0

اخباري از حواشي

rezamir
rezamir
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 532

اخباري از حواشي

سعید شیرینی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره برگشت خوردن چک باشگاه پرسپولیس توسط مس کرمان اظهار داشت: این خبر متاسفانه درست نیست. همه می‌دانند ما با پوریا سیف‌ پناهی قراردادی 2 ساله امضا کردیم اما بنا بر دلایلی ایشان تصمیم گرفت به کرمان برود. او در اظهاراتش گفته که با رویانیان صحبت کرده اما این موضوع درست نیست و در آخرین مرحله سیف پناهی با من صحبت کرد.

وی افزود: پس از اینکه این بازیکن با ما قرار داد داخلی منعقد کرد به مس کرمان پیوست و ما هم قبلا چکی بابت پولادی به مسی‌ها داده بودیم. سپس تصمیم گرفته شده موضوع سیف پناهی با توجه به اینکه با ما قرارداد داخلی داشت با موضوع پولادی حل شود و پولی در این باره رد و بدل نگردد.

شیرینی ادامه داد: به همین دلیل ما جلوی چک خود که به کرمانی‌ها داده بودیم را گرفتیم و حساب را مسدود کردیم. امروز هم یک برگه از کپی قرار داد داخلی سیف پناهی را برای کرمانی‌های ارسال کردیم. چک ما به هیچ عنوان برگشت نخورده و این کار توسط خود باشگاه انجام شده است تا انشاالله در آینده نزدیک در نشستی مشکل را حل کنیم که نه ما ضرر کنیم و نه باشگاه مس.

شیرینی در خصوص گرفتن اسپانسر 9 میلیاردی توسط باشگاه استقلال نیز گفت: خدا را شکر می‌کنیم که با ورود رویانیان به فوتبال تغییراتی زیاد در عرصه اقتصادی باشگاه‌ها انجام شد و استقلال هم به دنبال اسپانسر 9 میلیاردی رفت. جای خوشحالی دارد و باید به رویانیان خسته نباشید گفت که این کار را در باشگاه‌ها باب کرد. ما برای همه آرزوی موفقیت می‌کنیم و سیاست‌های باشگاه خود را با قدرت مخصوصا از نظر اقتصادی رو به جلو حرکت می‌دهیم.

چهارشنبه 7 تیر 1391  1:33 AM
تشکرات از این پست
rezamir
rezamir
کاربر برنزی

پروين و رويانيان تشکيل جلسه دادند

محمد رويانيان شب گذشته اعلام کرد که در صورتي که در مدت 24 ساعت با گزينه هاي خارجي مد نظر اين باشگاه به توافق نرسد علي پروين به عنوان سرمربي جديد سرخپوشان معرفي مي شود.

برخي منابع آگاه در باشگاه پرسپوليس خبر از برگزاري مراسم معارفه پروين در حاشيه تمرين صبح امروز پرسپوليس مي دادند اما در حال حاضر جلسه اي در دفتر مديرعامل پرسپوليس تشکيل شده است که درباره بازگشت مربي اسبق اين تيم تصميم نهايي گرفته شود.

چهارشنبه 7 تیر 1391  12:42 PM
تشکرات از این پست
rezamir
rezamir
کاربر برنزی

خوردبين :دايي گزينه من است

محمود خوردبين درخصوص نحوه انتخاب خود به عنوان عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس و همچنين گزينه مد نظرش براي هدايت تيم فوتبال پرسپوليس ضمن بيان مطلب فوق گفت: صبح پنجشنبه از باشگاه پرسپوليس با من تماس گرفتند اما از طريق اخبار تلويزيون مطلع شدم که عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس شده ام و هنوز دليل انتخابم را نفهميدم، چون نحوه انتخابم براي خودم تعجب آور است!

به گزارش خبرگزاري مهر سرپرست سابق تيم فوتبال پرسپوليس تاکيد کرد: من نمي دانم چه شد که به يکباره به ياد محمود خوردبين افتادند اما مطمئن باشيد اگر به باشگاه پرسپوليس بروم گلايه خود را در اين خصوص مطرح خواهم کرد. در حال حاضر منتظر هستم تا از باشگاه پرسپوليس براي برگزاري جلسه کميته فني با من تماس گرفته شود. قرار است جلسه کادر فني روزشنبه يا يکشنبه برگزار شود اما هنوز زمان و مکان آن به ما اعلام نشده است.

عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس تاکيد کرد: به نظرمن در شرايط فعلي و با توجه به محدوديت زماني که وجود دارد گزينه داخلي از خارجي بهتراست چون با بازيکناني که پرسپوليس جذب کرده مربي خارجي شناخت چنداني از آنها ندارد ومحدوديت زماني براي اين کار خواهد داشت اما مربي خوب داخلي براي شروع کارش در تيم پرسپوليس اين مشکلات را نخواهد داشت و بهتر مي تواند تيم را جمع کند.

خوردبين تاکيد کرد: به نظر من در شرايط فعلي تنها گزينه اي که مي تواند تيم را جمع کرده و آماده حضور در رقابتهاي فصل آينده ليگ برتر کند علي دايي است و هيچ فرد ديگري نمي تواند اين کار را انجام دهد.

شنبه 10 تیر 1391  12:39 PM
تشکرات از این پست
rezamir
rezamir
کاربر برنزی

اسپانسر باشگاه 30 میلیون هوادار آن است

دکتر فرهاد بیاشاد در گفتگویی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق افزود: پرسپولیس امروز آماج هجمه های گوناگون قرار گرفته است تا حرکتی که برای ساختن یک پرسپولیس نوین، با توسعه پایدار آغاز شده است، متوقف شود. در چنین شرایطی باشگاه پرسپولیس بیش از هر زمان دیگری به حمایت همه جانبه هواداران خود نیاز دارد.

وی ادامه داد: به عنوان معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس از هواداران می خواهم به طور جدی وارد صحنه حمایت از باشگاه شوند تا مدیر عامل پرسپولیس در این عرصه تنها نماند. سردار رویانیان تمام آبرو و اعتبار خود را برای شادی بیش از 30 میلیون هوادار پرسپولیس و ایجاد حرکتی نو در فوتبال ایران خالصانه به میدان آورد اما امروز مورد هجوم افراد مختلفی قرار گرفته است.

معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس در خصوص جایگاه این تیم تصریح کرد: بی تردید جایگاه فعلی پرسپولیس اصلا در شأن آن نیست اما مدیریت باشگاه در سایه حمایت و مشارکت هواداران در تلاش برای رسیدن به نقطه مطلوب است و پرسپولیس برای ایجاد این موج جدید به طوفان هواداران نیاز دارد و باید گفت، با خرید کارت هواداری در کنار پرسپولیس باشید.

دکتر بیاشاد در پایان گفت: امروز اسپانسرهای باشگاه نه یک یا دو نفر بلکه بیش از 30 میلیون هوادار آن است. آنها چه در شهر یا روستا، چه بزرگ و کوچک، و چه زن و مرد همواره حامی تیم محبوب خود بوده اند. در همین راستا از هواداران عزیز می خواهیم با ثبت نام به عنوان هوادار رسمی پرسپولیس و تهیه کارت هواداری ضمن حمایت مادی از تیم محبوب خود و برخورداری از امکانات گوناگون نشان بدهند که پرسپولیس چه تیم بزرگ و پرطرفداری است و این موج چنان قدرتی دارد که اجازه نخواهد داد آن را به تمسخر بگیرند.

شنبه 10 تیر 1391  12:44 PM
تشکرات از این پست
rezamir
rezamir
کاربر برنزی

هواداران روی مربی ایرانی ذهنیت خوبی ندارند

براهیم آشتیانی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره جلسه روز گذشته کمیته فنی باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: جلسه بسیار خوبی بود و می شود گفت یکی از بهترین جلساتی بود که باشگاه برگزار کرد. این حرف را به خاطر حضور خودم در جلسه نمی گویم.

وی افزود: تیمی که می خواهد بازیکن و سرمربی انتخاب کند دو مسئله مهم را باید در نظر بگیرد. اول شرایط مالی و دوم مسائل فنی. خوشبختانه باشگاه در مسئله مالی مشکلی ندارد و بازیکنانی که می خواست را جذب کرد. در بحث فنی هم برای اولین بار بود می دیدم یک مدیرعامل با روی باز از پیشکسوتان دعوت کرد تا روی گزینه ها اظهار نظر کنند.

آشتیانی در پاسخ به این سؤال که نظر خودش روی مربی ایرانی بود یا خارجی عنوان کرد: از اول هم گفته بودم مربی خوب خارجی و دارای رزومه می تواند به پرسپولیس کمک کند اما اگر قرار باشد مربیانی مثل بگوویچ بیایند به همان مربیان داخلی اعتماد شود بهتر است. با این حال با توجه به اینکه هواداران نسبت به مربی ایران ذهنیت منفی پیدا کرده اند اعضای کمیته فنی معتقد بودند بهتر است مربی خارجی بیاید تا ذهنیت منفی هواداران کم کم پاک شود.

عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: سال قبل از همان بازی اول حمید استیلی اذیت شد و یا شعارهای آنچنانی دادند. دنیزلی با پرسپولیس باخت اما هواداران شعاری ندادند اگر مربی ایرانی بود طاقت نمی آوردند و شعار می دادند. باید مربی خارجی خوب بیاوریم ولی باید یک کمیته فنی قوی هم بالای سر این مربی باشد تا اگر باخت مثل دنیزلی نباشد که پاسخگو نبود. اگر مربی خارجی نتوانست در پرسپولیس جواب دهد ان موقع است که باید به مربیان خودمان اعتماد کنیم و در آن شرایط هم هواداران مربی ایرانی را می پذیرند.

آشتیانی در پاسخ به این سؤال که برای پرسپولیس زمان از دست رفته و آیا مربی خارجی می تواند با شرایط تیم کنار بیاید، به فارس گفت: فوتبال امروز این نیست که یک مربی باید مدت طولانی کنار یک تیم باشد. مگر اشکان دژاگه با تیم ملی ایران چند روز تمرین کرد اما در بازی با قطر ستاره تیم ملی شد. بازیکنان حرفه ای هستند و مربیان هم آموزش دیده اند و می دانند چطور در مدت کوتاه بازیکنان را با افکار خود هماهنگ کنند. این نیست که مثل تیم ملی برای یک بازی دو هفته به اردو بروند. در هیچ جای دنیا دیگر چنین چیزی وجود ندارد. مربی با چند بازی تدارکاتی توجیه می شود و می تواند از تیم شناخت پیدا کند.

آشتیانی تاکید کرد: نظر اصلی در جلسه روز گذشته روی کالدرون بود. مانوئل خوزه هم مدنظر بود که او پول زیادی می خواست اما کالدرون با شرایط مالی بهتری با باشگاه صحبت کرده است. مهم این است که ذهنیت هواداران مثبت شود. شرایط فوتبال ما طوری شده که هواداران توقع زیادی دارند. یکی مثل پرویز مظلومی که تیم خود را دوم کرده و قهرمان جام حذفی هم شده از سوی هواداران استقلال مورد اعتماد قرار نمی گیرد. این ذهنیت ها باید از فوتبال ما پاک شود.

یک شنبه 11 تیر 1391  11:53 AM
تشکرات از این پست
rezamir
rezamir
کاربر برنزی

پخش اعلامیه در تمرین پرسپولیس این بار علیه علی دایی

لحظاتی قبل از شروع تمرین پرسپولیس یک خودرو اعلامیه هایی را در مقابل در ورودی ورزشگاه درفشی فر، بین هوادارانی که منتظر ورود به ورزشگاه بودند پخش کرد که متن آن بیانگر مخالفت با حضور علی دایی در پرسپولیس بود. هواداران نیز با خشم اعلامیه ها را پاره کردند و در حمایت از علی دایی شعار سر دادند.

یک شنبه 11 تیر 1391  12:19 PM
تشکرات از این پست
rezamir
rezamir
کاربر برنزی

عربشاهی: کالدرون به خاطر مسائل مالی شانس بیشتری دارد

ضیا عربشاهی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره انتخاب سرمربی در جلسه روز گذشته کمیته فنی باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: در جلسه روز گذشته از ما خواسته شد بهترین راه را جلوی پای مسئولان باشگاه بگذاریم. تصمیم گرفته که در این مقطع از مربی خارجی استفاده شود و روی دو گزینه کالدرون و خوزه بحث شد. اکثر اعضا روی خوزه نظر مثبت داشتند اما با توجه به شرایط مالی 99 درصد کالدرون سرمربی می شود.

وی افزود: بعد از عابدینی، رویانیان از جمله مدیرانی است که می تواند پرسپولیس به جایگاه اصلی‌اش برگرداند و در این راستا هم تلاش های خوبی می کند. استفاده از پیشکسوتان برای انتخاب سرمربی و نظرخواهی از آنها نشان دهنده همین مسئله است. پیشکسوتان هم او را همراهی خواهند کرد.

عربشاهی در پاسخ به این سؤال که در مورد استفاده از مربی ایرانی هم بحث شد یا خیر عنوان کرد: بحث خیلی زیادی روی مربی داخلی نشد و همگی معتقد بودیم که خارجی بهتر می تواند به پرسپولیس کمک کند. ما گفتیم مربی باید به روز باشد و فکر می کنم با مهره های خوبی که باشگاه جذب کرده امسال پرسپولیس کهکشانی واقعی خواهد بود.

