نقل قول architect0811
سلام
طبق توصیه ی خودم به شما خیر مقدم عرض میکنم خیلی خیلی خوش اومدید
حالا که اومدید دیگه اینجا پاتون گیر میکنه و نمی تونید از اینجا برید
یه سوال خیلی ذهنمو به خودش مشغول کرده شما چرا نام کاربریتون قدرت هستش؟ اسمتون اینه یا قدرتتون زیاده؟
و اما راسخون در یک کلمه باید فکر کنم
سلام خدمت شما
بله تو جریان توصیه شما هستم، ممنون از خوش امد گویی، البته اینم بگم من تو این تالار سابقه دارما،منتها یه مدتی نشد بیام گفتگو،بزرگترین دلیلشم اینه که من می گم صحبت ها و گفتگو هایی که ما با هم انجام میدیم خیلی با ارزش و بعضی مواقع مهمه، به خصوص با این وضعیت پست های ارسالی کپی.
اما میبینیم این ارزش گذاری، همون ارزش گذاری ایه که پست های ارسالی کپی با اون انجام میشه،در حالی که اصلا نباید اینطوری باشه، چرا که ارسال نطر ممکنه گاها 5 دقیقه طول بکشه و 5 امتیاز داره و ارسال پستی که ممکنه تو 10 یا 5 ثانیه ارسال میشه هم 5 امتیاز داره.!!!!!
به عنوان مثال همین پستی که من دارم می زارم حدود 10 دقیقه وقت برد، حالا حساب کنید تو 10 دقیقه چند تا پست کپی پیست میشه ارسال کرد؟
این که میبینید الان دارم تو مباحث شرکت می کنم، علاقه به بحث ها، علاقه به مدیر تالار و کاربر بی وفای باوفا هست.
البته مسئولین قول دادن یه فکری به حال این وضعیت امتیاز دهی بکنن و طبق گفته جناب nikbakht88 باید صبر کرد تا ببینیم با امدن سایت جدید چه اتفاقاتی می افته.
تا باشه از این پاگیر شدنا باشه.
نام کاربریم هم اسم خودم نیست،یادم نمیاد ولی احتمالا موقع ثبت نام تو راسخون چند تا اسم زدم و راسخون گفته تکراریه که من اومدم اسم پدرمو زدم، زور و قدرتمم زیاد نیست
راستی ممنون می شم این سوال رو خودتونم جواب بدید.
در مورد راسخون هم منتظر شما هستیم.
باتشکر و احترام