پيشنهاد 3ميليون يورويي الاهلي براي جذب ريکلمه
باشگاه الأهلي عربستان براي جذب ريکلمه به او پيشنهاد سه ميليون يورويي داد.
|
 |
|
باشگاه الأهلي عربستان براي جذب خوان رومن ريکلمه هافبک بوکاجونيورز پيشنهاد سه ميليون يوروي به او داده است.
به نوشته اين سايت قطري باشگاه شانگهاي چين که هدايت آن را سرخيو باتيستا سرمربي سابق تيم ملي فوتبال آرژانتين بر عهده دارد از ديگر مشتريان جدي اين هافبک آرژانتيني است.
به گزارش ايسنا الأهلي در مرحله يک چهارم نهائي ليگ قهرمانان آسيا بايد شهريورماه به مصاف سپاهان برود.
ريکلمه 34 ساله که سابقه بازي در بارسلونا را هم در کارنامه دارد پس از شکست مقابل کورينتيانس در جام ليبرتادورس درحاليکه اشک از چشمانش جاري مي شد گفت: با رئيس باشگاه صحبت کرده ام و به او گفتم که ديگر نمي توانم در تيم بازي کنم. اين تصميم خود من است و باشگاه دخالتي در آن ندارد. از تمام کساني که در اين مدت از من حمايت کرده اند تشکر مي کنم. بوکاجونيورز تيم محبوب دوران کودکي من بوده است و تا ابد آن را فراموش نخواهم کرد. فشار زيادي را تحمل مي کنم. احساس مي کنم که ديگر از نظر رواني خسته شده ام و نمي توانم به کار ادامه دهم.
ريکلمه فوتبال خود را به صورت حرفه اي در سال 1995با تيم آرژانتينيوس جونيورز آغاز کرد و در 23 بازي که براي اين تيم به ميدان رفت 10 گل به ثمر رساند. وي فصل بعد از آن به بوکاجونيورز پيوست و در 193 بازي که با پيراهن اين تيم به ميدان رفت 45 گل وارد دروازه حريفان کرد. بازيهاي زيبا او با اين تيم باعث شد تا مسوولان باشگاه بارسلونا او را در سال 2002 به خدمت گيرند. ريکلمه در ترکيب آبي- اناريها هم نمايش خوبي داشت و در 39 بازي هفت گل به ثمر رساند اما با اين وجود در پايان فصل به صورت قرضي به ويارئال رفت و در دو فصلي که در اين تيم به صورت قرضي به ميدان رفت 25 گل به ثمر ساند و در نهايت در سال 2005 قراردادش را با زرد پوشان نهائي کرد و رسما به ويا رئال تيم پيوست اما با پيگريني سرمربي شيليائي اين تيم دچار اختلاف شد و در فصل 2007-2008 بارديگر به بوکاجونيوز بازگشت.
ريکلمه در ميان هوادران بوکاجونيورز از محبوبيت بسيار بالائي برخوردار است و هوادران اين تيم پس از اعلام خداحافظي او دست به تجمع زدند و خواستار تمديد قراداد وي شدند.
|
|
تشکرات از این پست