به گزارش خبرنگار حماسه و مقاومت فارس (باشگاه توانا) از اصفهان، حجتالاسلام ابوالقاسم علیزاده رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشور در مراسم نخستین هماندیشی گروههای جهادی طلاب سراسر کشور که صبح امروز در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، بیان داشت: امام صادق(ع) در حدیثی میفرمایند اگر ظهور و فرج را میخواهید درک کنید من را یاری کنید و زمانی این ظهور درک میشود که دوستداران و محبین ما به درجهای برسند که برندهتر از شمشیر و نافذتر از نیزه باشند.
وی ادامه داد: آمادگی معنوی و اعتقادی سبب شده است تا ما فتنه 88 و حتی بدتر از آن را به خوبی دفع و نابود سازیم و یکی از مصادیق این نابود کردن را میتوان در جنگ اعتقادی یا به عبارتی، جنگ بین دین و مذهب که توسط دشمنان ترویج میشود دانست. در این مرحله است که جوهره و نقش دین در مقابله با دسیسههای آنها به خوبی مشخص میشود که این جوهره مثل ایثار و شهادت نقش مؤثر خود را نشان میدهد.
حجتالاسلام علیزاده تصریح کرد: برای درک حقیقت ظهور امام زمان (عج) همواره باید فرهنگ عاشورایی را با تمام وجود درک کرد.
وی با اشاره به اردوهای جهادی یادآور شد: اردوهای جهادی فرصتی برای شناخت عمقی و ملموس از نیازهای اقشار مختلف مردم و درک رنج و محنت آنها است و همچنین فرصت طلایی است تا از این طریق تودههای محروم جامعه به خوبی شناخته شوند.
رئیس بسیج طلاب سراسر کشور خاطرنشان کرد: چرب و شیرین دنیا بسیاری از ما را به خود مشغول ساخته است و باید بدانیم که بزرگترین علما به ویژه علمای عرفان همواره با دستان پینهبسته خود جهاد کردهاند.
حجتالاسلام علیزده گفت: همواره روحیه جهادی با دین، اخلاق و آموزههای قرآنی تلفیق شده که موجب عبرتآموزی است و در واقع این نوع جهاد، نمونه بسیار موفق تبلیغ عملی دین است.
*اجرای طرح رسم هجرت در پایگاههای بسیج سراسر کشور
در ادامه این مراسم حجتالاسلام حسن مرادی دبیر اولین هماندیشی گروههای جهادی طلاب سراسر کشور نیز در سخنانی بیان داشت: حرکتهای گروههای جهادی در سه مؤلفه چرایی، حرکت و دلیل گروهی بودن آن تبیین شده است.
وی ادامه داد: در بعد چرایی با توجه به فعالیت آشکار و فراوان دشمن در زمینه تهاجم فرهنگی و جنگ نرم باید اذعان کرد آنها بسیار جلوتر از ما حرکت کردند که این مستلزم آن است که با اخلاص بیشتر و حرکتی منسجمتر در برابر عده و عدّه آنها ایستادگی کنیم.
حجتالاسلام مرادی تصریح کرد: امام موسی صدر در سال 43 به بیان شرایط رفاهی روستاهای لبنان اشاره میکند و میافزاید: در روستایی که تنها یک خانه دارد، یک کلیسا نیز در کنار آن ایجاد شده است و شما هرگز نمیتوانید در هیچ جای دنیا یک خانه بدون کلیسا در میان مسیحیان پیدا کنید تا افراد آن خانه روزهای یکشنبه از رفتن و خواندن نماز در کلیسا محروم شوند.
وی بیان داشت: امام موسی صدر همچنین در آن سال گفت؛ 180مدرسه توسط اهل تسنن ایجاد شده است، یعنی علاوه بر مسیحیان و یهودیان، از اهل تسنن نیز در این زمینه بسیار عقبماندهتر بودیم و آنان از ما پیشی گرفته و ما همچنان غافل هستیم.
دبیر نخستین هماندیشی گروههای جهادی طلاب در ادامه یادآور شد: امام موسی صدر هرگز به کار تکمحورانه اعتقاد نداشت و همواره تأکید میکرد این روش کاری سادهلوحانه است و تنها کاری که همراه با موفقیت است کار سازمانیافته و تشکیلاتی است.
حجتالاسلام مرادی در پایان خاطرنشان کرد: در مهر یا آبانماه سال جاری طرح رسم هجرت با حضور طلاب پایگاههای بسیج سراسر کشور به منظور ارائه الگوی جهادی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/ت