0

اگه گفتی .....؟!

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

اگه گفتی .....؟!

با سلام

اگه گفتی 21مین موضوع و 40 مین پست در انجمن راسخون متعلق به کیه و موضوعش در مورد چیه؟

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

چهارشنبه 14 تیر 1391  7:39 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:اگه گفتی .....؟!

نقل قول samsam

با سلام

اگه گفتی 21مین موضوع و 40 مین پست در انجمن راسخون متعلق به کیه و موضوعش در مورد چیه؟

سلام و خدا قوت.

چشم بسته می گم موضوع مربوط به تالار تحت مدیریت شما میشود. منظورم  "مطالب عمومی کامپیوتر" اما در مورد 40 مین پست، واضح نیست منظور شما چی بوده؟ 40 مین پستی که در راسخون ایجاد شده، 40 مین پستی که در بخش انجمن ها (امیدوارم منظورتان همان زیر تالار نبوده باشد) رویت می شود؟

در ضمن مدیر گرامی امیدورم پس از درج این تاپیک، مجدد به آن سری بزنید و مثل تاپیک های قبلی نباشد که به امان خدا سپردید و رفتید!!!

منتظر پاسخ می مانیم.

موفق باشید.

چهارشنبه 14 تیر 1391  8:56 AM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1

با سلام

نه این موضوع فرق میکنه . من اینو پیگیری می کنم تا آخرش ..... تا ببینم کسی به جواب میرسه؟؟؟

در ابتدا بگم که 21 مین موضوع و 40 مین پست در کل انجمن راسخون می باشد.

تالار خاصی مد نظر نیست.

جوابی هم که دادید ببخشیدا اشتباهه .

اما در مورد ابهامی که پیش اومده :

یکی موضوع داریم، یکی پست.

موضوع مثلا : در هر تالاری که وارد بشی یک موضوع به صورت جداگانه ایجاد می کنی که این میشه موضوع که وقتی وارد تالار می شی فقط می تونی موضوع را ببینی.

مثلا همین موضوع اگه گفتی.....؟! وقتی وارد تالار گفتگوی آزاد می شی فقط می تونی موضوع رو ببینی.

اما پست : وقتی روی موضوع کلیک کردی و محتوای اون موضوع قابل مشاهده گردید میشه پست. که اگر کاربری به اون موضوع جواب داد ، جواب اون کاربر میشه یه پست جداگانه.

حالا اگه گفتین : 21مین موضوع و 40 مین پست در کل انجمن های راسخون مربوط به کیه و موضوعش چیه؟

1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

چهارشنبه 14 تیر 1391  4:27 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول samsam

سلام و تشکر از پیگیری شما. فکر کنم منظور از موضوع، همان زیر تالار است. هر تالاری به بخشهایی تقسیم شده که فکر کنم حداقل بنده به آن می گویم زیر تالار.

الان سرعت اینترنت جالب نیست اما بزودی پیدا میکنم.

موفق باشید.

چهارشنبه 14 تیر 1391  7:14 PM
تشکرات از این پست
mehdigerdali
mehdigerdali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5587

سلام

یقین دارم که یکی از تایپیک های تالار شما می باشد

***به بهشت نمی روم اگر مــــــادرم آنجا نباشد***

آنگاه که تنها شدی و در جست جوی یک تکیه گاه مطمئن هستی ، بر من توکل نما . نمل/79

چهارشنبه 14 تیر 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول mehdigerdali

سلام

یقین دارم که یکی از تایپیک های تالار شما می باشد

با سلام و تشکر

یه راهنمایی : اصلا نه مربوط به تالارم میشه نه به پست خاصی از من...

کسانی که راسخون رو زیر و رو کردند و از جیک و پیک راسخون یه چیزایی می دونن بشتابند....

تا به دست آمدن جواب این سوال ما منتظریم....

تالارهای تحت مدیریت :

پنج شنبه 15 تیر 1391  7:16 AM
تشکرات از این پست
mehdigerdali
mehdigerdali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5587

تالار کامپیوتر

دارندگان لپ تاپ بخوانند

***به بهشت نمی روم اگر مــــــادرم آنجا نباشد***

آنگاه که تنها شدی و در جست جوی یک تکیه گاه مطمئن هستی ، بر من توکل نما . نمل/79

پنج شنبه 15 تیر 1391  12:24 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول mehdigerdali

تالار کامپیوتر

دارندگان لپ تاپ بخوانند

با سلام

نه جوابتون اشتباهه!!

بعضیا خیال می کنن که سرکارن. ولی نه اینم یه جور سواله...

تا حالا هم که کسی به جواب نرسیده

یه خورده بیشتر به اطرافتون توجه کنید؟؟!!

تالارهای تحت مدیریت :

پنج شنبه 15 تیر 1391  4:41 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

سلام و تبریک عید.

یکم بیشتر راهنمایی کنید. روزانه چندین موضوع و چند صد پست به انجمن های راسخون اضافه میشود. مطمئنید موضوع مورد نظر هنوز سر جای خود است؟ 

حداقل مثالی بزنید. مثلا عنوان موضوعی که فرضا 10 مین موضوع است و 20 مین پست را شما کدام می دانید؟ شاید متوجه منظور شما شدیم.

موفق باشید.

پنج شنبه 15 تیر 1391  10:51 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول samsam

با سلام

سلام

جناب مطمئنی این سوالی که مطرح میکنی نکته ی جالی درونش داره؟

منظورم اینه که از این دست سوالات خیلی زیاد میشه طرح کرد که هم پیدا کردن جوابش بسیار مشکل و وقت گیر باشه، هم جوابی که بهش میرسیم بی مزه و بدون هیچ نکته ی جالبی باشه!!  مثلاً فرض بفرمایید من برم یکی از کاربرانی که 2سال پیش در جایی از راسخون 10تا پست گذاشه و 2 تا تاپیک(یا همون موضوع)ایجاد کرده را پیدا کنم، سپس معما مطرح کنم که اگه گفتی 2مین موضوع و 10مین پست در انجمن ها راسخون متعلق به کیه !!

خُب اینکه معمای جالبی نمیشه!

حالا برای شما هم یه همچین حالتی داره یا نه فرق میکنه و نکته ی جالبی در اون نهفته است؟

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

جمعه 16 تیر 1391  10:34 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

نقل قول samsam

با سلام

سلام

جناب مطمئنی این سوالی که مطرح میکنی نکته ی جالی درونش داره؟

منظورم اینه که از این دست سوالات خیلی زیاد میشه طرح کرد که هم پیدا کردن جوابش بسیار مشکل و وقت گیر باشه، هم جوابی که بهش میرسیم بی مزه و بدون هیچ نکته ی جالبی باشه!!  مثلاً فرض بفرمایید من برم یکی از کاربرانی که 2سال پیش در جایی از راسخون 10تا پست گذاشه و 2 تا تاپیک(یا همون موضوع)ایجاد کرده را پیدا کنم، سپس معما مطرح کنم که اگه گفتی 2مین موضوع و 10مین پست در انجمن ها راسخون متعلق به کیه !!

خُب اینکه معمای جالبی نمیشه!

حالا برای شما هم یه همچین حالتی داره یا نه فرق میکنه و نکته ی جالبی در اون نهفته است؟

با سلام

نه این موضوع فقط جهت یادآوری پستیه که بعضیا از قوانینی که در اون پست وجود دارد کم استفاده می کنن یا اصلا استفاده نمی کنن.

فقط جهت یادآوری قوانینش عرض می کنم.

تالارهای تحت مدیریت :

جمعه 16 تیر 1391  8:52 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 bivafa
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام و تبریک عید.

یکم بیشتر راهنمایی کنید. روزانه چندین موضوع و چند صد پست به انجمن های راسخون اضافه میشود. مطمئنید موضوع مورد نظر هنوز سر جای خود است؟ 

حداقل مثالی بزنید. مثلا عنوان موضوعی که فرضا 10 مین موضوع است و 20 مین پست را شما کدام می دانید؟ شاید متوجه منظور شما شدیم.

موفق باشید.

با سلام

10 مین موضوع در مورد در باره ورزش كاراته  می باشد . 20 مین پست هم که حذف گردیده 

ولی همین موضوع که به عنوان 10 مین موضوع در انجمن ثبت شده به عنوان 29 مین پست مطرح گردیده است.

تالارهای تحت مدیریت :

جمعه 16 تیر 1391  9:04 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول samsam

نقل قول bivafa

نقل قول samsam

با سلام

با سلام

نه این موضوع فقط جهت یادآوری پستیه که بعضیا از قوانینی که در اون پست وجود دارد کم استفاده می کنن یا اصلا استفاده نمی کنن.

فقط جهت یادآوری قوانینش عرض می کنم.

سلام مجدد و تشکر.

خُب ببین با توجه به مثالی که برای جناب نیکبخت زدی و راهنمایی هایی که به من کردی، من رفتم و کلی گشتم! اما بازم چیزی نبود!! یه چیزی رو پیدا نکردم و یا احساس کردم از جمله معماهایی هست که اگر هم بشود پیدا کرد باید کلی زمان گذاشت و مثلاً در هر تالاری بگردیدم 21مین موضوع رو پیدا کنیم و .... حیلی زمان بر است! همچنین تالارهایی که حدس میزدم مد نظرتون باشه رفتم اما بازم چیزی پیدا نکردم!  خلاصه اینکه بیا و جواب رو بگو و همه رو خلاص کن! قول میدیم به هدفت از این معما جامه ی عمل بپوشانیم

شنبه 17 تیر 1391  10:53 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88
samsam
samsam
کاربر طلایی1

با سلام

با احترام به کاربر عزیز bivafa جوابشو می گم:

21مین موضوع و 40مین پست قوانین کلی سایت  می باشد.

فقط یادآوری قوانین سایت بود. چونکه بعضی از کاربران این قوانین رو نقض می کنن که جهت یادآوری به آن دسته از کاربران اگه بهش اعتنا کنند بدک نیست.

تالارهای تحت مدیریت :

شنبه 17 تیر 1391  4:31 PM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa nikbakht88
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول samsam

با سلام

با احترام به کاربر عزیز bivafa جوابشو می گم:

21مین موضوع و 40مین پست قوانین کلی سایت  می باشد.

فقط یادآوری قوانین سایت بود. چونکه بعضی از کاربران این قوانین رو نقض می کنن که جهت یادآوری به آن دسته از کاربران اگه بهش اعتنا کنند بدک نیست.

سلام تشکر از لطف و محبتتون

با توجه به راهنماییتون حدس زده بودم که قوانین کلی سایت مد نظرتون هست اما هر چه سعی کردم نفهمیدم این چطوری 21مین موضوع و 40 مین پست میشه!! اگه ممکن توضیح هم بدهید.

ممنون که باعث یادآوری موضوع مهمی شدید. انشاالله در تالار اعلانات تاپیک ویژه خواهم کرد تا سایر کاربران نیز به آن توجه بیشتر داشته باشند.

موفق باشید

یک شنبه 18 تیر 1391  12:35 AM
تشکرات از این پست
samsam
دسترسی سریع به انجمن ها