وی درباره اینکه با استعفای علی دایی از سرمربیگری راه آهن تصور بر این بود که کمیته فنی پرسپولیس وی را به عنوان سرمربی آینده این تیم انتخاب می کند، گفت: حرف و شایعه زیاد است اما در جلسه شب گذشته حرف های خود را زدیم و فکر می کنم هواداران هم راغب هستند از سرمربی خارجی استفاده شود.

عربشاهی در این خصوص که استقلالی ها مدعی هستند با حضور امیر قلعه نویی از همان روزهای اول جلوتر از پرسپولیس بدون سرمربی هستند، عنوان کرد: استقلال مهره های خوبی گرفته است. آنها سال گذشته می گفتند کهکشانی هستند اما دیدید که قهرمان نشدند اما فکر می کنم امسال پرسپولیس می تواند با قدرت قهرمان شود.

یک شنبه 11 تیر 1391  4:30 PM
تشکرات از این پست
rezamir
rezamir
کاربر برنزی

آشتیانی: گزینه اول کمیته فنی مانوئل خوزه بود/ نباید عجله کرد

ابراهیم آشتیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره تناقض در صحبت های اعضای کمیته فنی باشگاه پرسپولیس مبنی بر اینکه کدام مربی گزینه اول سرمربیگری این تیم بوده، اظهار داشت: در جلسه کمیته فنی گزینه همه مانوئل خوزه بود اما اعلام کردند او مبلغ بسیار زیادی درخواست کرده است. ما هم گفتیم درست نیست باشگاه خارج از توان خود مربی جذب کند به همین دلیل همه نظر روی کالدرون داشتند.

وی افزود: ظاهرا پس از صحبت هایی که باشگاه با مدیربرنامه های خوزه داشته توانسته نظر او را برای کم کردن مبلغ پیشنهادی راضی کند.

آشتیانی در این باره که گفته می شود اکثر اعضای کمیته روی مربی ایرانی نظر داشتند، گفت: ما گفتیم باید شرایط طوری فراهم شود که در آینده از نیروهای خودمان استفاده کنیم اما اکنون که هواداران دوست دارند از مربی خارجی استفاده شود بهتر است این خواسته برآورده شود.

پیشکسوت تیم پرسپولیس تصریح کرد: باشگاه در حال کار کردن است. باید قراردادی امضا شود که به نفع باشگاه باشد و نباید عجله کرد.

سه شنبه 13 تیر 1391  11:39 AM
تشکرات از این پست
rezamir
rezamir
کاربر برنزی

درخشان: برای کمک مشکلی ندارم

حمید درخشان در خصوص اینکه گفته می شود وی دستیار اول خوزه در پرسپولیس خواهد بود، اظهار داشت: من هم این خبر را شنیدم اما امروز باشگاه نبودم و کسی هم از باشگاه بابت این موضوع با من تماسی نگرفته است.

وی با خوب توصیف کردن شرایط پرسپولیس تصریح کرد: مدیریت باشگاه شرایط خوبی را برای تیم فراهم کرده و امیدوارم تا آخر هم تیم همین شرایط را حفظ کند.

درخشان در پاسخ به این مسئله که خیلی ها معتقد هستند برای هماهنگ شدن بازیکنان با تفکرات سرمربی جدید زمان از دست رفته است، گفت: برای سرمربی حرفه ای کار کردن در چنین شرایطی سخت نیست. ضمن اینکه تیم تمرینات خود را انجام داده است.

وی در خصوص اینکه آیا با حضور در پرسپولیس و کمک به خوزه مشکلی دارد یا خیر گفت: من مشکلی ندارم چون خوزه سوابق خوبی دارد.

بازیکن پیشین پرسپولیس در ارتباط با اینکه گفته می شود نظر اعضای کمیته فنی کالدرون بوده نه خوزه، گفت: این طور نیست. از اول هم خوزه و کالدرون دو گزینه ای بودند که مورد توجه کمیته فنی بودند و قرار بر این شد هر گزینه ای که به لحاظ مالی با باشگاه توافق کند انتخاب شود.

سه شنبه 13 تیر 1391  3:19 PM
تشکرات از این پست
rezamir
rezamir
کاربر برنزی

آشتياني: ژوزه يك سر و گردن از متسو و كالدرون بالاتر است

عضو كميته‌ فني باشگاه پرسپوليس با تمجيد از مانوئل ژوزه گفت: روزمه اين مربي از هر گزينه ديگر خيلي بهتر است و فكر مي‌كنم بتواند در پرسپوليس موفق باشد.

