0

زن سالاری

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

زن سالاری

زن سالاری

حتما" بااین اصطلاح هم آشنایی دارید

بعضی مردان تمام اختیارخودرابه خانمهایشان واگذارمی کنند آیابااین موضوع موافقید؟

اینبارزن می گویدمن ازهمه نظر برتوبرتری دارم

نظر مذهب مادراین خصوص چیه ؟

به بحث می نشینیم

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 17 تیر 1391  9:37 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:زن سالاری

مسئله زن سالاری یا مرد سالاری یا زندگی تفاهمی از جمله مسائلی می باشد که مخصوصاً در دوران اخیر بسیار به آن پرداخته شده است . آیا مرد باید تمام خواسته ها و توقعات زن را بر آورده کند و همواره در فکر جلب رضایت همسرش باشد یا اینکه زن باید اینچنین باشد ؟ یا ... همه ،مسائلی اند که پاسخ  به آنها و مراعات کردن آنها در خانواده می تواند جلوی بسیاری از مشکلات را بگیرد. 
در اینجا به یکی از این مسائل اشاره می کنیم و آن اینکه مرد تا چه اندازه باید خواسته های زن را تأمین کند؟ بـرای پـاسخ بـه آن ابتداء فـرازی از خـطـبــه 80 نهج البلاغة را بیان کرده و به توضیح آن می پردازیم. حـضــرت عـلـی ( عــلـیــه الـسّــلام) می فرمایند:
 فَاتَّقُوا شِرَارَ النِّسَاءِ وَ کُونُوا مِن خِیَارِهِنَّ عَلَی حَذَرٍ 
وَ لا تُطِیعُوهُنَّ فِی المَعْرُوفِ حَتَّی لا یَطمَعْنَ فِی المُنْکَرِ
1

1-  پس از زنان بد بپرهیزید و مراقب نیکانشان باشید ، در خواسته های نیکو همواره فرمانبردارشان نباشید تا در انجام منکرات طمع ورزند.

حضرت ابتداء به زنان بد اشاره کرده و تکلیف آنان را معین می کنند ، سپس به زنان نیک اشاره فرموده و طرز برخورد با آنان و مخصوصا بر آورده کردن خـواسـتـه هــای آنــان را بـیـان می فرمایند. با کمی دقت در این بیان از حضرت به راحتی روشن می شود که حتی در مورد زنهای نیک و خودساخته هم باید بـا احـتـیاط برخـورد کـرد، و در ادامـه بـه ایـن نـکتـه اشــاره می کنند که باید از اطاعت از زنان حتی در خواسته های خوب و کاملا عقلائی  پرهیز کرد که خدای نخواسته به خواسته های بد و زشت  تمایل پیدا نکنند.
 نکته ای که بنده باید در اینجا اشاره کنم این است که همانگونه که ملاحظه می فرمائید حضرت از ریشه اطاعت اسفاده کرده اند و مثلا نگفته اند انجام دادن یا ... همانگونه که روشن است کسی که از کس دیگری خواسته ای را دارد به سه نوع می تواند آن را بیان کند. یکی اینکه از پائین به بالا باشد ( مثل خواسته های ما از خدا ) یکی اینکه از مساوی به مساوی باشد که شاید به این نوع خواستن ،خواهش هم می گویند( مثل اکثر خواسته های ما از همدیگر) و دیگری از بالا به پایین باشد که  به آن دستور و فرمان هم می گویند و همراه با توقع و حالت طلبکارانه است . شاید حضرت با  استفاده از این بیان ( اطاعت ) خواسته اند بفرمایند که  اگر خواسته زنانتان همراه با حالت طلبکارانه و توقع بود یا به قول خودمان دستور داد حتی اگر بهترین خواسته ها را بخواهد نباید انجام داد که در این صورت اگر به خواسته های بد روی آورد کسی جز خودمان را ملامت نکنیم.
این مسئله به ظاهر کوچک و کم  اهمیت که در گرامی داشتن زنانمان باید دقت بیشتری به خرج دهیم  یعنی از طرفی به آنها ظلم نکرده و به قول معروف بر سر آنها نزنیم و از طرف دیگر آنقدر به فکر بر آورده کردن خواسته های آنها نباشیم  که  خواسته هایشان با حالتهای طلبکارانه و متوقعانه همراه باشد و حتی اگر هم  زنان خوبی بوده اند  با این عدم تدبیر ما به افرادی تبدیل شوند که هیچ  حد و مرزی برای خواسته هایشان وجود ندارد.

شنبه 17 تیر 1391  11:14 AM
تشکرات از این پست
farshon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول farshon

زن سالاری

به بحث می نشینیم

سلام و تشکر.

هر چند زن سالاری جای خود را زن زلیلی سپرده است اما بنده موافق با تصمیم گیری جمعی و در عین حال حفظ حرمت جایگاه والدینم.

بنظرم از لحاظ دینمون، این امر پسندیده نیست و مدیریت در جایگاه اول از آن مرد است اما در دوران حاضر که مسئولیت اداره روابط داخل منزل بر عهده بانوی خانه است، مدیریت داخلی با خانوم و مدیریت خارج و مسائل کلان از آن پدر. و صد البته بر تصمیم گیری و نظر خواهی را هم تاکید دارم.

موفق باشید.

سه شنبه 20 تیر 1391  4:40 PM
تشکرات از این پست
bivafa farshon
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

نقل قول nikbakht88

نقل قول farshon

زن سالاری

به بحث می نشینیم

سلام و تشکر.

هر چند زن سالاری جای خود را زن زلیلی سپرده است اما بنده موافق با تصمیم گیری جمعی و در عین حال حفظ حرمت جایگاه والدینم.

بنظرم از لحاظ دینمون، این امر پسندیده نیست و مدیریت در جایگاه اول از آن مرد است اما در دوران حاضر که مسئولیت اداره روابط داخل منزل بر عهده بانوی خانه است، مدیریت داخلی با خانوم و مدیریت خارج و مسائل کلان از آن پدر. و صد البته بر تصمیم گیری و نظر خواهی را هم تاکید دارم.

موفق باشید.

آخ جون

آخ جون

از مدیرمون غلط املایی گرفتم!

زن ذلیل ، نه زن زلیل!

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

چهارشنبه 21 تیر 1391  12:04 AM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول salmanjavan

آخ جون

آخ جون

زن ذلیل ، نه زن زلیل!

بچه جون کار درستی نکردی اتفاقا منم خواستم اینکارو کنم گفتم گناه داره

چهارشنبه 21 تیر 1391  12:13 AM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول nikbakht88

نقل قول farshon

موفق باشید.

سلام

موافقم با نظر جنابعالی،  من هم تا جایی که اطلاع دارم و میدونم دینمون اجازه ی زن سالاری را نداده است! 

الان یاد حرف یکی از معلمان دبیرستانمون افتادم که میگفت مرد باید در خانواده حاکم باشه و زن محکوم! شما به معنای عرفی این 2 کلمه نگاه نکنید، به معنی تحت الفظی و دقیق آن توجه بفرمایید! ایشون میگفت اگر حاکم نباشی قطعاً محکوم میشوی!  و نظرمن هم همینه که باید حاکم مرد باشه و مجکوم زن!  گاهی که این نظرات را میدهم از خانم ها میترسم(خود نشانه ی ذلیل بودن منه احتمالاًًًَََ!!!  ) مخصوصاً اون هایی که طرفدار سفت و سخت حقوق زن ها هستند! از طرفی میگم نکنه این حرف هام از سر خودخواهی و دیکتاتور مَنِشی باشه!! نکنه در افکارم هم دارم استبداد میکنم!! اما از طرفی همش سعی میکنم عادل باشم و از احساس خودم هم استفاده کنم....خلاصه فی الحیث المجموع به این نتیجه میرسم که اصلاً زن سالاری خوب نیست! حتی برای خود زن هم به طور واقعی سودی ندارد!!

همان که جناب نیکبخت گفتند، مدیریت داخلی با خانوم  و مدیریت کلان با مرد ! بحث های روحی عاطفی هم بیشترش با خانوم ها است. 

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

چهارشنبه 21 تیر 1391  12:40 AM
تشکرات از این پست
farshon nikbakht88
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول salmanjavan

نقل قول nikbakht88

نقل قول farshon

زن سالاری

به بحث می نشینیم

سلام و تشکر.

موفق باشید.

آخ جون

آخ جون

زن ذلیل ، نه زن زلیل!

دوست عزیز سعی کن جدی بااین موضوع برخوردکنی

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 21 تیر 1391  10:47 AM
تشکرات از این پست
architect0811
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

نقل قول salmanjavan

آخ جون

آخ جون

زن ذلیل ، نه زن زلیل!

بچه جون کار درستی نکردی اتفاقا منم خواستم اینکارو کنم گفتم گناه داره

سلام به هر دو شما کاربران گرامی راسخون.

آتو دادم!!

اتفاقا کار خوبی کردید که اشکال املایی بنده را مشخص کردید، فقط لازمه بگم گاهی از سر حواس پرتی و تایپ سریع دقتم پایینه!!!

گناهکار هم خودتونید!!

نظرتون را در مورد زن ذلیلی نه ببخشید زن سالاری هم لطفا بفرمائید.

البته برای جواب دادن یکم خودتون را در جایگاه مادر و گاهی هم در جایگاه پدر قرار دهید، راحتتر به نتیجه میرسید.

در مورد خودتون، الان زوده که جواب دهید.

موفق باشید.

چهارشنبه 21 تیر 1391  12:58 PM
تشکرات از این پست
architect0811
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

آخ جون

آخ جون

زن ذلیل ، نه زن زلیل!

دوست عزیز سعی کن جدی بااین موضوع برخوردکنی

سلام.

منظورتون با غلط املایی گرفتن از بنده است؟ واقعا که!!

البته می دونم منظورتون با موضوع بود و اینکه این زن ذلیلی مصیبتی شده است.

به نظرم وقتی احترام و از خودگذشتگی در خانواده ایی حاکم باشد، این مرد و زن سالاری معنا و جایگاهی ندارند.

موفق باشید.

(راستی سری به تالار اقتصاد بزنید، در تاپیکی که ارسال فرمودید، پیغامی گذاشتم مطالعه بفرمائید.)

چهارشنبه 21 تیر 1391  1:04 PM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon
دسترسی سریع به انجمن ها