0

مهریه های بالا

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مهریه های بالا

نظرتون درمورد مهریه های بالایی که خانواده ها قایل می شوند چیه؟

آیاسبب استحکام خانواده می شود؟

گذشته از طرح تصویب اخیرمجلس چه میزان مهریه ای راپیشنهاد می دهید؟

به بحث می نشینیم:

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 7 تیر 1391  8:25 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:مهریه های بالا

نقل قول farshon

نظرتون درمورد مهریه های بالایی که خانواده ها قایل می شوند چیه؟

آیاسبب استحکام خانواده می شود؟

گذشته از طرح تصویب اخیرمجلس چه میزان مهریه ای راپیشنهاد می دهید؟

به بحث می نشینیم:

سلام. در اصل دادن مهریه که هیچ ایرادی نیست. در مورد مهریه بالا، باید این نکته را در نظر گرفت که ملاک بالا بودن مهریه چیه؟

با توجه به اینکه خانواده ها از لحاظ اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی در جایگاههای مختلفی هستند، در مواردی میزان مهریه برای خانواده ایی پایین و برای برخی ها واقعا زیاد بحساب می آید. پس ملاک سنجش جهت تعیین آن وجود ندارد.

اگر ازدواج به قصد گرفتن مهریه صورت بگیرد نه زندگی کردن، مسلما این ازدواج از ریشه ایراد دارد و استحکام نخواهد یافت.

میزان مهریه به جایگاه شغلی، خانوادگی و ... بستگی دارد. ولی باید این نکته را در نظر گرفت که تعیین میزان مهریه ایی که در توان زوج نباشد، از لحاظ شرعی درست نیست.

چه بهتر که موازین شرع، عرف و اخلاقیات را در نظر بگیریم و میزان آن را تعیین کنیم که نه سیخ بسوزد نه کباب.

چهارشنبه 7 تیر 1391  11:04 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

به نظر من میزان مهریه بستگی به قدرت اقتصادی داماد دارد

مهریه زیاد به هیچ عنوان ضامن دوام و پایداری زندگی نیست

از نظر من 14 سکه طلا بسیار جالب و پسندیده است

چهارشنبه 7 تیر 1391  11:41 AM
تشکرات از این پست
architect0811
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

به نظرخودم که یک راهکاریه واسه خانومها تازهرچشم از همسراتنشون بگیرند تابگیم بالای چشمتون ابروه بگویند دینگ زنگ مهریه

این مهم باعث ازهم گسیختگی کانون گرم خانواده می شودالبته بستگی به شخصیت هرفردی داردخانمی که قصدش زندگی کردن باهمسرش باشه هیچگاه مهریه خودش رابه رخ همسرش نمی کشد.

بااین حال بسیاری ازطلاق های اخیربرسرهمین موضوع است هیچ می دانیدآمارطلاق های توافقی کم شده؟

کمی دراینترنت جستجوکنیدحداقل بعنوان یک محقق.

عامل افزایش مهریه برای خانومها آلت دستی شده امیدوارم خانواده های محترم بارعایت توقعشان این مهم راکم نمایندتاجوانان بتوانندبه زندگی خودبرسند.انشاءالله

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 7 تیر 1391  1:34 PM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

از نظر من مهريه شرط لازم براي ثبات يك زندگي است ولي شرط كافي نيست.

اگر مهریه ای وجود نداشته باشد مسئولیت پذیری از بین می رود و به نظر من تنها سلاح زن در برابر مرد مهریه است و حقی است که خداوند به وی داده است.

مهریه بالا در ازدواج می تواند مشکلات زیادی ایجاد کند . به نظر من این مشکل از عدم اعتماد و عدم شناخت خانواده دختر نسبت به پسر ایجاد می شود و این ترس که اگر مهریه بالا نباشد پسر خیلی راحت می تواند از این ماجرا سوء استفاده کند.

عامل دیگر حسادت خانواده ها نسبت به یگدیگر است. اما از همه مهم تر اینکه مهریه بالا می تواند هر دختر پاک وخوبی را تحریک کند تا به علت یک مشکل کوچک زندگی مهریه خود را به اجرا گذاشته و در خیال خود فکر کند که می تواند با این پول زندگی راحت و خوبی را تجربه کند و درس عبرتی باشد برای مرد و در بعضی از مواقع خانواده ی دختر او را به اینکار مجبور می کنند.

اما در این وسط ما نباید یک طرفه قضاوت کنیم چون خانواده دختر و خود او هم ناچار می شوند مهریه بالایی را در خواست کنند گاهی هم بدلیل ثروت زیاد خانواده ی دختر وپسر  است و اینکه بعضی مهریه بالا را دلیل بر شخصیت و لیاقت طرفین می دانند .

البته در این میان میتوان نقش جامعه و باور های غلط در این مورد و عدم فرهنگ سازی درست را اشاره کرد .

پنج شنبه 8 تیر 1391  5:07 PM
تشکرات از این پست
farshon
دسترسی سریع به انجمن ها