ابراهيم آشتياني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه نظر او از ابتدا روي انتخاب مانوئل ژوزه به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس بوده است، گفت: وقتي رزومه گزينه‌هاي خارجي را ديدم، فهميدم كه ژوزه يك سر و گردن بالاتر از دو نفر ديگر است. نظر من از ابتدا روي او بود، ولي برخي از دوستان مي‌گفتند كه سن او بالا است. البته مربيان بزرگي در دنيا هستند كه بالاي 60 سال سن دارند و در فوتبال امروز (64 سال) سن زيادي محسوب نمي‌شود.

وي ادامه داد: ژوزه در تيم‌هاي پرطرفدار كار كرده كه اين نكته مهمي است. اگر يك مربي در تيمي كه 100 هزار تماشاگر دارد كار نكرده باشد، ممكن است در چالش‌ها زودتر از بازيكنان تحت فشار و استرس قرار بگيرد. ژوزه در بنفيكا كار كرده و پس از آن هم شش مرتبه الاهلي مصر را قهرمان اين كشور و سه بار قهرمان آفريقا كرده است. او در سال 2009 هم بهترين مربي پرتغالي شناخته شد كه مساله كمي نيست. به عقيده من ژوزه مي‌تواند در پرسپوليس موفق باشد چون در شان پرسپوليس است.

كاپيتان اسبق پرسپوليس در ادامه به بحث انتخاب دستيار ايراني براي مانوئل ژوزه اشاره و خاطر نشان كرد: حتما در قرارداد ژوزه چنين چيزي مطرح شده است، چون ما اصرار داشتيم كه حتما از يك دستيار ايران در كنار سرمربي استفاده شود. اين كار دو مزيت دارد، نخست آن كه دستيار ايراني مي‌تواند به عنوان يك رابطه بين بازيكنان و سرمربي، مسايل روحي و رواني آنها را به اطلاع سرمربي برساند و دوم آن كه با كسب تجربه در آينده خود سرمربي پرسپوليس شود.

وي درباره تعداد دستياران ايراني احتمالي ژوزه هم گفت: به نظر من اگر دو مربي ايراني به كار جديد اضافه شوند، بهتر از يكي است. در زماني كه ما فوتبال بازي مي‌كرديم، اوفارل كه مربي تيم ملي بود، پنج دستيار ايراني داشت؛ يكي از آنها مهاجراني بود كه بعدها تيم ملي را در جام جهاني هدايت كرد. اكنون هم قرار شده است كه پس از آمدن ژوزه در اين رابطه با وي صحبت شود و گزينه‌هاي مدنظر به كميته‌ فني معرفي شوند تا دستيار ايراني از بين آنها انتخاب شود.

مسئولان باشگاه پرسپوليس از حميد درخشان به عنوان يكي از گزينه‌هاي دستياري ژوزه نام مي‌برند. در همين حال افشين پيرواني هم كه به تازگي به عضويت كميته‌ فني باشگاه در آمده از شانس انتخاب به عنوان دستيار سرمربي جديد برخوردار است. از سوي ديگر برخي از كارشناسان معتقدند كه در شرايط فعلي بهتر است محسن عاشوري در كادر فني تيم پرسپوليس ابقا شود، چون نسبت به تيم شناخت زيادي دارد.

آشتياني در اين رابطه اظهار نظر جالبي دارد: به نظر من هر سه اين عزيزان زحمت كشيده‌اند و از آنجايي كه هر سه پرسپوليسي هستند و از توانايي‌هاي زيادي برخوردارند، مي‌توانند به پرسپوليس كمك كنند. اگر دست من باشد، هر سه نفر را در كادر فني به كار مي‌گيرم!

وي ادامه داد: در تيم‌هاي بزرگ دنيا، مربيان زيادي حضور دارند كه به نوعي در هر خط، كار هدايت بازيكنان را بر عهده مي‌گيرند، مثلا در خط دفاع ، هافبك، حمله و دفاع كنار، مي‌شود از مربيان مشخص استفاده كرد. البته اين نظر من است و ممكن است كه ژوزه با آن موافق نباشد.

آشتياني در پايان با بيان اين كه انتقاد و تمجيد از عملكرد يك مجموعه بايد به موازات هم وجود داشته باشند، گفت: همان طور كه در فصل قبل از عملكرد تيم انتقاد كردم، اينجا هم از عملكرد مدير عامل باشگاه در جمع كردن پيشكسوتان و نظرخواهي از آنها تشكر مي‌كنم. با اين كار قديمي‌هاي تيم مي دانند كه زحماتشان بي‌نتيجه‌ نبوده و رويشان حساب مي‌شود. حتي اين مساله را به اعضاي هيات مديره استقلال هم گفتم و از آنها خواستم كه پيشكسوتان خود را زير يك سقف جمع كنند تا آنها هم بدانند كه استقلال خانه آنها است.

سه شنبه 13 تیر 1391  3:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها