طرز تهیه مربای بهار نارنج

مواد اولیه :
بهار نارنج =دو پیمانه
شکر =چهار پیمانه
آبلیمو= یک قاشق غذاخوری
آهک =دو پیمانه
آب =هفت پیمانه
پودر ژلاتین= یک قاشق غذاخوری
آب گرم =نصف پیمانه
طرز تهیه:
پنج پیمانه آب و آهک را با هم مخلوط کرده و بعد از چهار ساعت، آب آن را جدا میکنیم و بهارنارنجها را دو ساعت در آن قرار میدهیم و بعد خارج کرده، ۲۴ ساعت در آب میگذاریم. (چند مرحله آب را تعویض میکنیم.) بعد بهارنارنج را دو بار در آب میجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود. شکر و دو پیمانه آب را جوشانده تا قوام آید. بعد بهارنارنج را به این شربت اضافه میکنیم و پس از پنج دقیقه حرارت را خاموش کرده و آبلیمو را اضافه میکنیم. پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب گرم به صورت بنماری حل کرده و به مربا میافزاییم تا مربای سفتتری داشته باشیم. نکته:
۱٫ بهتر است مربا در ظرف لعابی تهیه شود و بعد از ۲۴ ساعت به ظرف مورد نظر منتقل گردد.
۲٫ بهار نارنج برای تقویت اعصاب و قلب بسیار مفید است.
مدیر سابق تالار آموزش خانواده
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.
پنج شنبه 22 تیر 1391 9:05 AM
تشکرات از این پست