به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، علی آدمی مدیرکل دفتر مطالعات فرهنگی و برنامهریزی اجتماعی مسائل فرهنگی و اجتماعی خوابگاههای دانشجویی را یک مسئله حاکمیتی دانست و گفت: مسائل فرهنگی و اجتماعی خوابگاههای دانشجویی قابل واگذاری به بخش خصوصی نیست، بلکه معاونت فرهنگی و اجتماعی و سازمان دانشجویی وزارت علوم باید با تعامل و همکاری یکدیگر بر این مسائل نظارت دقیق داشته باشند.
وی با بیان این مطلب که بسیاری از آسیبهای اجتماعی از خوابگاهها بوجود میآید، خاطرنشان کرد: برنامهریزی دقیق و صحیح در حوزه فرهنگی و اجتماعی خوابگاهها میتواند از بروز این مسائل و مشکلات جلوگیری کند.
مدیرکل دفتر مطالعات فرهنگی و برنامهریزی اجتماعی بر اهمیت خوابگاهها در زندگی دانشجویان اشاره کرد و اظهار داشت: بیشترین زمان و اوقات فراغت دانشجویان در خوابگاهها سپری میشود که این به معنای یک فرصت برای فراگیری مهارتهای زندگی، افزایش تجارب، تقویت دینداری و همچنین مشارکت اجتماعی است.
وی همچنین پیشنهاد داد: شورای فرهنگی خوابگاهها متشکل از مدیردانشجویی، مدیر فرهنگی و حراست هر دانشگاه به منظور رصد و برنامهریزی مسائل مربوط به دانشجویان در خوابگاهها تشکیل شود.
آدمی با تاکید بر اهمیت خانههای فرهنگ در دانشگاهها افزود: خانههای فرهنگ باید به خوابگاههای دانشجویی نیز راه پیدا کنند.
وی ادامه داد : باید مشکلات را در خوابگاهها شناسایی کرد و با اطلاع به معاونت دانشجویی، برای آنها راهحلی پیدا کرد.
مدیرکل دفتر مطالعات فرهنگی و برنامهریزی وزارت علوم، با بیان این مطلب که سیاستگذاری باید بر مبنای پژوهش و پرهیز از سلیقهمحوری باشد، آمادگی این دفتر در جهت حمایت از کارهای پژوهشی اساتید و دانشجویان را اعلام کرد.
وی اضافه کرد: پژوهشها و پروژههای مفید و کاربردی در رابطه با خوابگاههای دانشجویی و مسائل فرهنگی و اجتماعی دانشجویان ازجمله مواردی است که توسط این دفتر مورد حمایت قرار میگیرد.
انتهای پیام/