گزارش بانك مركزي در مورد ذخاير نفت ايران
طبق اعلام بانك مركزي ايران ميزان ذخاير اثبات شده نفت خام ايران 137 ميليارد بشكه معادل حدود 10 درصد از ميزان جهاني آن است.
به گزارش ايسنا، اين گزارش بانك مركزي مربوط به سال 2010 است كه به آمارهاي نشريه آماري BP استناد شده است.
در اين گزارش، در حالي ميزان ذخاير اثبات شده نفت خام ايران در سال 2010بيش از 137 ميليارد بشكه اعلام شده كه اين ميزان در جهان 1383 ميليارد بشكه بوده است. اين ارقام حاكي از سهم حدود 10 درصدي ايران در ذخاير اثبات شده نفت خام جهان است.
آماده سازي فهرست ممنوعيت واردات 229 قلم كالا
سرويس اقتصادي: فهرست سوم ممنوعيت خريد اقلام وارداتي براي دستگاههاي دولتي نهايي شد.
به گزارش ايرنا، علي اصغر رمزي مديركل اقتصادي وزارت صنعت، معدن و تجارت بابيان اين مطلب گفت: در چند ماه گذشته فهرست شامل 229 رديف كالا كه مشابه توليدات داخلي كه به لحاظ كميت و كيفيت قابليت جايگزيني با مشابه خارجي دارند، آماده شده است و مراحل مربوطه را براي تصويب طي ميكند كه در صورت تصويب اين فهرست؛ مجموع اقلام به 564 رديف ارتقاء خواهد يافت.
افزايش سطح مبادلات تجاري ايران و قرقيزستان
دهمين اجلاس كميسيون مشترك همكاريهاي اقتصادي بازرگاني، علمي، فني و فرهنگي ايران و قرقيزستان، مقامات دو كشور را بر آن داشت تا درباره افزايش سطح مناسبات خود در يك دوره ميان مدت، سه ساله به حدود 2 ميليارد دلار و بلند مدت به 5 ميليارد دلار به توافق برسند.
به گزارش ايرنا، مراسم افتتاح دهمين اجلاس دو روزه كميسيون مشترك همكاريهاي اقتصادي و بازرگاني ايران و قرقيزستان با حضور مهدي غضنفري وزير صنعت، معدن و تجارت، رييس ايراني كميسيون و «عاقل بيك جباراف» رييس قرقيزي برگزار شد.
تأمين خدمات زيربنايي واحدهاي مسکوني مهر پرند تا پايان امسال
وزراي راه و شهرسازي و نيرو در جلسهاي مشترک به بررسي و راهکارهاي تسريع در تأمين انشعابات آب، برق و فاضلاب در سايتهاي مسکن مهر پرداختند که تأمين انشعابات ياد شده در شهر جديد پرند تا پايان امسال از مهمترين مصوبات اين جلسه بود.
به گزارش مهر، علي نيکزاد در اين جلسه اظهار داشت: تأمين مسکن براي اقشار جامعه نيازمند همکاري همه نهادها و دستگاههاي مرتبط با اين بخش است، تاجايي که اگر مواردي مانند تسهيلات بانکي و خدمات زيربنايي تأمين نشوند، ساخت مسکن به تنهايي نميتواند اقدامي تأثيرگذار باشد.