0

توزیع گوشت گرم2هزار تومان زیر قیمت بازار

 
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1391 
تعداد پست ها : 6050
محل سکونت : همدان

توزیع گوشت گرم2هزار تومان زیر قیمت بازار

 

توزیع گوشت گرم2هزار تومان زیر قیمت بازار

 توزیع گوشت گرم2هزار تومان زیر قیمت بازار
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی گفت: در نمایشگاه‌های طرح ضیافت، گوشت قرمز گرم و منجمد هر کدام به ترتیب 2000 و 1000 تومان زیر قیمت عرف بازار عرضه می‌شود.


فارس: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی گفت: در نمایشگاه‌های طرح ضیافت، گوشت قرمز گرم و منجمد هر کدام به ترتیب 2000 و 1000 تومان زیر قیمت عرف بازار عرضه می‌شود.

معدن و تجارت خراسان‌رضوی، علی صفرزاده، اظهار کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان، 2 نمایشگاه عرضه مستقیم کالا و فروش فوق‌العاده با محوریت مجامع امور صنفی و اتحادیه‌های مربوطه در دو منطقه مشهد مقدس برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این نمایشگاه‌ها که در آستانه ماه مبارک رمضان در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد و منطقه نخریسی برپا می‌شود، اقلام پروتئینی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز و تخم‌مرغ، خرما، شیرینی‌جات، نان، فرآورده‌های لبنی، برنج، روغن و قند عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اقلام پر مصرف خانوار مواد غذایی و نیز شوینده‌ها در فروشگاه‌های سازمان میادین شهرداری مشهد و نمایشگاه‌های طرح ضیافت شهرستان‌های استان نیز عرضه می شود، گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری حدود 10 نمایشگاه در شهرستان‌های پر جمعیت استان نیز در حال انجام است.

صفرزاده تأکید کرد: اجرای مطلوب طرح ضیافت در استان با مشارکت و مساعدت دستگاه‌های اجرایی ذیربط استان از جمله استانداری، فرمانداری شهرستان‌ها، سازمان صنایع و معادن، سازمان جهاد کشاورزی، سازمان تعاون روستایی و اداره‌کل تعزیرات حکومتی انجام می‌پذیرد.

وی ادامه داد: نمایشگاه‌های طرح ضیافت در مشهد مقدس در نخریسی از 22 تا 31 تیر و در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از 31 تیر تا 10 مرداد برگزار می‌شود.

 

گردآوری: گروه خبر سیمرغ


 

 

پنج شنبه 22 تیر 1391  6:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها