0

خبرورزشي

lindhfvhidld
lindhfvhidld
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3872

خبرورزشي

بنتو: بايد در 90 دقيقه کار را تمام مي‌کرديم

سرمربي تيم ملي فوتبال پرتغال بر اين باور است که در طول 90 دقيقه بايد اسپانيا را شکست مي‌داده‌اند.

تيم ملي فوتبال پرتغال در نيمه نهايي يورو 2012 نتوانست از پس اسپانيا برآيد و در ضربه‌هاي پنالتي با حساب 4 بر 2 از اين تيم شکست خورد.

پائولو بنتو در اين خصوص گفت: تصور مي‌کنم ما در طول 90 دقيقه بسيار بهتر از اسپانيا بوديم ولي نتوانستيم از شانس‌هايمان استفاده کنيم. اسپانيا در وقت‌هاي اضافه عملکرد بهتري نسبت به ما ارائه کرد ولي ما بايد در همان 90 دقيقه کار را تمام مي‌کرديم.

وي در ادامه گفت: در نيمه نخست و در اواخر نيمه دوم سرتر از حريف ظاهر شديم. اگر مي‌خواستم گزينه‌اي براي شکست خوردن انتخاب کنم، بدون شک چنين شکستي را انتخاب نمي‌کردم ولي در نهايت بايد به اين شکل مي‌باختيم. اسپانيا تيم بزرگي است.

پنج شنبه 8 تیر 1391  10:57 AM
تشکرات از این پست
lindhfvhidld
lindhfvhidld
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3872

پاسخ به:خبرورزشي

به عنوان يک اسپانيايي احساس غرور مي‌کنم

مدافع مستحکم تيم ملي فوتبال اسپانيا پس از پيروزي برابر پرتغال اعلام کرد از اينکه اسپانيايي است و براي تيم ملي اين کشور به ميدان مي‌رود احساس غرور مي‌کند.

تيم‌هاي ملي فوتبال اسپانيا و پرتغال در نيمه نهايي يورو 2012 برابر هم قرار گرفتند که پس از 120 دقيقه تساوي بدون گل، اسپانيا در ضربه‌هاي پنالتي پرتغال را با نتيجه 4 بر 2 شکست داد.

سرخيو راموس مدافع اسپانيا که در پايان ديدار به عنوان بهترين بازيکن زمين نيز انتخاب شد در اين زمينه گفت: پس از يک فصل بسيار طولاني احساس بسيار خوبي دارم. ما شايسته چنين پيروزي بوديم و از اين موضوع بسيار خوشحاليم. هيچ بازيکني به اندازه تيم ملي اسپانيا بزرگ و با اهميت نيست. به عنوان يک اسپانيايي از اينکه در تيم ملي اسپانيا بازي مي‌کنم احساس غرور مي‌کنم.

پنج شنبه 8 تیر 1391  10:58 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها