رئيس مجلس سوريه فردا وارد تهران ميشود
محمد جهاد اللحام، رئيس مجلس سوريه فردا براي ديدار با علي لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي به تهران سفر ميكند.
به گزارش مهر، محمد جهاداللحام، رئيس مجلس سوريه براي ديدار با رئيس جمهوري ايران و برخي مقامهاي ديگر هم درخواستهايي را مطرح كرده است.
گفتني است كه محمد جهاد اللحام به تازگي جايگزين محمود الابرش به عنوان رئيس مجلس سوريه شده است.
دستيابي به جزئيات جديدي از هواپيماي بدون سرنشين آمريكايي
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح از دستيابي به جزئيات جديدي از هواپيماي بدون سرنشين آمريكايي RQ170 خبر داد.
به گزارش فارس، سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح اظهار داشت: دستيابي به جزئيات و مسايل فني RQ170 مسير طبيعي خود را طي ميكند كه در اين راستا دستاوردهاي جديدي حاصل شده اما بناي انتشار عمومي آنها را نداريم.
وي در مورد آخرين وضع شكايت ايران از روسيه بابت نحويل ندادن سامانه موشكي S300 هم خاطرنشان كرد: اين موضوع هنوز در مجامع حقوقي بينالمللي در حال بررسي است و طولاني شدن روند رسيدگي به موضوع در اين گونه مجامع، طبيعي
است.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح همچنين در مورد تنگه هرمز و امنيت منطقه گفت: ايران تا كنون بزرگترين تامين كننده امنيت تنگه هرمز بوده و با هر كس كه قصد به مخاطره انداختن اين تنگه را داشته مقابله كرده است.
وي با تاكيد بر اينكه تنگه هرمز بخشي از منافع حياتي كشورمان است،اظهار داشت: ما نسبت به تنگه هرمز حساسيت ويژهاي داريم و تمامي اتفاقاتي كه در اين تنگه ميافتد را زير نظر داشته و مراقبت ميكنيم.
كاظم جلالي رئيس مركز پژوهشهاي مجلس شد
يك عضو هيأترئيسه مجلس خبر داد: كاظم جلالي رئيس مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي شد.
شريف حسيني در گفتوگو با ايسنا، با اعلام اين كه نماينده شاهرود در مجلس در مركز پژوهشهاي مجلس جايگزين احمد توكلي شد، گفت: طبق آييننامه، هيأترئيسه مجلس رئيس مركز پژوهشهاي مجلس را انتخاب ميكند.
وي گفت: مفتح، مؤيد حسيني صدر، كاظم جلالي، توكلي و عباس رجايي برنامههاي خود را براي اداره مركز پژوهشهاي مجلس ارائه كردند كه در نهايت كاظم جلالي به عنوان رئيس مركز پژوهشهاي مجلس انتخاب شد.
حسيني افزود: انتخاب رئيس مركز پژوهشهاي مجلس نيازي به رأيگيري در صحن مجلس ندارد.