چغندر:
دكتر Bowden مي گويد: چغندر منبع غني فولات (اسيد فوليك) است. همچنين رنگدانه هاي قرمزش (فلاوونوئيدها)، قدرت آنتي اكسيداني دارند و مي توانند با سرطان بجنگند.
چطور آن را بخوريم؟ تازه، خام و رنده شده به صورت سالاد. عمل پختن، قدرت آنتي اكسيداني آن را كاهش مي دهد.

(در صحبتي كه قبلا با يكي از اقوام كه در آلمان فوق تخصص تغذيه هست داشتم عنوان كرد. هر گياه و ميوه اي كه رنگ آن بسيار تيره است و هر چي رنگ بيشتري داشته باشد خاصيت انتي اكسيداني بيشتري دارد.
و تمام بيماران سرطاني اگر قبل از بيماريشان بدانن چقدر با ارزش هست گياهان و سبزيجات و ميوه هاي كه خاصيت انتي اكسيدان دارد و مصرف نميكنند. همين الان اين كار را خواهند كرد.)
كلم: كلم مملو از مواد آنتي اكسيداني مانند سولفورافان است كه سطح آنزيم هاي بدن را براي جنگ با سرطان بالا مي برد.
چطور خورده شود؟ خرد شده در سالاد و در ساندويچ ها
ريواس: ريواس سرشار از كاروتينوئيدهايي است كه در برابر پيرچشمي از ما محافظت مي كند.
چطور خورده شود؟ ريز شده و كمي تفت داده شده با روغن زيتون.
دارچين: دارچين در كنترل قند و كلسترول خون نقش دارد.
چطور خورده شود؟ پودر آن را روي قهوه يا حليم يا غذاهايي مانند خورش قيمه يا لوبيا پلو بپاشيد.
همچنين مي توانيد موقع دم كردن چاي، كمي چوب دارچين خرد شده به آن اضافه كنيد
آب انار: آب انار ، فشار خون را پايين مي آورد و مملو از آنتي اكسيدان است.
چطور خورده شود؟ فقط آن را خالي بنوشيد
آلوي خشك: آلوي خشك يا گوجه برقاني، سرشار از آنتي اكسيدان است.
چطور خورده شود؟ خشك شده و پخته شده با غذاها.
تخمه كدو تنبل: مغذي ترين قسمت كدو تنبل، مغز تخمه هاي آن است. اين مغزها غني از منيزيم هستند كه باعث كاهش خطر مرگ زودرس مي شوند.
چطور خورده شوند؟ بو داده به صورت يك ميان وعده، يا با سالاد
زردچوبه: زردچوبه ستاره ي ادويه هاست و خاصيت ضدالتهابي و ضد سرطاني دارد.
چطور خورده شود؟ در تهيه انواع غذاها
زغال اخته: زغال اخته باعث تقويت و بهبود عملكرد حافظه مي شود. و بينهايت براي رفع سرطان مفيد است./
چطور خورده شود؟ به تنهايي.

و در آخر اين تصوير زيبا كه منبع پاكي و سلامتي و زيبايست را به همه گياهخواران عزيز تقديم ميكنم.
