خبرگزاري فارس: سرمربي تيم سپاهان اصفهان گفت: آرزوي من مربيگري در تبريز است چون از امتيازهاي تماشاگران فهيم، ورزشگاه مناسب و استعدادهاي بيكران بهرهمند است.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، امير قلعهنوعي شامگاه امروز بعد از پيروزي سه بر يك تيمش مقابل ماشينسازي تبريز در مصاحبه مطبوعاتي با خبرنگاران اظهار داشت: تيم سپاهان بازي برتري نسبت به حريف خود ارائه داده و ما شايسته اين پيروزي بوديم اما اعتراف ميكنم كه بازي محتاطانه ما در نيمه دوم و تعويضهاي خوب مربي ماشينسازي سبب شد كه در اين نيمه تحت فشار تيم ميزبان قرار بگيريم.
وي در بخشي ديگر از سخنان خود ضمن تمجيد از بازي خوب بازيكنان ماشينسازي تبريز تصريح كرد: تيمهاي ماشينسازي و تراكتورسازي در تبريز همانند ذوب آهن و سپاهان در اصفهان و پرسپوليس و استقلال در تهران هستند و بازگشت ماشينسازي به گذشته پر فروغش به نفع فوتبال تبريز و ايران است.
قلعهنوعي در مورد اهداف آتي سپاهان اظهار داشت: در هر سه جام ليگ برتر، جام حذفي و باشگاههاي آسيا با تمام قدرت حضور يافته به همين علت در بازي با تيم ماشينسازي با تركيب اصلي خود در ميدان مسابقه حاضر شده و حريف را دستكم نگرفتيم.
سرمربي تيم سپاهان اصفهان از فوتبال تبريز به عنوان مهد فوتبال ايران ياد كرده كه توانسته بازيكنان بزرگي چون كريم باقري و رسول خطيبي را معرفي كند و اظهار داشت: آرزوي من مربيگري در شهر تبريز است چون از امتيازهاي تماشاگران فهيم، ورزشگاه مناسب و استعدادهاي بيكران و آب و هواي خوب بهرهمند است.
وي در خصوص اينكه بازيكنان زيادي از سپاهان در تيم ملي حضور دارند، گفت: من به فوتبال ملي احترام ميگذارم. اين از سربلندي سپاهان است كه ملي پوش زياد دارد، اما تيم ملي هم باشگاهها را در نظر بگيرد تا آسيب نبينند.
محمدرضا ساكت مدير باشگاه سپاهان اصفهان نيز از ورزشگاه يادگار امام تبريز(ره) به عنوان يك نعمت بزرگ در فوتبال ايران ياد كرده و آرزو كردند كه اي كاش اين ورزشگاه در اصفهان قرار داشت.
وي افزود: اين ورزشگاه بزرگ ميتواند ميزبان آبرومندي براي بازيهاي ملي كشورمان باشد و اميدواريم در آينده شاهد برگزاري بازيهاي تيم ملي ايران در ورزشگاه يادگار امام(ره) تبريز باشيم.
تيم سپاهان اصفهان در مرحله چهارم جام حذفي موفق شد تيم ماشينسازي تبريز را شكست داده و به مرحله پنجم صعود كند.
سپاهان در مرحله يك هشتم نهايي به مصاف تيم راه آهن تهران ميرود. سپاهان اصفهان با دور بار قهرماني در جام حذفي ايران از تيم هاي مطرح و مدعي اين مسابقات به شمار ميرود.