شهين تسليمي درباره بازي در مجموعه تلويزيوني «خداحافظ بچه» به جامجم گفت: من در اين مجموعه نقش مادر شهرام حقيقتدوست (يكي از بازيگران اصلي سريال) را بازي ميكنم. در حال حاضر در يك سكانس از اين مجموعه بازي كردهام و هنوز كارم ادامه دارد.
وي درباره معيارهايش براي انتخاب اين نقش توضيح داد: نام عليرضا افخمي به عنوان نويسنده و منوچهر هادي، كارگردان مرا براي بازي در اين مجموعه تلويزيوني ترغيب كرد. در گذشته در چند تله فيلم به كارگرداني منوچهر هادي بازي كردهام، به همين دليل علاقهمند بودم دوباره يك همكاري مشترك داشته باشيم. از سوي ديگر فيلمنامههايي كه عليرضا افخمي مينويسد انسجام خوبي دارد و شخصيتها به شكل صحيح پرداخت ميشود.
تسليمي با اشاره به بازي در مجموعه «خانه اجارهاي» گفت: در سري جديد اين مجموعه به كارگرداني شاهد احمدلو نقش مادر مهران غفوريان را بازي ميكنم.
وي افزود: در آثار مختلفي كه بازي ميكنم، سعي ميكنم نقش مادرهايي با ويژگيهاي متفاوت را ايفا كنم.
تسليمي ادامه داد: اخيراً فيلم «گنجشك و قناري» از شبكه تهران پخش شد. در اين فيلم من نقش يك مادر طناز را بازي كردم. اين فيلم با استقبال خوبي از سوي مردم روبهرو شد.همچنين در تلهفيلم «سفر به سينما» در كنار نيما شاهرخشاهي و سحر قريشي نقش مادر آنها را بازي كردم كه از روستا به شهر آمده و با لهجه صحبت ميكند. اين فيلم مراحل فني و آمادهسازي را سپري ميكند.
تسليمي با بازي در سريال «زنبابا» به كارگرداني سعيد آقاخاني به شهرت رسيد و پس از آن در سريالهاي كمدي «چهارچرخ» و «خانه اجارهاي» بازي كرد. اين بازيگر با حضور در سريالهاي «وضعيت سفيد» و «ارمغان تاريكي» نشان داد كه بخوبي از پس نقشهاي جدي هم برميآيد.
تسليمي در فيلم «كلاوس» هم نقش خانم دكتر را بازي كرد. اين نقش هرچند كوتاه بود، اما تسليمي را در ذهن مردم ماندگار كرد.