافیای اقتصادی که از افزایش قیمت بازار سود های کلان به جیب می زند در میان است و یا دولت مقصر گرانی هاست؟ آیا اتحادیه فروشندگان گوشت و مرغ مقصر اول این پرونده است و یا مرغداران کشور را باید سرزنش کرد ؟ نظرات خود را در خصوص مقصر اصلی این گرانی در ذیل همین خبر درج بفرمایید .
باراسخون هیچگاه تنها نیستم
یک شنبه 25 تیر 1391  9:39 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:چرا من گران شدم؟

سلام و خیر مقدم.

کاربر گرامی ضمن تشکر از همکاری جنابعالی با این تالار، از شما تقاضا دارم قبل از شروع به همکاری، قوانین تالار را مطالعه فرمائید.

در زیرتالار گفتگوی اقتصادی، اخباری و گزارشاتی را قرار می دهیم که به صورت مصاحبه بین دو یا چند نفر صورت گرفته است. مثلا خبرنگار و وزیر اقتصاد یا خبرنگاران با استاد دانشگاهی یا ... .

اما طرح اینگونه مباحث که نیاز به مشارکت دارد و به صورت گفتگو است را لطفا در تالار گفتگوی آزاد مطرح کنید، در تالار گفتگو بنده در خدمت شما هستم و امیدوارم با مشارکت کاربران به یک نتیجه ایی برسیم.

جهت حفظ نظم تالار اقتصاد، تا چند ساعت آینده این مطلب حذف میشود. لطفا قبل از حذف شدن، و در صورت تمایل، آنرا به تالار گفتگوی آزاد منتقل فرمائید.

موفق و سربلند باشید.

یک شنبه 25 تیر 1391  11:56 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها