0

انتقاد از صدور حکم برای ثابتی/قوه‌قضائیه به پرونده دانه درشت‌ها رسیدگی کند

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپيارسال به دوستان
نامه دانشجویان تهرانی به دولت‌آبادی

خبرگزاری فارس: بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در اعتراض به صدور حکم دستگاه قضا برای امیرحسین ثابتی نامه‌ای خطاب به دادستان تهران نوشتند.

خبرگزاری فارس: انتقاد از صدور حکم برای ثابتی/قوه‌قضائیه به پرونده دانه درشت‌ها رسیدگی کند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در اعتراض به صدور حکم دستگاه قضایی برای فعالان دانشجویی نامه‌ای سرگشاده به دادستان تهران نوشتند.

متن کامل این نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

"این رسانه‌هاى الکترونیکى و اینترنتى متأسفانه موجب شده است که افراد بى‌محابا علیه یکدیگرحرف بزنند، بد بگویند. باید از طرف مسئولان کشور براى این هم یک جورى تدبیر بشود. ولى عمده این است که خود ما مردم، خودمان را مقید کنیم به اخلاق اسلامى؛ خودمان را مقید کنیم به قانون. حالا این حرف من بهانه‌اى نشود براى اینکه یک عده‌اى بروند جوان‌هاى انقلابى را به عنوان جوان‌هاى تند، مورد ملامت و شماتت قرار بدهند؛ نه، من همه‌ى جوان‌هاى غیور کشور را، جوان‌هاى مؤمنِ انقلابى کشور را فرزندان خودم می‌دانم و پشت سر آنها قرار می‌گیرم؛ من از جوانان انقلابى و مؤمن و غیور حمایت می کنم؛ منتها همه را توصیه می‌کنم به اینکه در رفتار خود، با اخلاق اسلامى رفتار کنند؛ قانون را مراعات کنند. همه باید قانون را مراعات کنند. تجسم انقلاب در قانون جمهورى اسلامى است" (رهبر معظم انقلاب)

جناب آقای جعفری دولت آبادی

دادستان محترم تهران

سلام علیکم

بی شک رهنمودهای مقام معظم رهبری باید در امور مختلف سرلوحه اقدامات و تصمیمات نهادهای مختلف نظام اسلامی‌مان باشد. آیا مسئولان محترم قوه قضاییه از خود پرسیده‌اند که جمله مذکور که در آغاز سال جاری توسط وی بیان شد، معلول کدام یک از اقدامات این قوه است؟

متاسفانه چندیست قوه قضاییه به احضار و برخوردهای قضایی و صدور حکم برای فعالان حزب‌اللهی و جوانان متعهد روی آورده است. احضارها و اعلام جرم‌هایی که به خاطر مطالب نوشته شده در سایت‌ها و وبلاگ‌های مختلف شخصی و غیرشخصی و با عنوان "مساوی بودن افراد در برابر قانون" صورت می‌گیرد و نتیجه‌ای جز محکومیت نیروهای وفادار و ارزشی انقلاب و بعضا سوءسابقه در پرونده آنها و قطعا خوشحالی ضد انقلاب ندارد.

جوانانی که در داخل دانشگاه و خارج دانشگاه در راه دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب متحمل هزینه‌های مختلف می‌شوند، در دادگاه به "نشر اکاذیب به نیت تشویش اذهان عمومی" متهم می‌شوند.

جناب آقای جعفری دولت آبادی

قطعا همه در برابر قانون برابرند و از این جهت فرقی بین حزب‌اللهی و غیر حزب‌اللهی نمی‌باشد. اما آنچه باعث رنجش خاطر و سرخوردگی می‌شود، احضارهای پی در پی جوانان حزب‌اللهی و متعهد انقلابی به دادگاه به بهانه توهین به برخی مقامات کشور و تبدیل شدن آن به رویه‌ای است که چندان با الویت‌های دستگاه قضایی نظام اسلامی عزیزمان سازگار نیست. و این‌ها در حالی است که بسیاری از فعالان دانشجویی فتنه که جرمشان محرز شده و در دادگاه اثبات شده است مشمول عفو قرار گرفته و محکومیت آنها ملغا شده است.

برخوردهای اینچنینی همان جمله سید شهیدان اهل قلم را تداعی می کند:" که در جمهوری اسلامی همه آزادند به جز بچه حزب اللهی‌ها...".

متاسفانه اینگونه به نظر می‌رسد که دست اندرکاران محترم قوه قضاییه بین انتقاد و تخریب و توهین تفاوتی قائل نیستند و هرآنکس را که به قوه‌ای و یا شخصی انتقاد کند مصداق اتهام "افتراء" و "نشر اکاذیب به نیت تشویش اذهان عمومی" می‌یابند و سریعا علیه او احضار جرم می‌کنند.

آیا این گونه برخوردهای متعدد و روز افزون، نشان از نادیده انگاشتن اولویت‌ها و عدم جدیت و توجه درخور این دستگاه محترم در پرداختن به جرائم و اتهامات پرهزینه‌ای نیست که مدتهاست از سوی دلسوزان عدالت‌طلب و متعهدان نظام گوشزد می‌شود؟ به راستی رسیدگی به جرائم متهمانی مثل فائزه و مهدی هاشمی و آمر فاجعه کهریزک (سعید مرتضوی) و دانه درشت‌های پرونده خیابان فاطمی که اکنون به خط قرمزهای رییس جمهور بدل شده‌اند نباید در صدر الویت‌های قوه قضاییه قرار بگیرد؟

آیا تذکر مقام معظم رهبری که در ابتدای نامه آورده شده است، بیانگر این امر نیست که قوه قضاییه در این امر قدری با تامل تر و زیرکانه تر عمل کنند و اقدامات قوه قضاییه مصداق بارز جمله ایشان نیست که " حالا این حرف من بهانه‌اى نشود براى اینکه یک عده‌اى بروند جوان‌هاى انقلابى را به عنوان جوان‌هاى تند، مورد ملامت و شماتت قرار بدهند"؟

سال 1391 هنوز به نیمه نرسیده است که شاهد محکومیت دانشجوی بسیجی دانشکده حقوق و مسئول بسیج دانشجویی این دانشکده در سال‌های 87 و 88 و مسئول سیاسی اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه تهران از جانب قوه قضاییه هستیم.

حضور پررنگ این دانشجوی بسیجی در مناظرات و برنامه‌های دانشجویی و نشریات مختلف دانشگاه و بیرون دانشگاه، در دفاع از حریم نظام اسلامی و ولایت، با محکومیت توسط دستگاه قضا پاسخ داده می‌شود؟

دادستان محترم

قطعا محکومیت و شماتت‌های نابجای امیر حسین ثابتی خلل و تردیدی در اراده و استقامت‌شان در دفاع از حریم ولایت و ارزش‌های نظام اسلامی وارد نخواهد کرد، اما سوال و نکته اینجاست که چرا باید شاهد محکومیت این دانشجوی بسیجی _ که در زمان فتنه 88 توسط سایت‌های ضدانقلاب تهدید به ترور شده است_ در دادگاه انقلاب اسلامی باشیم درحالی که با این اقدام موجبات خوشحالی دشمنان قسم خورده نظام اسلامی در داخل و خارج نظام و دانشگاه فراهم آید؟!

در پایان از شما تقاضا می‌شود ضمن تجدیدنظر در پرونده امیرحسین ثابتی و بررسی مجدد، اعلام برائت وی را صادر کرده و آن را قدم اول در راستای اصلاح روند احضارها و محکومیت‌های جوانان حزب‌اللهی و متعهد به انقلاب اسلامی قرار دهید.

بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی

تیرماه هزار و سیصد و نود و یک

انتهای پیام/

شنبه 24 تیر 1391  7:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها